Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od milda »

Dneska okolo 12.00 hodin letělo letadlo od západu směrem na Prahu a postupně něco vypouštělo. Bylo to krátký, tak asi na půl vteřiny několikrát se za ním zakouřilo. Bylo to po celým rozpětí křídel, a krátký na dýlku letadla, spíš jako pára. Bylo to dopravní letadlo, nejspíš Airbus. Zvuk byl normální, konstantní. Neobvyklý úkaz... :ethink:

django1
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Příspěvek od django1 »

Sem tam musí letadla vypouštět i palivo. Nedělají to s nadšením, stojí to peníze, ale je to levnější, než při přistání ulomit křídla.
KVIZ:
Předevčírem jsem ležel u rybníka a hleděl na oblohu. Jelikož jsem byl v ose sestupu na Brno, provoz byl mohutný.
Za letadly se rychle rozpouštěly contrails, vše v pořádku.
Až se od severovýchodu natáhla vysoká oblačnost a v místě, kde byla se čáry držely o poznání déle.

1. V tomto místě byly vhodné podmínky pro kondenzaci a proto se čáry nerozpouštěly

2.Chemtrailsové okamžitě nasadili těžké kovy a jedy, aby se neúspěšně pokusili rozptýlit vysokou oblačnost.

koupieren und kapieren

Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Do kvizu bych dal ještě jeden bod.
3.Chemtralisové mne zahlédli a tak kamuflovaly těžké kovy a jedy vysokou oblačností.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
sysel
Zasloužilý člen
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Příspěvek od sysel »

Chemtrails je ofiko program, tak nechapu tytu kvizy, asi pouze nedostatek info.

"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

Ale kdepak málo informací,informací je pořád více ale mnoho lidí to prostě moc nafukuje.Tady je odkaz na to jak to asi v minulosti vše začalo a to dokonce i u nás v československu.
http://vikend.nova.cz/clanek/novinky/te ... -8-11.html

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
sysel
Zasloužilý člen

Příspěvek od sysel »

Jen si vyhledej dokument, jak v obdobi druhe svetove valky Churchill pomoci obrich bombarderů(tankerů) v pohode nechal ridit pocasi. Jak NASA vystrelila do stratosfery letos na jare nekolik chem. raket.

django1
Zasloužilý člen

Příspěvek od django1 »

sysel píše:Chemtrails je ofiko program, tak nechapu tytu kvizy, asi pouze nedostatek info.
Prosímo dostatek info
Kde se dočtu o oficiálním programu o chemtrails ? V tištěné podobě ? Nebo oficiální webové stránky. Která instituce oficiálně provádí chemování ? Oficiální prohlášení o důvodech, cíle a výsledky, dopady na životní prostředí. To má každý oficiální program.
dík
D1

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

sysel píše:Jen si vyhledej dokument, jak v obdobi druhe svetove valky Churchill pomoci obrich bombarderů(tankerů) v pohode nechal ridit pocasi. ...
Nazdar Sysle. Tohle by zase docela zajímalo mně. Četl jsem pár Churchilových biografií a jeho zatraceně obsáhlou autobiografii, kde probírá hodně detailně obě války z jeho pohledu, dost se vytahuje a celkem právem. přečetl jsem dost statí a pár knih týkajících se specializovaných technologií druhé světové, stejně jako popisy leteckých, ponorkových a námořních stejně jako pozemních operací jak ze strany spojenecké, tak ze strany Německa a Japonska. S tímhle "suveréním ovládáním" počasí jsem se nesetkal. Dokonce jsem se vlastně nesetkal ani s nesuveréním ovládáním péočasí, takže s žádným. Spekulace samozřejmě byly na obou stranách, stejně jako pokusnictví, ale o nějakém ovládání počasí, nemluvě o suveréním, nikde ani zmínka. Kde jsi k tomu přišel? Jaký je zdroj? Kde se daj ty dokumenty schrastit?

Taky by mně docela zajímalo, jaké obří bombardéry. Největší byl oficielně britský Lancaster uvedený na scénu 1942, kterým Britové decimovali městskou populaci německých měst. Unesl buďto jednu pumu až 11 tun, nebo 9 tun menších bomb se zařízením a nic jiného prý v té době tolik nepobralo. Zas až takový obr to ale nebyl, i když celokovový 4 motorák. Zde je na letišti (počínaje druhou minutou), kde je celkem patrná jeho velikost. Pravda, na chemtrailování by to stačilo, dolet byl dobrý.

