Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Metody léčení
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Re: Metody léčení
Zkus si najít informace o biochemických (Schüsslerových) tkáňových solích. Dají se tím efektivně doplnit minerály na buněčné úrovni. Funguje to na principu homeopatie.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Elkimek píše:Slávku, šla by pro lepší vstřebatelnost následující kombinace?
9 kapek chloridu měďnateho
20kapek chloridu zinečnatého
1 kapka (nebo podle tebe kolik?) 4proc. HCL?
Můj komentář:Pokud se nemejlim tak 9 kapek chloridu mědi je 3mg Což je hodně koňská dávka.Pokud neděláš v játrech ceruloplasmin tak tě čekají tyto vedlejší účinky:
•snížená chuť k jídlu
•kinetóza
•ranní nevolnost
•Problémy cukru v krvi
•glukózová intolerance
•bolest v dolní části zad
•bolest v žebrech vlevo nahoře
•bolest žeber při běhu
•intolerance drog a nebo alkoholu
•chronická zácpa
•výrazné horní přední zuby
•špatná syntézu kolagenu ovlivňující vývoj
•brnění, třes, křeče v údech
•křečovité záchvaty
•neuralgie
•pozdní puberta
•bledá kůže,špatné opalování
•předčasně šedivé vlasy
•bledé tenké nehty
•nízká tolerance vůči stresu, sociální stažení
•delikvence
•sladký, ovocný acetonový dech a tělesný pach
•studené ruce a nohy, nevysvětlené zimnice a horečka
•náchylnější k infekci, chřipce
•kožní problémy: strie, akné, ekzémy, lupénka
•špatné hojení ran
•dis-vnímání, halucinace
•paranoia
•periodická ztráta kontaktu s realitou
•lehce podrážděná, sklony k násilí
•unavitelnost, můžeš být občas apatický
•velký elán a kreativita v životě navzdory tomu že ti je blbě
Amíci když maj nedostatek mědi tak používají s hrozně rádi tento produkt
http://translate.googleusercontent.com/ ... Cjd7tOEKbw
A jedí to dokud se jim to nesrovná,klidně několik let každý den 1 tabletku.Když si všimneš těch čísel tak je tam 30mg zinku a 300mcg mědi což je číslo ke kterému se v tématu vitamin C dobral i Slávek když psal o modré skalici a tomu jak dělá dobře prasatům.Pak se snaží upravit stravu a vynechat zdroje mědi v potravinách což znamená zákaz vegetariánství,avokáda,ořechů,hub a někdy uvádějí i kakaa.
Nevím jak moc jsi se už těma velkýma dávkama poškodil ale dál bych nepokračoval.Já jsem to takhle suplementoval taky a bylo mi čím dál hůř.Ono se tomu nechce moc věřit protože člověk co bere měď se cejtí fakt dobře protože je to velkej stimulant.Mě stačilo pak už jen 3 kapky chloridu mědi a byl jsem půl dne jak na perníku,ale to bylo v době kdy jsem byl se zdravím vážně v háji.
Naštěstí jsem s tím skončil a provedl vyloučení mědi z orgánů a ulevilo se mi jak nikdy v životě.Teď pracuju na tom ceruloplasminu což se v podstatě rovná tomu že pracuju na játrech,nadledvinkách a štítné žláze.Uvidim za měsíc až pujdu na krev jestli se to hnulo.
Sliboval jsem ty kontakty a ten report z vyšetření vlasů ale je to tak obsáhlé že než to pročtu a pochopím a promyslim tak to ještě potrvá,ale snad to sem hodim za týden.
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
3 mg jsou max. denní dávka. Bral jsem ji dva měsíce a nic z toho co píšeš mě nepotkalo
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Hmm, Amerika tvrdí že cca 1mg na den. Ty 3 tedy asi nebudou žádná hrůza, dost podceňujou. Ahoj, Slávek.Elkimek píše:3 mg jsou max. denní dávka. Bral jsem ji dva měsíce a nic z toho co píšeš mě nepotkalo
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
No, už je to hranice toxicity. Jarda Z. psal, že jde jít až na 4mg ale víc už je o život.
