Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Proč magnetické motory nefungují

Své příspěvky můžete psát do "Diskuze".
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Proč magnetické motory nefungují

Příspěvek od Slavek Krepelka »

bagri píše: ... neodolal jsem koupi 50W žárovky se skutečným vláknem svítící pouhým stiskem patice. Ještě že mi k tomu přibalili síťový adaptér, ....
Jde-li ulicí zahradník, kouká kde by co zasadil. Jde-li ulicí pokrývač, kouká která střecha potřebuje opravu. Jde-li ulicí zedník, kouká kde je jaká rozbitá zeď na opravu. Jde-li ulicí zloděj, kouká kudy kam vlíz. Náš náhled je naší vizitkou.

Asi tak, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

bagri píše: .... a génia Mendělejeva s francouzskými a německými školami, ...
http://russiapedia.rt.com/prominent-rus ... mendeleev/ Dmitry Mendeleev was born in the city of Tobolsk, the unofficial capital of Siberia at the time, to a family of a school director and a daughter of merchant. ... Shortly after graduating from St. Petersburg Institute of Pedagogy, Mendeleev was diagnosed with tuberculosis and traveled Southern Russia with its favorable climate where he worked as a schoolteacher. After recovering, he returned to the capital and received a Master’s in chemistry for his study of silicates at the age of 22.

Dimitrij Mendělejev se narodil v Tobolsku ve svého času neoficiálním hlavním městě Sibiře do rodiny školního řiditele a kupecké dcery. Krátce po zakončení Petrohradského pedagogického institutu byl diagnozovaný s tuberkulózou a odjel na jih Ruska s jeho příjemným podnebím, kde pracoval jako učitel. Poté co se vyblízal se vrátil do hlavního města
(ve skutečnosti Simferpol) kde ve 22 letech obdržel doktorát v chemii za svou diplomovou práci se silikáty.

Pak se několik let sice flákal po Německu po výzkumných stážích především v Hildebergu a i po jiných Evropských zemích aby se dál přiučil, ale o žádném pravidelném studiu na žádné instituci není řeč. Ve své době to byla stejná praxe jako vandrování tovaryšů. Profesuru získal na Petrohradském technologickém institutu.

Mimo jiné se postavil velice kriticky proti iontové teorii elektrolytů :jump: :laugh: :smoke: fušoval do meteorologie, ekonomie, lodního inženýrství a bar čeho a aj se přičinil o zavedení metriku v Rusku :D O svém těžkém kouření prohlašoval, že mu vymlátilo z plic bakterie. Docela to byl řízek a tímto mi začal být velice sympatický oproti tomu suchopárnému dědkovi, jak nám ho ve zkratce uvedli ve škole v chemii. Na Nobela navržen 3x ale politicky to nevyšlo ani jednou, hlavně snad pro to, že se mu líbila :lol: aeterová teorie a nehodlal "odvolat" :good: Ale prý v tom měl hodně prsty vynálezce iontové teorie které se tak nějak na 10% podařilo vysvětlit ionickou valenci zatímco kovová (elektricky nepolarizovaná) neni teoreticky dodnes vyřešena a to ani blbě.

Takže Ti Bagri děkuju mnohokrát za Tvou botu, která mě poňoukla se něco přiučit o tomto okouzlujícím všestraném šotkovi. S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Jirkason
Zasloužilý člen
Dal: 47 poděkování
Dostal: 125 poděkování

Příspěvek od Jirkason »

Dik za reakci, preci se jenom postupne posuneme,
ano tyto hracky jsou pro nas doslovnym ubohým podvodem, ovsem je to obchod jak z lidi vycucat peníz.
Myslím ze by jsme se meli vystrihat zaslepené zaujatosti ke skupinam a udalostem z dejin i kdyz pouceni z dejin je vzdy na miste.
Nemame ovsem dostatecne mnozstvi informaci a hlavne vse by jsme museli zasadit do času, prostředí, ekonomiky, mentalní a duchovní stupen vyvoje, vse je slozite a zaroven jednoduche.
Ale je treba v techto vlaknech resit to co vlakno ma splnovat.
Tedy MM.
Navrhuji, tohoto zameru se konecne drzet s umyslem posunout se dale, testy a snaha MM je velmi narocna na cas a hlavne finance a samozrejme vymena informaci, pred par dny jsem od ukrajinskych pratel ziskal zdarma popis a schema zarizeni D. Smith,
ktere se prodava v rusku za 2 000 rublu, uz jsem to narychlo prosel a vypada to dost slibne co do informaci a principu,
to jen okrajove, sem na toto vlakno to nepatri, ale vim ze kluci nepracuji jen na MM ale i na jinych modelech volne energie, napíchnu se do nektereho vlakna ktere se tuto problematiku resi.
Preji mnoho uspechu.
P.S. Vážim si tě Slávku, máš moudrost, vědění, nezaujatost, morální a duchovní kredit na vyšším stupni, je dobré že občas zasahuješ a usměrňuješ nás svojí přirozenou autoritou. Díky. S úctou Jirkason-Jiří Beneš.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

