Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
magnetický motor
Moderátor: Waldes
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
magmotor
tiež som sa hral asi mesiac so zaručene fungujúcim a overeným magnet motorom z oceľovými guľami z elektrobastlírny, ale napriek dodržaniu návodu mne zaručene nefungoval. Ak sa ti to podarilo rozbehnúť "po svojom" tak úprimne gratulujem a len smelo do toho!!! napíš skúsenosti aj pre nás menj šťastných, ktorím sa to zatiaľ netočí. Dostal som maily od viacerích replikantov tohto motora aj s fotkami výtvorov a ticho sme sa priznali, že to nikomu z nás nebeží. Zaslúžiš si bodík za nápad a trpezlivosť .
BOB
BOB
Bob
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Magnety
Potřebné magnety na stavbu zkoušky a možné další úpravy jsou k dostání na této adrese
http://www.neomag.cz/cz/katalog/feritov ... y--ferity/
Padesát kousků magnetů FH009 F30 40x20x10 mm vyjde cirka na 650Kč i s poštovným .Už jsem u nich nakupoval přes net a vše v pohodě a rychle.
http://www.neomag.cz/cz/katalog/feritov ... y--ferity/
Padesát kousků magnetů FH009 F30 40x20x10 mm vyjde cirka na 650Kč i s poštovným .Už jsem u nich nakupoval přes net a vše v pohodě a rychle.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Varianta
Nerad bych naštval ,,sabous" jeho práce je dobrá ale koumám a zajímá mne to tak jsem cos načmáral.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Pro doplnění
Byl jsem upozorněn na na nedostatky v kresbě tak to napravuji.Omlouvám se všem kterým jsem jakkoli pletl hlavu jelikož to není ,,Můj" nápad ale sabous a jeho týmu a již nebudu cokoliv k tomuto tématu dodávat ani se do něj plést.
Aby vše bylo jak má posílám celou kresbu.
Ps:Doufám že nebudu muset ještě domalovat stojan s ložisky,ty si snad dokáže představit i laik.
Aby vše bylo jak má posílám celou kresbu.
Ps:Doufám že nebudu muset ještě domalovat stojan s ložisky,ty si snad dokáže představit i laik.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- jarop
- Stálý člen
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Taky by to šlo ale pak by musely být magnety na rotoru orientovány souhlasně,Mrkni se na fotky co poslal sabous a všimni si toho uštíplého magnetu ,přitahuje na obou stranách lavičky takže podle mne jsou orientovány tak jak jsem to nakreslil střídavě S-J na rotoru a na lavičce souhlasně.Otázkou je jakou funkci mají ty dva sloupky magnetů na druhé straně a ty magnety nalepené na tom hliníkovém rámu.Koule jsou nejspíše jako závaží překonávající mrtvý bod.jarop píše:Ja mám pocit, že na tej lavičke by mali mať magnety opačné polovanie. Jedna časť má severný pol orientovaný hore a druhá časť dole.
Ako inak by sa prevažovala lavička ?
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
SABOUS SOS
...tady martin11 .....prosím sabous-i....napiš nám fakt něco víc.....v zákulisí se kvuli Tobě hádáme,že co tedy jako a jak....jedni tvrdí blbost...druzí.... ha genius....dostal jsi kladné karmičky...tak si jich važ...nejsou zadarmo...ale...stalin byl také 4 násobný hrdina...a..
tenhle smajlik patří stalinovi ....tak se nestyď hochu a vyfoť to co máč ...1 - z boku 2.zezhora 3 zezadu 4 zespoda....fršten zí..???? ....videa nás zas tak moc nepřesvědčují...animovat se dá cokoli...děkuji za všechny co jsou postiženi nemocí magnetické motory....latinsky magnetis motoralis domentos....martin11
tenhle smajlik patří stalinovi ....tak se nestyď hochu a vyfoť to co máč ...1 - z boku 2.zezhora 3 zezadu 4 zespoda....fršten zí..???? ....videa nás zas tak moc nepřesvědčují...animovat se dá cokoli...děkuji za všechny co jsou postiženi nemocí magnetické motory....latinsky magnetis motoralis domentos....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Vzkaz od sabous
Tohle mi dnes přišlo tak žádné emoce vážení
ležím ve špitále jak se mi udělá lépe a pustí mě tak budem pokračovat zatím děkuji za zájem sabous. prosím pošli to ostatním nemám tady možnost internetu děkuji.
ležím ve špitále jak se mi udělá lépe a pustí mě tak budem pokračovat zatím děkuji za zájem sabous. prosím pošli to ostatním nemám tady možnost internetu děkuji.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
sabousovi
....omlouvám se Sabousovi...a na dálku posílám " uzdravovací vlny " také Akvariusovi , že jsem mu zvedl tlak.....také sobě , že jsem se nechal vytočit....a tak....doufam , že až bude lépe tak se dozvíme více......zdraví a zdraví všem martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
to znám
a opravdu to přijde líto, trávit tyto krásné dny ve špitálu. Tak se chlape brzo pořádně uzdrav, ať můžeš pokračovat v práci i zábavě a večer si dát pěknou porci třeba Protivínského Platanu 11. Doufám, že se brzy dočkáme, že ten mg. motor bude pohánět alespoň malinkatý kompresorek na tlačení piva
Jeff
Jeff
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Aquarius1
Připojuji se k Jeffovi,tady je parta jak by řekli páni vědci "Bláznů",ale věř,že ti blázni dělají dějiny!!!!!Ne tituly!!!!Někdy mně taky houpne tlak že bych jim mohl tlakovat vodárnu,ale věř,sleduji Tě a držím Ti palce,vše bude dobré a potřeba si dělat ze života trochu šoufky,já vím,ikdyž to někdy moc bolí..........
a srdíčko neví kudy kam...Ahoj Ivan
a srdíčko neví kudy kam...Ahoj Ivan
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Připojuji se k Jeffovi
Díky za slova tohle člověk někdy opravdu potřebuje alespoň přečíst.Někdy mám stavy že bych se na to už vykašlal ale tohle forum a lidi v něm jsou dobrej motor.Jsem už v pohodě já se dlouho vztekat stejně neumím
- jarop
- Stálý člen