Pokud vím, letecké tankery v té době moc neexistovaly, stejně jako neexistovaly vodní bombardéry. Prvním letecké tankery trochu slušné velikosti snad byly http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_KC-97_Stratotanker ale to mluvíme o třech experimentálních letounech překopaných z nákladních vojenských letadel na pokusničení a po úspěšných testech opět vrácené do původní verze. Mluvíme však o roku 1950. Předtím bylo překopáno pár B-29 na tankery a opět na pokusničení, jak se vyvíjely a testovaly přetankovávací systémy, ale to není ani nosná kapacita Lancasterů a taky až po válce. Vodní bombardéry počaly svou historii v 1947 a ty to být nemohly určitě. Ale nevím vše Sysle. Rád bych na tohle taky viděl nějaké odkazy. Podle mne totiž hodně fantazíruješ, ale pokud se mýlím, budu Ti nesmírně vděčen, když mi ucpeš díru ve vědomostech i ústa.

Ahoj Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
sysel
Zasloužilý člen

Příspěvek od sysel »

sysel
Zasloužilý člen

Příspěvek od sysel »

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Jsem si to přečetl v originále a ačkoliv jde o ofiko program, či spíše pokus a o chemtrails, nejde o cílevědomé otravování obyvatelstva, či ovlivňování počasí, ale o pokus zjišťující jak se hejbou horní vrstvy atmosféry. Tímto argumentovat že chemtrails jako modifikace počasí či dokonce otravování populace je oficiální program mi připadá přitažené za vlasy. Tyhle pokusy se dělají už dlouhá desetiletí a samozřejmě se dělaly i ve větším a směřující k vyvolávání deště. Nicméně oficiální program, který by to skutečně už k tomuto či podobnému účelu asi moc nebude, i když tajný nejspíše, skoro jistě existuje a ne jeden.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
sysel
Zasloužilý člen

Příspěvek od sysel »

Tak zde mame zrejme dalši pokus zjistijici, jak se hejbou vrstvy atmosfery, nebo letecke koridory??? Asi se plašily nebo se nebyvale dařilo chemickému prumyslu. Za takovýto steh by se nemusela stydet ani svadlena :-)

Obrázek

Ve Spanelsku asi již prset nebude vubec, copak je toto za tah. Vsechny animace, ktere zde ukladam maji zrejme jeden spolecny podtext....

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

Musím uznat že na těch věcech o chemtralis asi něco bude.A není to asi nová věc,včera jsem si pustil film o koncertu ve Woodstocku z roku 1969 a tam je záznam o tom jak si vysvětlit onen veliký vítr a déšť který nastal v jeho průběhu.Jeden z návštěvníků upozorňuje na přeletivší letadla která vypouštěla cosi a poté se vše strhlo.Jen díky dobré organizaci se nic nestalo.

sysel
Zasloužilý člen

Příspěvek od sysel »

Dnesek, vyznaceny lety, kde se zataci cik cak. Asi si vsichni doma zapomeli svacinu....haha....vlastne to zase vysvetluji letecke koridory a chemicky prumysl :-)
Obrázek
Zde je videt original
Obrázek
http://portal.chmi.cz/files/portal/docs ... _CZ_NM.jpg

django1
Zasloužilý člen

Příspěvek od django1 »

Zatáčky nevysvětlují koridory. To ti někdo lhal.
Zatáčky se dělají proto, že letadla startují a přistávají proti větru a když začnou sestup pozdě, protáhnou zatáčku o pár kilometrů, protože kdyby piloti náhle potlačili páku, babičky za nima by zeblily kabinu.
Při startu je to obdobné, ale z jiných důvodů. Tam jde zejména o hluk nad hustě osídlenými oblastmi, omezené nebo zakázané prostory a meteorologickou situaci. Faktorů je více, ale není to záhada. Najdi si jak startují letadla v Římě. Na první pohled to vypadá absolutně nelogicky.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“