zdravím přátelé. čtu diskuse nejen tady ale také o "gravitaci" snažím se vše spojit v "nápad" jak na ten MM. jak výše píše jirkason, dostalo se mu plánků na sestavení onoho MM. neprosím o přepooslání, ale "jen" o načrtnutí principu. Osobně jsem již dávno přestal věřit všem kolotočům typu Perendev a všemu co byť jen vzdáleně připomíná V-gate.
cestou "snad" může být gravitace, ale ne ve smyslu slova přitažlivost.
k tematu MM. Ideální by bylo mít "monomagnetickou kouli" vyrobitelnost není možná, současné technologie to neumí. U toho pístového se nabízí možnost, se kterou jsem vůbec při stavbě nepočítal a možnost jsem "objevil" až náhodou při pokusech s vlastní funkčností. Jde o to, jeden pol magnetu jaksi zahrát do autu, odvést ho do nekonečna někam mimo působnost protimagnetu, prostě zrušit "ten magnetiký ocásek" co magnetickým bastlířům stále vadí a snaží se ho odstínit Fe či čímkoliv jiným.
jinak prosím ostatní, kteří se o cokoliv pokusí, aby své závěry, tedy proč jim to nefunguje psali sem :idea: . Toto vlákno by mělo všem radit a napovídat, " tak tudy ne" zdraví m11 :D

p.s. jo a kde že je ta "gravitace"? no zatím není. :cry:

... věřím, že se " TO " povede ......
Jirkason
Zasloužilý člen

Příspěvek od Jirkason »

to Martin11: Ahoj, myslim ze my jsem uz spolu par vet prohodili, no nevim presne jsi li to ty, nicmene to co pisi vyse neni o MM, je to generator Smith, hodne podobne jako Dynatron a trochu Kapanadze, od MM jsem upustil, rakousky projekt ktery uvadim na tomto vlakne jsem nepostavil z duvodu vysoke ceny za neodymi, proto jsem se radeji vratil ke genratorum zmineneho typu.,,,principy jsou mi jasne, ale nedokazu to spravne analizovat a skloubit ve funkcni model,
vcera jsem delal na testovani asymetrickeho obvodu o cemz jsem presvedcen ze je to jeden z klicú, vysledek testu byl zajimavy ale ne prekvapujici jen jsem se utvrdil ze je to cesta slibna, ale z duvodu ze v druhe mistnosti diky testovani a buzeni okolniho prostoru vypadavala TV tak jsem to nechal na dnes, pokud bude cas chci test prodlouzit a poexperimentovat. Omlouvam se, nepatri to sem, ale vse se vsim souvisi,
mam i predstavu jak na MRA, protoze verim a citim ze z magnetu rezonanci, je mozne uvolnit svazanou energii, tez jsem obnovil pokusy z pred asi 2roky vyroba elektretu jako zdroje VN "statiky" nejake visledky jsem mel, delal jsem podle Egutchi-japonec, vysledky byli i nebyli, ted uz vim kde jsem pravdepodobne delal chyby, material mam, karnabur, kalafuna, vcely vosk, ovsem casu je malo, a kde vzit lidi a rozdelit mezi ne ulohy, kazdy aby delal na necem, a informativne se podporovat, neda se sedet jednou prdeli na nekolika zidlich.
Idealni by bylo jako si to v nekterych mistech zaridili chlapy v Rusku, maji tam soukrome labaky a tam se schazeji a kazdy dela dilci praci a vsichni delaji dohromady, staří tam makaji stale a mladí tam dochazeji ve volnem čase, jedem uz mizerne jede TPU, ale jede samo na sebe "samozapitka" a 100W zarovka jede asi na 20procent to je uz dobry zacatek
Tedy, je treba se definitivne rozhodnou na co se budes soustredit a toho se drzet, z vlastni zkusenosti vim, ze taky me to nekdy strhava na to a potom zase na neco jineho, a to neni zdrave, neudelas nic poradne.
Jo jeste v poradku se mi zda prace Romanova a jeho skupiny, romanov zatim nic netaji, rikam zatim, protoze vim jakmile
nekdo neco udela uz nic nepovi viz Akula, ten jeste pred dvema roky zebral na forech, a potom se mu nejak podarilo rozbehnout generator a jede mu, i kdyz je na tom jeste dost prace jako na vsem, ale chci ric ze svinak potom uz neposunul zadne informace jak na to, taky jeden hnup, kterej se nechal premlouvat, nedavno sice neco dal, ale zase tak polovicate, a nesedi mi ze zatajil pravou podtatu, napsal jsem mu a on ani ň, protoze jsem mu napsal gro jeho systemu,
ovsem i kdyz to gro znam nevim jak to poprcat dokopy, aby to jelo samo na sebe, protoze kdyz ti to pojede samo na sebe, nikde neni pochybnost, jako chyby v mereni, a zase dokazovat si ze pripon je mensi nez vykon v radech watu je irelevantni.
Panove jdeme makat.
S pozdravem vsem,
J.

