Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
hubert-laser
Ty laserové svítítka obsahujou laserovou polovodičovou diodu s optikou, i ty vietnamské, stačí s tím zasvítit na strop(3-4m) a pokud je to tečka do průměru několika milimetrů, tak je to lejzrovka. Mám dvoubarevnou tužku s laserem plus led světýlkem za 100,- z trafiky a ten laser svítí bodově do tří kilometrů(zjištěno s optikou na stativu). Co dodat?
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
re. lejsr
Dík za promptní sdělění a rozptýlení jedné nejasnosti.Nicméně jak moc přesně a dobře doporučujete kontrolovat vodivost vody?A nejsou k sehnání nějaká hotová zařízení za přiměřenou cenu a vyhovující kvality pro tuhle činnost a část výrobního postupu koloidu? Všechno dobré vespolek
-
- Zasloužilý člen
hubert
Rád bych pomohl ale to již je mimo mně. Také kupuji tu injekční vodu v lékárně. Největší expert u nás je habana, snad ti poradí. Vše je ale relativní - habana používá spešl destilku pod 1mikroSiemens, na to zas bys měl mít zdroj proudu s počátečním napětím snad kV. Tak že se na to vybodni a kup si v lékárně za dvacku 0.5l obstojné vody, hlavně si ohlídej proudovou hustotu na plochu tvých drátů, jinak budeš vyrábět brambory.
Přístroje na měření vodivosti a TDS-cena kolel 1000Kč
http://www.merici-pristroje.info/merici ... metry.html
http://www.merici-pristroje.info/merici ... metry.html
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
koloidne zlato
Nevie mi niekto poradit, či je možné podobne ako striebro elektrolyticky pripraviť aj koloidné zlato?
- Praktik
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
pre FILIPA
Stranka, kde sa pojednáva o koloidnom zlate:
http://colloidalgoldmachines-central.com/
ide tam ale o podstatne iné zapojenie - používajú vysoké napatie:
Typical Arc/vapor Process:
High voltage in the 6kv-15kv range with very low current (2-60ma) works only because the high tension of this voltage range creates a very strong specific electrical path...
http://colloidalgoldmachines-central.com/
ide tam ale o podstatne iné zapojenie - používajú vysoké napatie:
Typical Arc/vapor Process:
High voltage in the 6kv-15kv range with very low current (2-60ma) works only because the high tension of this voltage range creates a very strong specific electrical path...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ag generator
Tak jsem si prošel před časem vaši diskuzi o kol. stříbru a rozhodl se postavit generátor. Protože jsem neměl všechny součástky dle schématu zde uveřejněného a jezdit pro ně sto km kvůli dvaceti korunám se mi nechtělo, tak jsem ze šuplíku vyklopil zbytky z bastlení před lety a rozhodl se něco sestavit z toho co mám. Schéma přikládám.
Přístroj má nastavitelný zdroj konstantního proudu (dle plochy elektrod),
nastavitelnou koncentraci koloidu kterou po dosažení oznámí zvuk. signálem a automaticky mění polaritu na elektrodách po dvaceti sekundách.
Pokud by měl někdo zájem dodám i nákres desky ploš. spojů.
Tak zatím koloidu zdar.
Přístroj má nastavitelný zdroj konstantního proudu (dle plochy elektrod),
nastavitelnou koncentraci koloidu kterou po dosažení oznámí zvuk. signálem a automaticky mění polaritu na elektrodách po dvaceti sekundách.
Pokud by měl někdo zájem dodám i nákres desky ploš. spojů.
Tak zatím koloidu zdar.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
Stříbrný drát
Ahojky, chtěla bych se zeptat, nevíte-li někdo, kde se dá sehnat stříbrný drát... opravdu z Ag... a nevíte je-li nějaký obchůdek v Brně?