Bozi jsou Ti nakloněnismotajev píše:.. Skoro přesně to vyhází na osminásobek. ..
Zdravím - poota
Bozi jsou Ti nakloněnismotajev píše:.. Skoro přesně to vyhází na osminásobek. ..
Nějak se s výsledkama nehrneš, já tipuju 0,5 l/100 km.Můžete tipovat, kolik to uspoří.
Jezdilo se míň, než obvykle, tak to dýl trvalo. Potřeboval jsem najet nejmíň 1000 km aby to bylo trochu průkazné.Nějak se s výsledkama nehrneš, já tipuju 0,5 l/100 km.
2L/100km dobrej výsledek. Mně Felda bere kolem šesti a to jí to vylepšuju friťákem halb und halb. Sundat to o dvojku bych se vůbec nezlobil. Koukal jsem, že jim e-mail zase funguje a tak tam zkusím přes Google překladač písnout, jestli mi dokáží odpovědět co mám nejasné. Asi bych do toho šel.zatím úspora jenom 1,97 l/100 km.
Pozoruhodné, co všechno může fungovat.Majkl1 píše:.. plusový vývod jsem nechal obnažený v prostoru. Neptejte proč jsem to tak udělal, ale v tu chvíli mi to přišlo logické. ..
A zkusil jsi umýt i pneumatiky? Mě vždycky po takové leštírně jede auto mnohem líp a taky míň žere!?Bulganin píše:Konečně jsem se dostal k tomu, abych ionizer vyzkoušel na dvoudobém motoru. Na ČZ 175 úspora 0!!! Buď je to tím, že je napájení 6V, nebo je někde chyba jinde. Na Octavii výsledky + - stejné.