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

...aha.. :idea: .myslel jsem, že toto vlákno je určené pouze k diskusi o MM jejich funkčnosti či nenefunkčnosti a také o tom jak se k MM postavit, jak jej hodnotit a také, že to zde je o úvahách jak dále či ne. Tak tedy nevím, proč zrovna zde píšeš o jakýchsi pláncích a návodech ke zcela jinému zařízení....pokud můžeš, tak příspěvek přesuň jinam, ať to tady "magnetáře" nemate...jasko třeba mě :bhead: čtoucí zdraví :pivko: m11 :D

bagri
Starší člen
Dal: 87 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od bagri »

Křepelka: Jde-li ulicí zahradník, kouká kde by co zasadil. Jde-li ulicí pokrývač, kouká která střecha potřebuje opravu. Jde-li ulicí zedník, kouká kde je jaká rozbitá zeď na opravu. Jde-li ulicí zloděj, kouká kudy kam vlíz. Náš náhled je naší vizitkou.

To je moudro jak jitrnice :-))))))))))))))) Hodnotím velmi kladně, jako některé úsměvné práce dítek v školních perličkách. Samozřejmě, ani ten nestojí za duchaplnou reakci.
Martin> dostalo se mu plánků na sestavení onoho MM. neprosím o přepooslání, ale "jen" o načrtnutí principu. Osobně jsem již dávno přestal věřit všem kolotočům typu Perendev a všemu co byť jen vzdáleně připomíná V-gate.
cestou "snad" může být gravitace, ale ne ve smyslu slova přitažlivost.
k tematu MM. Ideální by bylo mít "monomagnetickou kouli" vyrobitelnost není možná, současné technologie to neumí. U toho pístového se nabízí možnost, se kterou jsem vůbec při stavbě nepočítal a možnost jsem "objevil" až náhodou při pokusech s vlastní funkčností. Jde o to, jeden pol magnetu jaksi zahrát do autu, odvést ho do nekonečna někam mimo působnost protimagnetu, prostě zrušit "ten magnetiký ocásek" co magnetickým bastlířům stále vadí a snaží se ho odstínit Fe či čímkoliv jiným.
jinak prosím ostatní, kteří se o cokoliv pokusí, aby své závěry, tedy proč jim to nefunguje psali sem
Pane Martine11, něco málo jsem dříve naznačil ve zvláštním uspořádání magnetů eliminující magnetický ocas a možnost bezložiskových rotorů s použitím hliníku a dalších, třeba i grafitových komponentů v reakci na magnetický výtah. Není to řešení k PM, ale může to inspirovat. Magnetickou kouli je možné vyrobit, ale přes nezbytný technologický otvor se uzavřou všechny siločáry s vlastním bizarním tvarem. Pokud se v kouli uvězní jeden pól, bude koule inertní vůči jiným magn. polím a působí tak maximálně na Fe materiály jako kterýkoliv jiný magnet. Sdružené pole umožní přitahovat nebo odpuzovat obě polarity v závislosti na vzdálenosti a další vychytávky v jiné závislosti - finanční. Monokoule můžete nahradit ocelovými koulemi, které vodivě spojíte vždy s protilehlou v kruhu rotoru. Přiblíží-li se jedna koule např. ke kladnému pólu, na chvíli se propojené koule promění v magnet SN, který vůči obvodovým magnetům šikovně sestaveným se správně orientovanými polarizacemi odpuzují rotor a jakmile se dostávají mimo vliv, převažuje normální přitažlivost magnet - Fe atakdále. Je putna, jestli to stojí jak ruské kolo nebo horizontálně, gravitace se toho neúčastní, hlavně že to funguje do doby, než se to celé zmagnetizuje a klidně se může jednat o dny podle toho, jakou použijete ocel. Pokud máte soukromě zájem o plánek nebo chcete podumat sám (je to více vzrušující), nechám na Vás. Pamatujte na předstih a setrvačnost. Vzhledem k tomu, že jsem někomu nabízel fér sázku ohledně demonstrace zaručeného MM jako PM přičemž dotyčný chlubil se z toho vykroutil, obávám se, že se FUNKČNÍCH plánků právě od těchto lidí nedočkáte v žádném případě. Magnet-Fe motory, jak jsem několikrát předeslal, jsou mé nejoblíbenější i přesto, že z nich nelze získat ani zlomek toho, co se investoval v demagnetizaci. Možná někoho napadne využití. Pokud není něco jasné, v rámci možností, časového omezení a pracovního vytížení, jsem ochoten toto dopodrobna rozebrat v SZ.

Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
bagri
Starší člen
Dal: 87 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od bagri »

Křepelka: Takže Ti Bagri děkuju mnohokrát za Tvou botu, která mě poňoukla se něco přiučit o tomto okouzlujícím všestraném šotkovi. S laskavým pozdravem, Slávek.
Nemáš zač. Bude to asi tím, že to co ty studuješ z wiki, já již dávno zapomněl. Nic méně, o "botu" by se jednalo pouze v tom případě, že bych spojoval ruské podvodníky z YouTube např. s Mendělejevem, takže kde je ta skutečná bota? Jsem tímto dobře naladěn, takže hodnotím kladně LOL :-DDD

Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

martin11 píše:.. čtu diskuse nejen tady ale také o "gravitaci" snažím se vše spojit v "nápad" jak na ten MM. ..
Nedávno jsem zavadil na Netu o animovaný .gif obrázek, který se mi zdá docela vystihovat magnetické pole, které vytváří LaPointovo uspořádání magnetů, které ve svém patentu záměrně kreslí jako zcela nepatrné, nazývá ho "macor" (MAgnet CORe) a prohlašuje o něm, že se jedná o běžně dostupnou součástku, chráněnou průmyslovým vzorem. Bystřejší čtenář možná pochopí rozdíl mezi tímto polem a polem běžného magnetu a ještě bystřejšího čtenáře třeba i napadne, jak ho využít :idea: :shock:

Zdravím - poota
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Jirkason
Zasloužilý člen

Příspěvek od Jirkason »

Ahoj pokusníci,
mnoho teorie a skutek utek,.... kluci vy nikdy zadnej motor nepostavite, neni tu ani jeden z vas kterej by postavil
ten priposranej motor s odskakujici kladkou s magnetem nad rotorem, aspon tuto hracku kdyby z vas nekdo spichnul a dal to sem a rekl: hele toto funguje, ale vy jenom kecate teoretizujete, to o te magneticke kouli me dostalo, kurva videl nekdo z vas o cem ta koule je,
videl nekdo z vas jake ma magneticke pole kolem sebe:???Kdyz budes cumet na magneticke silocary pres feromagneticky prasek, jses taky vedle, protoze je to zkresleny, ma zavadejici silocary, proc?...protoze kazde jedno zrnko v obvodu mag. silocar se zacne chovat taky jako magnet, a ta animovana kravina poota?...to nikoho neprivede k postaveni MM, je to sirokopojemna animace na h...o, vsechno je o mnoho jednoduzsi, vsadil bych se, ze dodnes nema ani jeden z vas zobrazovaci folii, tak co chcete delat vy troubove kdyz jen zvanite o nesmrtelnosti chrousta. Ani jeden z vas nedal do placu jediny testik, ani jedine svoje foto testu treba i nepovedeneho.
Skoda casu.
S uctou J.

