Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
sortiment dobrý, kvalita neznáma, ceny - myslím že kurva vysoké...
ako som písal kúsok vyššie, tak komplet antiparazitárna kúra na mieru pre konkrétneho človeka odo mňa stojí 50 eur = cca 1400 kč.
ako som písal kúsok vyššie, tak komplet antiparazitárna kúra na mieru pre konkrétneho človeka odo mňa stojí 50 eur = cca 1400 kč.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Ahoj všem co věří, že se vyčistí od parazitů a jejich potírání ZDAR :-)
Píši se mou ted čerstvou zkušenost.byla jsem se asi před 3 měsíci změřit u poradkyně školené paní Bláhovou. Nejprve jsme čistily plísně MMS, což se běhen 3 týdnů zlikvidovalo velmi příjemně , brala jsem v odpoledních hodinách jen 3 kapky MMS .Z parazitů mi pak našla filárie a roup dětský.
Filárie byly snad všude. V oku, tam mi už asi rok po použití intenzivní kůry MMS (40dnů 8x 1 kapka po hod s asi 2 denními přestávkami na vit.C) začaly plavat malé krůcánky a nitky a já nevěděla co s tím a jak na to. Až poradkyně mi vysvětlila o co přesně jde.
Tak ty filárie mi před vánoci našla v oku levém, v hypofýze , v lymfě , mám bílé pigmetn skvrnky na všech končetinách.Přes vánoce jsme s manželem nasadili tah proti filáriím s Ivermectinem a Hetrazanem.Dnes jsme byli na kontrole a filárie se už nikde nenašly. Prý ale čas ukáže. Na filárie ještě dělám už asi měsíc Léčebný kod. Jupí jsem štastná.
Zato roupy se kterými jsem nic nedělala mi našla na průduškách, pořád pokašlávám, hlavne v chladnu, a pak v oku.Objednala jsem si dnes Albendazol 10 tabl dle váhy a jdu do toho :)Do léčebného kodu ted přidám i roupy.Překvapilo mě ,že i roupy cestují a nemusí být jen ve střevech.Asi po 3 týdnech se Vám ozvu ,jak jsem dopadla s touto kůrou.
Na ty průdušky jsem ješte koupila Joalis Respidren , aby ta chemie věděla kam přesně jít.Ozvěte se mi prosím Ti, kdo se zbavili filárií napoprvé. Nevím ,zda je to možné nebo to chce vícero kol.
Dobrou Lenka
Píši se mou ted čerstvou zkušenost.byla jsem se asi před 3 měsíci změřit u poradkyně školené paní Bláhovou. Nejprve jsme čistily plísně MMS, což se běhen 3 týdnů zlikvidovalo velmi příjemně , brala jsem v odpoledních hodinách jen 3 kapky MMS .Z parazitů mi pak našla filárie a roup dětský.
Filárie byly snad všude. V oku, tam mi už asi rok po použití intenzivní kůry MMS (40dnů 8x 1 kapka po hod s asi 2 denními přestávkami na vit.C) začaly plavat malé krůcánky a nitky a já nevěděla co s tím a jak na to. Až poradkyně mi vysvětlila o co přesně jde.
Tak ty filárie mi před vánoci našla v oku levém, v hypofýze , v lymfě , mám bílé pigmetn skvrnky na všech končetinách.Přes vánoce jsme s manželem nasadili tah proti filáriím s Ivermectinem a Hetrazanem.Dnes jsme byli na kontrole a filárie se už nikde nenašly. Prý ale čas ukáže. Na filárie ještě dělám už asi měsíc Léčebný kod. Jupí jsem štastná.
Zato roupy se kterými jsem nic nedělala mi našla na průduškách, pořád pokašlávám, hlavne v chladnu, a pak v oku.Objednala jsem si dnes Albendazol 10 tabl dle váhy a jdu do toho :)Do léčebného kodu ted přidám i roupy.Překvapilo mě ,že i roupy cestují a nemusí být jen ve střevech.Asi po 3 týdnech se Vám ozvu ,jak jsem dopadla s touto kůrou.
Na ty průdušky jsem ješte koupila Joalis Respidren , aby ta chemie věděla kam přesně jít.Ozvěte se mi prosím Ti, kdo se zbavili filárií napoprvé. Nevím ,zda je to možné nebo to chce vícero kol.
Dobrou Lenka
Naposledy upravil(a) LenkaX dne úte 28 led 2014 18:58, celkem upraveno 1 x.
Změň sebe sama a změníš svět :-)
niekedy sa dá filárií zbaviť na prvý krát, niekedy nie. naozaj záleží na tom, kde všade sú poschovávané a ako sa k nim účinné látky dostanú. preto je dôležité udržovať vyššie hladiny účinných látok minimálne 5 dní po sebe, aby mohli preniknúť aj do tkanív, kam by za kratšiu dobu neprenikli ak sa nepodarí zbyviť sa ich na prvý krát, treba zmeniť liečebný postup, aby znovu neprežili niekde schované a nenamnožili sa
-
- Stálý člen
- Dal: 59 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
já si tedy nemyslím že je to drahé když si vezmeš že toho Prazi. je 100 tab. 600mg a Němec. Cesol 6* 150mg stojí stejně tak je to za babku s kvalitou nechci spekulovat je to z Thaj. já jsem bral přesně od tohoto výrobce tak dejte vědět jaké s tím máte zkušenosti
vokoun - myslím drahé pre jednotlivca. ak si chceš z toho urobiť komplet kúru s dostatočným obsahom účinných látok tak Ťa to výjde hodne draho.
dostal som cez SZ otázku na kúru, ktorú niekto plánuje - na jednu kúru 100 tbl praziqantelu + 100 tbl albendazolu z toho shopu čo tu bol vyššie uvedený. takéto množstvo užívať v jednej kúre je čistá šialenosť... pozor na "odborníkov" čo sa snažia predať veľké balenia antiparazitík tak preto tvrdia že na jednu antiparazitárnu kúru treba 100 tabliet praziqantelu + 100 tabliet albendazolu. a to, že niekto zrovna takéto veľké balenie predáva je číra náhoda a takéto nezmyselne veľké dávkovanie určite nie je iba podvodnícky marketing predajcu... kurva, serú ma takýto magori... veď to je dávka ako pre dospelého vola.
