Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Pro neználky II (potřebuji vědět.....) ... pokračování ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
Re: Pro neználky II (potřebuji vědět.....) ... pokračování .
Tak to je v pohodě. stát si může tisknout prachy donekonečna. já bloud myslel, že ty prachy nějjak někomu dlužíme a že se budouu muuset někdy vrátit.....
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To je právě ta nespravedlnost - jsou to bankovky padělané úplně stejně, jako kdybychom si je tiskli doma - jenom ten zatracenej stát má k dispozici pravej papír a umí tam udělat všechny ochranné prvky, takže ty jeho padělky jsou od pravých peněz k nerozeznání. A tím pádem mu ten podvod taky nikdo nemůže dokázat.jarda ovčák píše: stát si může tisknout prachy donekonečna.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
ano, proto je dobré tyto papírky vyměnit za věci potřebné, tj. sůl, kůži z medvěda A PAPíRKŮ MÍT "JEN" TOLIK, ABY STAČILI NA KOUPI DALŠÍ SOLE A KŮŽÍ Sůl pak pouze měnit za další potřebné....a pak si spořte na důchod...holý nesmysl...
...myslím, že tento způsob financování tu už kdysi byl m11
...myslím, že tento způsob financování tu už kdysi byl m11
... věřím, že se " TO " povede ......
- peroxid
- Stálý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
Měl by někdy odzkoušený tip, jak zpracovat maso z kanečka? Nechtějí to žrát ani slepice a kačeny.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Kančí maso se nakládá do mléka protože jinak dost smrdí
recept třeba
http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Ci ... -nel-latte
nebo
http://www.receptynadoma.cz/kanci-gulas-41
kančí se nakládá do mléka nejlépe přes noc ,někdo i do kyselého mlíka odstraní to,spíš zjemní zvěřinovou chuť
maso je potřeba znát protože kanci někdy mivaj nemoc která se projevuje černými sraženinami v jejich mase,to maso je pak nepoživatelné.
recept třeba
http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Ci ... -nel-latte
nebo
http://www.receptynadoma.cz/kanci-gulas-41
kančí se nakládá do mléka nejlépe přes noc ,někdo i do kyselého mlíka odstraní to,spíš zjemní zvěřinovou chuť
maso je potřeba znát protože kanci někdy mivaj nemoc která se projevuje černými sraženinami v jejich mase,to maso je pak nepoživatelné.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
No, není divu ,pokud je řeč o divočíku, pak má kvalita svoje opodstatnění. Divočík miluje maso, avšak v odleželém stavu, v hodně odleželém, vlastně až když teče, takže je jako zástupce svého druhu pod největším infekčním tlakem, páč většina zvířat v přírodě umírá na choroby. Osobně divočáky nemusím, a když, tak naložený přes noc do kyselího mlíka, lze i kefír, když není po ruce kyška.
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- peroxid
- Stálý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
Tento nešťastník divočil akurát tak na zahradě. Černý sice byl, ale se šikmýma očima, potměšilý vietnamčík. Jsem zvědavý, jestli to mléko zabere. Už jsem se i smířil, že to půjdu zakopat. Měl jsem dojem, že chemické zbraně byly zakázány nějakou Ženevskou konvencí, či co. Možná z toho udělám nátěr proti ohryzu stromů. Musel jsem hodinu vypalovat sporák, ve kterém jsem zkusmo upekl žebra v marinádě. Pes ochutnávku kupodivu přežil. Jenom se bojím, že kdybych zkusil z tuku vyrobit mýdlo, tak ten smrad stejně louh nerozloží.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Zdravím všechny.
Vážení,neznáte někdo opravdu funkční program na převod PDF do textu?Online se mi to nechce dělat jelikož nemám rád aby se mi někdo vrtal v kompu.Děkuji Jindra
Vážení,neznáte někdo opravdu funkční program na převod PDF do textu?Online se mi to nechce dělat jelikož nemám rád aby se mi někdo vrtal v kompu.Děkuji Jindra
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
http://www.zamzar.com/Aquarius1 píše:převod PDF do textu
Pošleš pdf, na e-mail se vrátí přeložený do formátu, jaký si vybereš.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Díky za snahu ale tohle právě nechci,chtěl bych si to udělat sám bez druhé strany,je to PDF s dost nežádoucím obsahem a nemám zájem o zájem.Jestli rozumíšcimirek píše:http://www.zamzar.com/Aquarius1 píše:převod PDF do textu
Pošleš pdf, na e-mail se vrátí přeložený do formátu, jaký si vybereš.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
V Linuxu je na to PDFedit, který umí převádět do .txt nebo .html textu.Aquarius1 píše:převod PDF do textu
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
pak tedy, Free PDF to Word Converter, umí do *.doc ,či rtfAquarius1 píše:cimirek píše:Aquarius1 píše:převod PDF do textu
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... &g[oz]=1.5
-
- Starší člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 30 poděkování
Nazdar, používám Calibre, tento program je určen k převodu různých formátů.Aquarius1 píše:Zdravím všechny.
Vstupní soubor je nejenom v pdf.
Je po widloowsy i pro linux. A má cz prostředí
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Věř, však komu věříš, měř.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Díky,Calibre je to pravé
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
ahoj čtoucí.
Vánoční chvíle volna mě zase přivedly k nějakému "bláznivému" myšlenkovému pokusu. Ale bojím se experimentovat, tak to předkládám k veřejnému posouzení. Jde o toto.
vyrobím nějaké / malé/ množství H2 -rozkladem vody, budu ho jímat do malé baňky. no a chtěl bych z té baňky vést hadičku a mít malý ale TRVALÝ plamínek. je to technicky schůdné. jestli ano napíšu na co bych to chtěl zkusit martin11
Vánoční chvíle volna mě zase přivedly k nějakému "bláznivému" myšlenkovému pokusu. Ale bojím se experimentovat, tak to předkládám k veřejnému posouzení. Jde o toto.
vyrobím nějaké / malé/ množství H2 -rozkladem vody, budu ho jímat do malé baňky. no a chtěl bych z té baňky vést hadičku a mít malý ale TRVALÝ plamínek. je to technicky schůdné. jestli ano napíšu na co bych to chtěl zkusit martin11
... věřím, že se " TO " povede ......