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

Nazdar jirkosone....
Musím zareagovat, páč mě to nedá ...nezareagovat....tvůj příspěvek se vlastně týká přímo mě...hele jiříku ...v klidu si projdi vlákno " magnetické pístové motory."
toto vlákno je vyčištěné, takže tam zůstalo "jen" to podstatné. v podstatě se zde zabývám úvahou jak na Fe clonu, jak se chová magnet versus magnet a mezi nimi Fe, rozebírám rotační clonu co do funkčnosti, doplňuji to fotkama a Gromit animací, která není vycucána z prstu. mechanicky mám motor postavený...kdo byl u Jeffa tak ho viděl. Mechanické, nikoli magnetické problémy řeším / hlavně vedení pístů/ magnetické problémy nemám. někde jsem dal návod na "zobrazovač magnetických čar" tak se také podívej. všichni víme, že každé zrníčko Fe se v zobrazovači stává magnetem....ale toto nám ukazuje ne mag, čáry, ale kudy že ty čáry vedou. nic víc, nic míň. mě to alespoň v tom motoru stačí vědět odkud kam :idea:

Takže tvoje obvinění....."Ani jeden z vas nedal do placu jediny testik, ani jedine svoje foto testu treba i nepovedeneho." je nepravdivé....asi by to chtělo více tady číst...a nebo lépe raději odsud odejít a neprudit...myslím, že z tebe také nic "k věci" nevypadlo :baby: m11 :D

libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

OT.
Ja si myslím, že Jirkason sa vrátil nalámaný z hospody, manželka ho poriadne sprdla a on sa potreboval vyventílovať!
Tak sa prejavil tu...

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Jirkason píše:.. mnoho teorie a skutek utek, .... vy jenom kecate teoretizujete, ... a ta animovana kravina poota?... je to sirokopojemna animace na h...o, ... tak co chcete delat vy troubove kdyz jen zvanite o nesmrtelnosti chrousta. ...Skoda casu.
S uctou J.
No tak na "s úctou" to zrovna moc nevypadá :laugh: , ale za sebe můžu říct, že nemáš zas až tak moc pravdu, jak si myslíš. Je totiž rozdíl mezi tím, co se "dělá" a mezi tím, co je vidět "na skle". Tohle fórum má několik různých vrstev - první vrstva se ukazuje celkem komukoli, kdo se na tyhle stránky podívá - v ní vidí z příspěvků jenom texty, ale nevidí přílohy a ani si je nemůže stahovat. Další vrstva je pro registrované a přihlášené členy, kteří vidí všechno, co je "veřejné". Dál jsou členové fóra zařazováni i do určitých specializovaných skupin, které mohou diskutovat o svých zájmech aniž by byli rušeny veřejností. A navíc je tu i systém SZ, tedy soukromých zpráv, kdy se členové mohou v naprostém soukromí domlouvat o čemkoli, do čeho nikomu nic není. To jenom k tomu, že se jak říkáš "nic nedělá" - ono to spíš jenom není vidět.
Naším primárním cílem není konstrukce MM, ale získání nezávislosti na Systému, který z nás docela nestydatě ždímá naše prostředky za to, co potřebujeme k životu. Cesty k tomu mohou být různé a roztodivné a věř, že je hledáme usilovně a mnohé jsme už z různých důvodů opustili jako nepříliš perspektivní.
Jakýkoli praktický pokus má cenu pouze tehdy, jestliže je založen na nějaké teorii nebo nápadu, a vyzkoušeli jsme a prodiskutovali ledacos - většinou v klidu a bez zasvěcených komentářů "odborníků" ve stylu: "dyť je to úplná blbost, a kdyby nebyla, tak se to už dávno dělá". Těžce a leckdy i draze nabyté zkušenosti se snažíme prezentovat i veřejně, někdo více a někdo méně. Tyhle názory podložené zkušeností, zapadnou mezi všechny ostatní názory psané "jen tak", mezi nimi se jaksi ztratí a ničím se zdánlivě neodlišují. Ve skutečnosti se liší tím, že mají nějakou cenu a mohou v něčem pomoci někomu, kdo je právě potřebuje. Ten musí být v dané věci orientován natolik, aby mu k dalšímu postupu scházela právě tahle konkrétní informace - pro ostatní je to jenom "nějaký blábol" nebo "kravina".
Další vlastnost, kterou se informace liší, je to, kdo ji napsal, tedy určitá "váha" autora. Čtením jeho příspěvků si o něm uděláš určitý obraz jak dalece věci rozumí a jak seriózně k ní přistupuje, na jakou oblast se specializuje, do jaké míry se dostal nad obecné vzdělání atd.
To, že většina jenom kecá ještě neznamená, že nikdo nic nedělá - je tu naopak dost lidí, kteří dělají prakticky, ale může Ti to snadno uniknout, protože dělají v oborech, které Tě třeba zrovna nezajímají a nebo svoje zkušenosti prezentují ve vláknech, do kterých nemáš přístup a nebo je nečteš.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Jirkason
Zasloužilý člen