Pozn. Na každejch 33mg Zn je třeba 1mg Cu a naopak. Jinak je to špatný. S 1kapkou HCl je to prý excelentní.z
Edit: odstranění zbytečných citací - poo.
Pozn. Na každejch 33mg Zn je třeba 1mg Cu a naopak. Jinak je to špatný. S 1kapkou HCl je to prý excelentní.z
Edit: odstranění zbytečných citací - poo.
-
- Starší člen
- Dostal: 28 poděkování
Vidíš a tady už mi zase něco nesedí.Doplňuješ to takovou dobu v takovejch dávkách a máš stejně nedostatek?V tom úplně nejlepším případě to vyčůráš a v tom nejhorším to uložíš v játrech a jiných orgánech což ti jednou napáchá velké škody.Jmenuje se to bionedostupná měď-zkus si to zadat do googlu a uvidíš co to lidem způsobilo,zadej tam biounavailable copper.Měl by sis uvědomit že s tělem děláš docela pokusy.
Existuje o tom i skvělá knížka s názvem Proč jsem stále tak unavený http://www.amazon.com/Why-Always-Tired- ... 15&sr=1-12
Tam je celý problém vysvětlený.
Taky jsou hezké články a ten souvisí i s tou tvou únavou nadledvinek
http://translate.google.com/translate?d ... NDROME.htm
http://translate.google.cz/translate?hl ... 6bih%3D585
Až to pročteš tak se zamysli i nad vztahem mědi a kandidozy,třeba ti to pomůže.
No a nejjednoduší věc kterou můžeš udělat je že o tom můžeš pokecat s Jardou.Ten ti potvrdí že při únavě nadledvinek nebo při kandidoze(což má skoro stejné příznaky a nebo jedno provází druhé) a nebo při mizerné tvorbě ceruloplasminu se měď nemá dodávat protože hrozí to riziko ukládání v těle jako nedostupná měď.
Existuje o tom i skvělá knížka s názvem Proč jsem stále tak unavený http://www.amazon.com/Why-Always-Tired- ... 15&sr=1-12
Tam je celý problém vysvětlený.
Taky jsou hezké články a ten souvisí i s tou tvou únavou nadledvinek
http://translate.google.com/translate?d ... NDROME.htm
http://translate.google.cz/translate?hl ... 6bih%3D585
Až to pročteš tak se zamysli i nad vztahem mědi a kandidozy,třeba ti to pomůže.
No a nejjednoduší věc kterou můžeš udělat je že o tom můžeš pokecat s Jardou.Ten ti potvrdí že při únavě nadledvinek nebo při kandidoze(což má skoro stejné příznaky a nebo jedno provází druhé) a nebo při mizerné tvorbě ceruloplasminu se měď nemá dodávat protože hrozí to riziko ukládání v těle jako nedostupná měď.
-
- Stálý člen
Tak abych to trochu upřesnit. Závěr "nezvedla se mi meď v séru" byl z testů, kdy jsem měsíc používal špatnej poměr Zn a Cu, kdy bylo málo Zn.
Další věc, supplementaci Cu mi poradil sám Jarda Z. po konzultaci mého problému. Takže nevim. Navíc mi řekl a všude píše že supplementace Zn a Cu formou chloridů je supr na likvidaci kandidy.
V pondělí si zajdu do Sanglabu na Zn a C, zjistit stav po dalších dvou měs. při správnym poměru.
Prčetl jsem si něco o tý bionedostuný mědi. Nic z toho co tam ty lidi píšou nezaznamenávám. Uvidíme po těch testech. Jarda taky hlavně řikal, že při supp. Cu a Zn nemá cenu měřit serum dřív jak za tří mesíce a moje měření bylo po cca měsíci.
Unavenej nejsem vůbec, mám víc energie než kdokoliv kolem mě.
Taky mi Jarda doporučil cpát se lecithinem a liposomálním glutathionem, bcaa a NO.
edit: Fakt dík akvaristo, teď tu jak hypochondr běhám k zrdcadlu a zkoumám jestlii mám zelenohnědy oči nebo Kayser - Flascherův prstenec. Bionedostupná měď by taky moje neurologický problémy mohla vysvětlovat protože myelin potřebuje měď ke své stavbě a "životu". Z každejch testů jsem ji měl na nebo pod ref. mezí. Boha
No nic, všechno sem přestal brát, v červenci pojedu k Batlesovi na scanning. Popsal sem mu svůj problém a vypadá to že ví o čem mluví.