-
- Zasloužilý člen
Souhlas , chystám se na roupy a na celou kůru potřebuji 10 tabl. Albendazolu.Moc kvituji, že přes poradkyni mám mail na objednávku čehokoliv a po 1 ks tablety a ne celé pro mě nepotřebné a drahé balení:-)Od těch lidí ,co neřeknou pravdu o dávkování je to přinejmenším sprosté.
-
- Stálý člen
- Dal: 20 poděkování
- Dostal: 45 poděkování
Parasites and Vit.B12 deficiency :
veganforum: linka
pa society: linka
atd
Ked su vo vasom tele, rozne parazity sa spravaju odlisne. Niektore sa zivia potravou, ktore konzumujete (cukor je najoblubenejsi), kym ine jedia vas! Vysavaju vasu vyzivu. Rozne druhy mozu sposobit nedostatok vitaminu A, B12, Zelezo...
Pripklad znizenia B12: Giardia intestinalis (linka), Diphyllobothrium Latum (linka), Enterobius vermicularis (linka)
veganforum: linka
pa society: linka
atd
Ked su vo vasom tele, rozne parazity sa spravaju odlisne. Niektore sa zivia potravou, ktore konzumujete (cukor je najoblubenejsi), kym ine jedia vas! Vysavaju vasu vyzivu. Rozne druhy mozu sposobit nedostatok vitaminu A, B12, Zelezo...
Pripklad znizenia B12: Giardia intestinalis (linka), Diphyllobothrium Latum (linka), Enterobius vermicularis (linka)
Naposledy upravil(a) jrompf dne stř 29 led 2014 11:26, celkem upraveno 1 x.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Odkazy na stránky v angličtině postrádají pro většinu zdejších členů jakýkoli půvab.jrompf píše:Parasites and Vit.B12 deficiency :...
Pokud jim rozumíš, přidej k nim nějaký stručný výtah v češtině nebo slovenštině, abychom pochopili, co jimi chceš naznačit a nemuseli se tím pracně prokousávat.
Děkuji - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
na roupy je podľa mňa vhodnejší ivermectin, nakoľko roupy sa bežne vyskytujú aj mimo tráviaci trakt a vtedy je na ne ivermectin zaberá lepšie.LenkaX píše:Souhlas , chystám se na roupy a na celou kůru potřebuji 10 tabl. Albendazolu.Moc kvituji, že přes poradkyni mám mail na objednávku čehokoliv a po 1 ks tablety a ne celé pro mě nepotřebné a drahé balení:-)Od těch lidí ,co neřeknou pravdu o dávkování je to přinejmenším sprosté.
-
- Zasloužilý člen
Aha tak poraď dávkování na ty roupy, jsem 14 dní po Ivermectiho-Hetrazanové kůře na filárie a roupy mám dál.Ivermectin jsem brala dle této kůry 2 dny na zač. a po 10 dnech 2 dny na konci.Pokud mi nezabere ten Albendazol, zkusila bych Ivermectin, zbylo mi celé balení.Roupy prý mám v oku a na průduškách-tam pocituji nepohodu ,ale střeva prý také. Nikdy jsem tam nic nenašla .Díky Lenka
problém s roupama je častá reinfekcia, nakoľko títo neřádi nakladú vajíčka ktoré antiparazitiká nezlikvidujú. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 55#p125755 tu popisujem dávkovanie a spôsob užitia ktoré mám vyskúšané ako účinné.
Nevím, jak se to stalo, že Ti ten odkaz tak vyšel, ale máš to opravené. SDK
Nevím, jak se to stalo, že Ti ten odkaz tak vyšel, ale máš to opravené. SDK
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Já jsem ale nepsal že je to dávka pro jednoho já jsem jenom napsal že když se to rozpočítá tak to vyjde o hodně levněji než němecý Cesol a pro více lidí jinak šikmáči píší úplně šílený dávkování které asi oni snesou protože se na rozdíl od nás odčervují dvakrát do roka já jsem zkusil poloviční dávkování co píšou a i při své větší váze než disponují ti duši prtaví jsem měl co dělat abych to rozdejchal ale asi mě to pomohlo fyzicky se cítím o mnoho lépe akorát hlavu mám pořád zasranou neurotoxickým odpadem
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
mahatmo, uvažuju o tvém antipar. balíčku. Ty účinné látky nějak rozpouštíš, nebo to jsou standardní léky? Jak píše hmotnost účinné látky na kg, to znamená, kolik člověk potřebuje té látky vzhledem ke své váze? Cena je tedy pro všechny váhové kategorie(já vážím kolem 70kg)? Psal jsi, že máš ověřené postupy, jak to máš ověřené kromě nějakých duchovních metod?