Příspěvek od Jirkason »

Ahoj Pokusnici,
martine tebe znam, tak posli nejake foto jak to mas rozmakany, tedy ne ze by jsem to chtel delat, tam je slozita mechanika
a na to nejsem zarizenej....ale zvedavost. Pistovy motor samozrejmeznam ne ze znam ale vim o nem, pravdepodobne te mas problem s casovanim odstineni, rusove to maji uz davno, jak vsude pisu cumet do starych patentu a knih. .libocosenior pekna veta pobavil jsi me, ale opravdu vykouzlil jsi na me tvari usmev...ono to je pravdive avsak v mem pripade jsi se netrefil, jen dostavam odkazy kdyz se tu neco hne a dlouho se nehejbalo, tak jsem nakouk a ono zase nic, martine je to zajimava vec co delas a vim se to funguje vim i to ze magnety nejsou problem v tomto pripade, je to prave to odstineni, jo ten material idealni , skousel jsem jeden cas stinici materialy a ruzne slitiny a lepenido sebe, ale zatim opravdu nejlepsi se mi jevia ocel v hliniku, ocel absorbuje hlinik zbytek rozptyluje, ale to asi vis kdyz to slysis poprve tak to testni. Jinak ja uz MM nemusim, ted jsem na elektrostatice.
no dobre ze jsem prisel a trohu tu mrtvou vodu tady ozivil, hele i kdyz vam nadam do kokotu tak to berte pozitivne, ani mozna netusis martine jake nadseni by jsi ve me vyvolal kdyby jsi prave ten pistak spichnul a rozjelo se to!!!
Tak asi vsjo dorogie druzja.
ja jsem Jirka-Jirkason, vševěděl, všeuměl, všudebyl, všeskurvil.
to foto posli nezapomen....
poot: je to tak jak pises, ale pravda bude trochu nekde uprostred,....o tvojich vedomostech a vedomostech dalsich nepochybuju, vis ja jsem potkal nekolik opravdu vedomostmi naslapanejma, ale nic dal, oni nevedeli co s tim udelat, nedokazali ty vedomosti pretransformovat do sedlackeho rozumu, rostli jim na poli male brambory a nebo zadne, ale vedeli presne jak je teoreticky vypestovat-paradox.
S uctou j.

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

heje jíro, fotky nepošlu...a to jsem fotograf. nemám čas fotit "jen tak" někomu něco, když navíc ten někdo tomu ani za mák nerozumí...tedy tomu co jsem vymyslel....
jen pro upřesnění, žádné časování ani odstínění v mém MM není a nebude.
tvoje starost o to, že se to tady rozhejbalo je upřímně "blbá". jestli takto rozhýbáváš i jiná vlákna a fora, tak tě asi nemaj rádi nikde.
zpět k motorům....píšeš, že jsi zkoušel....můj dotaz je . proč jsi to zkoušel. všeobecně se ví, jak se který material nebo jejich kombinace v mag. poli chová.
dále píšeš, "jsem na elektrostatice....tak si tam buď a sem už jen nahlížej, popř se zeptej, kdyby ti něco nebylo jasné. rádi odpovíme. hlkavně nám neraď zejména v oblasti MM -
osobně toho kolem MM vím dost na to, abych mohl sám "něco" stvořit.
...a že by ti můj MM pístový udělal radost....no s ohledem na tvůj příspěvek výše bych se spíše divil, páč jsi nám tam napsal, že jsme trotlové a nevzdělanci ...
tak jirko jirkoviči sonoviči....čest práci...a ahoj v lepších časech, nejlépe tam kde zítra znamená včera :help: ...m11 :D

Odpovědět

Zpět na „Seriál o magnetech + Diskuze“