Další věc, supplementaci Cu mi poradil sám Jarda Z. po konzultaci mého problému. Takže nevim. Navíc mi řekl a všude píše že supplementace Zn a Cu formou chloridů je supr na likvidaci kandidy.
V pondělí si zajdu do Sanglabu na Zn a C, zjistit stav po dalších dvou měs. při správnym poměru.
Prčetl jsem si něco o tý bionedostuný mědi. Nic z toho co tam ty lidi píšou nezaznamenávám. Uvidíme po těch testech. Jarda taky hlavně řikal, že při supp. Cu a Zn nemá cenu měřit serum dřív jak za tří mesíce a moje měření bylo po cca měsíci.
Unavenej nejsem vůbec, mám víc energie než kdokoliv kolem mě.
Taky mi Jarda doporučil cpát se lecithinem a liposomálním glutathionem, bcaa a NO.
edit: Fakt dík akvaristo, teď tu jak hypochondr běhám k zrdcadlu a zkoumám jestlii mám zelenohnědy oči nebo Kayser - Flascherův prstenec. Bionedostupná měď by taky moje neurologický problémy mohla vysvětlovat protože myelin potřebuje měď ke své stavbě a "životu". Z každejch testů jsem ji měl na nebo pod ref. mezí. Boha
No nic, všechno sem přestal brát, v červenci pojedu k Batlesovi na scanning. Popsal sem mu svůj problém a vypadá to že ví o čem mluví.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Ahoj všichni,
v poslední době mi přišlo do cesty video, kde se povídá o prevenci a léčbě všech civilizačních chorob jednoduchou rovnicí .....doplňte si kyselinu listovou + B6 + B12 a jste zdrávi .Mluví o tom lékař ze své praxe. Jen bych zase doplnila, ve všech nemocích hraje roli nesprávné myšlení a procitování něčeho, co je stejně už jen historií a na v těle tomu nahraje chemická nerovnováha a nemoc je na světě.
P.S. ale kys.listovou jsem si tento týden také koupila :-)
http://vitaminy-a-mineraly.heureka.cz/n ... 60-tablet/
video je zde :
http://www.cestyksobe.cz/karel-erben-bi ... vi-ad2760/
Mějte se a budte v harmonii :-)
v poslední době mi přišlo do cesty video, kde se povídá o prevenci a léčbě všech civilizačních chorob jednoduchou rovnicí .....doplňte si kyselinu listovou + B6 + B12 a jste zdrávi .Mluví o tom lékař ze své praxe. Jen bych zase doplnila, ve všech nemocích hraje roli nesprávné myšlení a procitování něčeho, co je stejně už jen historií a na v těle tomu nahraje chemická nerovnováha a nemoc je na světě.
P.S. ale kys.listovou jsem si tento týden také koupila :-)
http://vitaminy-a-mineraly.heureka.cz/n ... 60-tablet/
video je zde :
http://www.cestyksobe.cz/karel-erben-bi ... vi-ad2760/
Mějte se a budte v harmonii :-)
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Jenom to potvrzuje názor Huldy Clark, že hlavní příčinou "nákazy" HIV je přítomnost plísní v těle a že pokud se plíseň nějak a něčím vykynoží, tak že se HIV "ztratí sama". Bude docela zajímavé sledovat další osudy této mastičky, protože pro farma-gang je pochopitelně mnohem výnosnější, když někdo bere léky doživotně než když si na sebe vypatlá pár tub krému a má pokoj.
Zdravím - poota
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Nebo se přeléčit MMS a je také pokoj.poota píše:Jenom to potvrzuje názor Huldy Clark, že hlavní příčinou "nákazy" HIV je přítomnost plísní v těle a že pokud se plíseň nějak a něčím vykynoží, tak že se HIV "ztratí sama". Bude docela zajímavé sledovat další osudy této mastičky, protože pro farma-gang je pochopitelně mnohem výnosnější, když někdo bere léky doživotně než když si na sebe vypatlá pár tub krému a má pokoj.
