Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Rok 2012 - střípky poznání

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

vše již v běhu

Příspěvek od Iv »

:good: Konečně titulky! :good: Dík za uveřejněný odvážný příspěvek, to se moc některým nebude líbit !

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: vše již v běhu

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar,

Problem s temito lidmi je ten, ze ty jejich vidiny nejsou ani zdaleka stejne. Rozhodne bych doporucil se rozhlednout.

Kdysi jsem delal s nejakym Billem Luftem, ktery si povidal jak se mnou, tak i s nejakym panem bohem. Dost jsme to diskutovali, jelikoz mne tyhle veci dost fascinuji a jsem sberatelem podivnosti. :oops: Jednou se mne i snazil trochu pomoralizovat, ale nemel proc :lol: a dal jsem mu to zbastit. No, hoch se eventuelne ozenil a nadelal pet decek. Delat jsme spolu prestali ale tak jednou za dva roky jsme se setkali behem dalsich cca 6 let. No, a pak jsem jednou chytil noviny, to jsem je tenkrat jeste obcas koupil, a dozvedel se, ze Bill si nekde poridil kver a vystrilel rodinu i se sebou.

S Wilcoxem jsem prohodil jenom asi dve emails a je to rada roku, nemyslim si ze si moc vymysli, ale take si nemyslim, ze ty jeho psychic informace jsou nezbytne z "duveryhodnych" zdroju. Stoji proti nemu spousta faktu stejne jako jeho fascinace pro veci, kterym absolutne nerozumi. :cry:

Ahoj, Slavek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

to Slávek

Příspěvek od Iv »

Přesně tak :good: , lidstvo se neposune nikdy vpřed jen MONOLOGEM, jak to dnes tkzv. "osvícení" rádi dělají a pišní se tituly před a za jménem a myslí si, že tím si udělají před ostatními respekt a záměrně se oddělí od tkzv. pro ně "spodiny" nebo jak se tady někdo vyjádřil "lůzy", NE, jen pozitivním DIALOGEM všech společenských i oborových tříd se lidi posouvají vpřed. A bude hůř - jak pro koho !

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Re: Opravdu velmi zajímavá přednáška

Příspěvek od adam.benda »

Rival píše:Vřele každému doporučuji stáhnout si toto video. Je zde zveřejněna řada nových dosud nepublikovaných informací. Uložte si video do stejného adresáře jako níže uvedenou přílohu, ve které jsou české titulky. Po spuštění videa by mělo dojít i k automatickému načtení titulků. Podmínkou je, aby titulky měly stejný název jako video (samozřejmě kromě přípony).

http://uloz.to/4775305/the-2012-enigma- ... ilcock.avi
To je nářez, panečku!! :good: :good:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: pro Snílek....

Snílek píše:
Je to jenom další střípek k poznání... možná mě jenom štve, že jsem nikde k tomu nic pořádně nenašla...
Nazdar Snílku,

Ani nenajdeš. O tomhle zdvihání Zemských frekvencí jsem nevěděl. Děkuji. Že by poslední střípek? Na mysl přichází Tesla se svým Wanderclifem. Kdyby ho tenkrát J. P. Morgan nezarazil, i když z chamtivosti, ten chlap Tesla, při vší úctě, by nám všem asi tyhle starosti ušetřil.

No, Snílku, co by se asi tak stalo dost lidem na pokraji a s mírnými telepatickými schopnostmi, a možná vůbec žádnými, kdyby se to Zemské políčko rozhoupalo trochu rychleji? Alfa, beta, gama, delta, theta, někde mezi tím?

Ahoj, Slavek.

P.S. Co takhle zkusit se podívat do moderních, právě stavěných Egyptských artefactů, a proč to obehnali zdí, a proč to hlídaj, ještě než začali kopat a proč to staví rovnou mezi pyramidami? A co takhle HAARP a podobně? Kurnik šopa. Co takhle všechny ty spousty antén všude možně na skoro celém světě a co takhle Keely? A proč stěhují televizní signally do kabelů? Zatracený gauneři. Je tu někdo fandou starýho Star Treku - obyvatelstvo planety psychicky ovládané mašinou? Najde se kapitán Kirk, nebo snad Hloupý Honza? A bude za to princezna? A kam zakopat toho draka?

adam.benda
Zasloužilý člen

Borobudur

Kdesi v Indonésii, buddhistická "nedokončená" pyramida.. Jednotlivé úrovně stavby představují stupně zasvěcení, na vrcholu poutník přichází k osvícení...

Dokument BBC: http://www.stream.cz/video/335/389461-divy-sveta-borobudur-nejvetsi-budhisticka-stupa-na-svete

Obrázek

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Borobudur

No, a když už jsme u pyramid, největší na světě je tahle Čínská, pro ty, kdo to ještě neví. Je více než dvakrát tak vysoká (cca 300 m), než takzvaná Cheopsova 139 m.
http://www.21stoleti.cz/view.php?cisloclanku=2004031935

Ahoj, Slávek

adam.benda
Zasloužilý člen

:good:

Jak jsem se tu dočetl, pyramid jsou v Číně stovky a některé jsou podobné i kamenným mayským pyramidám. A že tam má Čína přísně střežené prostory určené pro vojenskou a výzkumnou činnost, bude taky asi jen náhoda...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A to není zdaleka vše. Také jsi si tam mohl všimnout zmínky o jistých keramických discích. Pocházejí od lidí Dropa, kteří jsou etnicky naprosto unikátní. Průmerná výška 1 m, a fyziognomicky dost odlišní od kohokoliv na zemi. Jejich legenda hovoří o ztroskotaní jejich kosmické lodi zde na zemi. Žili v dost velké izolaci od místních, protože jim místní prý ubližovali jako příliš podivným. Nicméně se naučili místní řeč a dokonce se do jisté míry pomíchali s místní populací, takže čistokrevní dnes už asi žádní nejsou. Nejlepší informace byla kdysi na nejake webové stránce nazvané "harbinger", ale tenkrát jsem ještě neměl tuchy, že tyto věci je nejlépe okamžitě stáhnout a uložit, protože obvykle na netu dlouho nejsou. Nepodařilo se mi to znova dostat ani z Wayback Machine. Ta site měla vůbec mraky takových archeologických a také paleontologických zajímavostí. Jednou z nich byl nález lidské kostry očividně rostlé... z malachitu.

Těch věcí je. No a ty vojenské základny a jiná polovojenská a civilní omezení samozřejmě poukazují na to, co se mocipáni snaží najít, i když o ochranu před vandaly půjde také.

Jo, a tady je ještě jedna chutovka. http://s8int.com/phile/page70.html To jak šel ten dinosaurus a šlapal v lidských stopách. Sherlock Holmes by ještě podotknul, že výrazná pata a bříško palce i palec stopy jasně ukazuje, že dotyčný měl poněkud naspěch a tím blátem utíkal a také že bylo bláto dost husté, pročež nevyhřezlo po stranách stop a mezi prsty. Pokud jde o podvrh, bylo to podvrženo geniem, který udělal lidskou stopu utíkající. :smoke:

Ahoj, Slávek.

adam.benda
Zasloužilý člen

Maličkost na Měsíci

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

jo jo...

Příspěvek od jarda ovčák »

Na měsíci je prdlajs. Rozhodně na té straně, kterou lze prohlížet ze země.... Od té doby, co si lze koupit dobrý kukátko pro hvězdopravce, tak většina z nich kouká na měsíc, páč tam je cosi vidět. A věřte nebo ne, už se dá koukat na šutráky zvící velikosti člověka.
Občas jezdím i s dalekohledem za partou pošuků, co ve všech jasných chvílích zírají do nebe a vím, že na měsíci fakt nic není. Dokonce několik z nich aktivně pátrá s pomocí auto mechaniky a vyhledávacích modulů, aby u toho nemuseli hnípat a díky tomu pracují i odpoledne, kdy je luna vidět, ale bídně....Je to dobrý byznys, prodávat snímky vesmírného odpadu na měsíci.....
Ti nejlepší by odhalili pohozené náramkové hodinky......dokážou najít kdejaký bordel odhozený lidmi při těch x návštěvách a ten je také řádně zmapován.
Navíc doložený snímek je natolik bídné povahy..... že jej nelze brát vážně.......

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

2012 a síla myšlenek a počasí.....

Příspěvek od laik »

Zdravím
Sem si tak dnes říkal.....jak se píše v různé literatůře ,něco v tom smyslu že s blížícím se obdobím změn se víc a víc plní vše na co člověk pomyslí......a jak myslí....něco na tom možná bude......nemluvít teď o různých svých zkušenostech ,ale hlavně o tom jesli toto ošklivý počasí nemá třeba něco společného z hnusnou kampaní kolem voleb ,ne jen u nás ale i okolo ,pak polské letecké neštěstí a vůbec málo štasných a veselých lidí ve střední evropě......???...hmmm ...snad teď po volbách už bude líp.....teda alespoň z tím počasím.....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

je to tak...

Příspěvek od jarda ovčák »

Všiml jsem si, že téměř bez vyjimky lidé vsázejí na okamžitý efekt....O důsledky se nestarají.
Obchodník na netu mne oškube stejně jako prodejce v kamenném obchodě, nebo obchodník se zemědělskými stroji nebo komoditami. Všichni lžou a myslí si, že jejich lži zůstanou neodhaleny. Jenže ony se odhalí a následky musí lhář přijmout. Proto je tolik nasraných lidí..... :lol: :lol: :lol:
Nenávist a nepřejícnost cloumá mnohými, páč to je pohodlnější než hnout prdelí...
Není většího xindlu, než pohodovej, spokojenej a veselej člověk. Zvláště, když se mu daří.
Je podivná doba, kdy se měli mít všicni dobře a solidárně stejně. I ty hovada, co vysedávajů s krabičákem denně na lavičkách. I ty, co si sedijou na kulách mnoho let a na práci nehrábli. Chvála bohu, už jsem chtěl prodat narychlo farmu, páč se nechci mít stejně jako kdokoli. Chci se mít tak, jak si zasloužím. Ani lépe, ani hůře.
Zatím mi to vychází. Neměl bych psát, že se mám dobře, páč to se nesmí ani šeptat, natož to nikde psát, ale je to tak. Sedíme si na řitích u počítače, co chceme si koupíme, kam chceme si doletíme a klid a mír máme denně na talířu.
Dokonce i parobek přestal strašit na obrazovce a zbytek už nějak dopadne.
Já vím, je nás málo, proto si važme těch, co nám jsou podobní. Je jich konečný počet.........
A ti ostatní nám stejně nemůžou rozumět....

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: je to tak...

Příspěvek od NAVAR »

Tak to jsem brácha asi ksindl, páč jsem spokojenej člověk. Respektive asi tak 95% času jsem spokojenej. Těch zbylých 5% je to že mi chybí na zahradě ovce :) Co říkáš budou?

Jinak pokud toho moc nemáš žiješ si jako pán, to je ta správná lehkost bytí.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

xindl

Příspěvek od laik »

Zdravím
přidávám se ....také jsem většinu času spokojenej a veselej xindl....
ale všímám si že je to nakažlivý...kolikrát dojdu někam, kde je hnusně a depresivně ,třeba mezi lidi do práce a stačí být pěkně naladěn ,případně si u práce zpívat a lidi kolem se mění na veselí......no vyjímky potvrzují pravidlo a někdy jsou lidi nasr...že si zpívám když oni sou nasr....jak si to mužu dovolit být štastnej ......

ps.ta ovce by se taky na zahradu hodila (pěkné štavnaté trávy mám po kolena) ale manželka stále protestuje.....
o prázdninách budu mít na hlídání kozu ,tak snad změní názor (žena) na domácí mazlíčky....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Odpovědět

Zpět na „Universum“