Všiml jsem si, že téměř bez vyjimky lidé vsázejí na okamžitý efekt....O důsledky se nestarají.
Obchodník na netu mne oškube stejně jako prodejce v kamenném obchodě, nebo obchodník se zemědělskými stroji nebo komoditami. Všichni lžou a myslí si, že jejich lži zůstanou neodhaleny. Jenže ony se odhalí a následky musí lhář přijmout. Proto je tolik nasraných lidí.....
Nenávist a nepřejícnost cloumá mnohými, páč to je pohodlnější než hnout prdelí...
Není většího xindlu, než pohodovej, spokojenej a veselej člověk. Zvláště, když se mu daří.
Je podivná doba, kdy se měli mít všicni dobře a solidárně stejně. I ty hovada, co vysedávajů s krabičákem denně na lavičkách. I ty, co si sedijou na kulách mnoho let a na práci nehrábli. Chvála bohu, už jsem chtěl prodat narychlo farmu, páč se nechci mít stejně jako kdokoli. Chci se mít tak, jak si zasloužím. Ani lépe, ani hůře.
Zatím mi to vychází. Neměl bych psát, že se mám dobře, páč to se nesmí ani šeptat, natož to nikde psát, ale je to tak. Sedíme si na řitích u počítače, co chceme si koupíme, kam chceme si doletíme a klid a mír máme denně na talířu.
Dokonce i parobek přestal strašit na obrazovce a zbytek už nějak dopadne.
Já vím, je nás málo, proto si važme těch, co nám jsou podobní. Je jich konečný počet.........
A ti ostatní nám stejně nemůžou rozumět....