Zdravím - poota
Ing Hana Bláhová ,která je přes ty naše přátele parazity říká, že MMS udělá až 50% práce ,když tělo pročistí od plísní a tím předčistí pro léky proti parazitům.MMS léčí dle Humbla i HIV ,takže to vše zapadá.
Lenka
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Vaječný bílek na spáleniny
Na tomto odkaze se píše o léčení spálenin (i od sluníčka) pomocí vaječného bílku.
http://energieupramene.blogspot.ca/2014 ... eniny.html
Dnes jsem měl příležitost to na sobě vyzkoušet a mohu potvrdit dokonalou funkčnost.
Dnes kolem poledne, při otáčení topinky na pánvi, mi cáknul horký olej na holé břicho.
Během chvilky začaly naskakovat červené pupínky, které se zvětšovaly a dozajista by se z nich vytvořily vodnaté puchýřky co prasknou a pak se špatně hojí.
Břicho jsem nejdříve omyl od mastnoty, osušil a napatlal vaječným bílkem. Je to docela příjemné, ochlazuje to. Jakmile bílek zaschne, udělá na kůži lesklý film, který se časem oloupe a je třeba aplikaci opakovat. To jsem udělal během odpoledne asi 4x. Už při druhé aplikaci bylo vidět, že vývoj spáleniny do půchýřků se zastavil a postižená místa mírně zesvětlela.
Postupně se to jakoby rozplyznulo do stran. Asi v 18.30 jsem dal poslední nátěr, nebot flíčky po oleji jsou již jen málo do červena pocit normální jako by se nic nestalo.
Nevím jak by to fungovalo při rozsáhlejší spálenině, já jsem měl asi dvacet fleků do velikosti hrachu. Na malé spáleniny, které by se jinak vyvinuly do vodnatých puchýřků to zafungovalo bezvadně (alespoň u mě).
Třeba to pomůže i někomu jinému.
http://energieupramene.blogspot.ca/2014 ... eniny.html
Dnes jsem měl příležitost to na sobě vyzkoušet a mohu potvrdit dokonalou funkčnost.
Dnes kolem poledne, při otáčení topinky na pánvi, mi cáknul horký olej na holé břicho.
Během chvilky začaly naskakovat červené pupínky, které se zvětšovaly a dozajista by se z nich vytvořily vodnaté puchýřky co prasknou a pak se špatně hojí.
Břicho jsem nejdříve omyl od mastnoty, osušil a napatlal vaječným bílkem. Je to docela příjemné, ochlazuje to. Jakmile bílek zaschne, udělá na kůži lesklý film, který se časem oloupe a je třeba aplikaci opakovat. To jsem udělal během odpoledne asi 4x. Už při druhé aplikaci bylo vidět, že vývoj spáleniny do půchýřků se zastavil a postižená místa mírně zesvětlela.
Postupně se to jakoby rozplyznulo do stran. Asi v 18.30 jsem dal poslední nátěr, nebot flíčky po oleji jsou již jen málo do červena pocit normální jako by se nic nestalo.
Nevím jak by to fungovalo při rozsáhlejší spálenině, já jsem měl asi dvacet fleků do velikosti hrachu. Na malé spáleniny, které by se jinak vyvinuly do vodnatých puchýřků to zafungovalo bezvadně (alespoň u mě).
Třeba to pomůže i někomu jinému.
popaleniny ruzneho druhu zde take rychle pomuze koloidalni stribro, zraneni jako se riznout ci jine, jsem nastrikala s KS a hned to prestane bolet, krvaceni se zastavilo a od tohoto momentu jsem uz nemyslela na to, ze jsem se zranila nebot jakmile se rizneme, staje rana poboliva, pali a nervuje to. Pri popaleninach to prestava bolet a hoji se. Pri opaleni na slunicku. KS je vyborna vec.
-
- Nový člen
- Dostal: 4 poděkování
pri spaleninach je dobre spaleninu očúrať , v sklarnach aj v zeleziarnach pri popaleninach si to vzdy ocikali a pomohlo to aj mne vele krat a za chvilu prejde bolest .
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Další video s Janem Hnízdilem
http://video.aktualne.cz/dvtv/rakovina- ... m=carousel
Zdravím - poota
http://video.aktualne.cz/dvtv/rakovina- ... m=carousel
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe