Do budoucna spěje přítomností minulost Slávek.Magneto píše:... ale přispějte s něčím, co směřuje do budoucna.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Chemtrails
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Chemtrails
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Souhlasím, že by bylo dobré něco dělat.Magneto píše:.. Co takhle pustit se aktivně do něčeho užitečného a ne jen pitvat světovou konspiraci? ..
Jenom je problém v tom, co by to mělo být, aby to bylo k užitku.
A k tomu vybírání by přece jen bylo užitečné vědět, co se děje a proč, a případně i taky čím se toho dociluje. Podle toho se pak můžeme rozhodnout, jestli vůbec je vhodné a možné tomu čelit, a pokud ano, tak jaký způsob by byl nejúčelnější a jaké technické provádění vybrat.
Osobně to vidím tak, že klíčové jsou právě jenom informace, a to pokud možno spolehlivě ověřené, ať už se jedná o cíle a nebo o prostředky.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
kde já to jen viděl....
na orgo netu ? http://orgo-net.blogspot.cz/2009/03/aeo ... osudu.html
ne, na osudu : http://www.osud.cz/vedecka-mereni-nyni- ... l-uvedl-ze
Bylo to i na orgo.cz ( v roce 2009 ), nebo na 2012conspiracy a jiných. Vždy bez podpisu. Tupě zkopírované.
---------------------------------------------------------
Mám pro vás větší záhadu : boattrails : http://www.zakazanapravda.estranky.cz/c ... -vode.html
Těm šmejdům nestačí, že si otravují vzduch, který dýchají. Ti gauneři si otravují i vodu kterou pijí !!!!!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Ahoj vsem, jen uvedu malou citaci, která se váže k naší finanční svetové problematice :-)django1 píše:sysel a minsc :
ani jedno nerozporuju
1) sám jsem psal, že technicky není problém peníze vytvořit
2) ano, dluh roste, ale vůči soukromým subjektům jako je FED, ČNB, ECB a podobně.
Proto roste dluh : vlády peníze netisknou
A proto není reálné, aby vyhazovaly miliardy na ochlazování planety z peněz, které si musí půjčit a s úrokem vrátit.
Pro vládu je levnější peníze na " záchranu planety" vybrat od lidí a firem.
Příklad: Máme tisíc truhlic zlata v uschove. Dali jsme je do zalohy přijemcum pujčky, ne vsak ve forme zlata, ale jako cenné papíry. Pujcili jsme tedy tisíc truhlic zlata, ale stále máme tisíc truhlic zlata!!! Tak proc nepokracovat v teto hře dál???
Obchodníci a příjemci půjcek důverovali bankam, vereli, že papír je krytý. Nikdo nemohl dokázat opak, protože zlato kolovalo jenom formou kvitancí a pritom se ho nikdo nedotkl. Dnes je tento podvod již dávno uzakonen. Papírové peníze musi kryty zlatem jen do jisté procentní výše. Vsechny banky tisknou dnes papíry a deklarují je jako jisté obchodní hodnoty. Velká část hodnot vyjádřena sumou penez, které jsou v obehu, vubec neexistuje a to ani ve forme papirových penez. Je to jen imaginarni hra digitalnich cisel v pocitacich.
Tato hra s cisly je pouhou iluzí, která může každym okamžikem prasknout jako mýdlová bublina :-)
Preji krasny den
Sysel
"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Zpět k tématu Chemtrails
Když vesmírný institut NASA vypracoval jedinečnou dokumentaci o tom, že jsou do ovzduší letadly vypouštěny cíleně chemické látky, které mají na svědomí globální oteplování, tak to mnoho lidí nebralo vážně a Bílý dům takové tvrzení razantně popřel. Vše tedy skončilo jako konspirační teorie a zpracovatelé a pracovníci NASA měli na krku veliký problém. Mnoho z nich bylo také za jejich podíl na tomto dokumentu propuštěno. Po pár letech ale Bílý dům pod tíhou důkazů konečně ustoupil, a přiznal, že konspirační teorie o chemtrails (chemické stopy) je skutečně pravdou. Svůj podíl na tomto výzkumu však razantně popírá a prý důsledně prošetří, která soukromá firma má toto na svědomí. Uvidíme tedy, na koho to hodí. Další článek o chemtrails (podivných chemických stopách za letadly, které vydrží na obloze i hodiny) vám přináším níže.
Myslíš že jsi svobodný, přitom dýcháš chemtrails – takhle nějak to zpívá rapper Revolta v jedné ze svých písniček, i když výraz písničky se tu moc nehodí, jelikož na nich není veselého ani co by se za nehet vešlo. Když jsme začali hrát na konspirační notu – víte co jsou chemtrails a znáte chlápka jménem Ron Paul?
Před pěti lety zveřejnila NASA výsledky studie, kde se uvádělo že na zemský povrch dopadá minimálně o 20% méně slunečního světla než před deseti lety. Nyní, po 16 letech důsledného odmítání přiznal Bílý dům ústy Johna P. Holdrena (Obamův poradce pro „vědu a výzkum“, jeden z největších apoštolů globálně oteplovacího náboženství), že bylo prováděno „testování“ manipulace se zemskou atmosférou pomocí solí barya, oxydů hliníku, dioxinů a dalších toxických sloučenin. Peníze na provoz těchto programů údajně plynou z globálních uhlíkových daní.
Jinými slovy: Máme tu celosvětový, globální program na ovlivňování atmosféry, ke kterému se oficiální místa pod tíhou důkazů a zvyšujícího se zájmu veřejnosti přiznávají, ale už nám neřeknou proč to vlastně dělají. Atd, atd..........
Možno poračovat zde:
http://www.paranormalnijevy.cz/2011/12/ ... -existuji/
Batles
Myslíš že jsi svobodný, přitom dýcháš chemtrails – takhle nějak to zpívá rapper Revolta v jedné ze svých písniček, i když výraz písničky se tu moc nehodí, jelikož na nich není veselého ani co by se za nehet vešlo. Když jsme začali hrát na konspirační notu – víte co jsou chemtrails a znáte chlápka jménem Ron Paul?
Před pěti lety zveřejnila NASA výsledky studie, kde se uvádělo že na zemský povrch dopadá minimálně o 20% méně slunečního světla než před deseti lety. Nyní, po 16 letech důsledného odmítání přiznal Bílý dům ústy Johna P. Holdrena (Obamův poradce pro „vědu a výzkum“, jeden z největších apoštolů globálně oteplovacího náboženství), že bylo prováděno „testování“ manipulace se zemskou atmosférou pomocí solí barya, oxydů hliníku, dioxinů a dalších toxických sloučenin. Peníze na provoz těchto programů údajně plynou z globálních uhlíkových daní.
Jinými slovy: Máme tu celosvětový, globální program na ovlivňování atmosféry, ke kterému se oficiální místa pod tíhou důkazů a zvyšujícího se zájmu veřejnosti přiznávají, ale už nám neřeknou proč to vlastně dělají. Atd, atd..........
Možno poračovat zde:
http://www.paranormalnijevy.cz/2011/12/ ... -existuji/
Batles
-
- Zasloužilý člen
Zpět k tématu Chemtrails
Dík za odpověď na dvě mé otázky.
1. - financováno je to z uhlíkových daní a ne tak, že si prostě investor ( zde vláda a nikoli Rotchildi ) natiskne potřené množství peněz.
2. - Jde o sebevražednou misi, protože ti pitomci sami sebe otravují toxickými látkami a vdechují je zcela vědomě. Pokud se na celé planetě snížil svit o 20%, nemůže si nikdo myslet, že se jedná o lokální zamořování.
Akorát že se jedná o článek převzatý ze stránek " radicalboys " , což jeho důvěryhodnost snižuje. Zbytek napsali diskutéři pod článkem za mě.
" Nevěřte všemu, co se vám k věření předkládá " Jan Ámos Komenský.
------------------------------------------------
p.s. - nedýchejte vzduch a hlavně nepijte vodu ! Za jedno do ní močí ryby a za druhé ji zamořují boatrails ! http://www.zakazanapravda.estranky.cz/c ... -vode.html
1. - financováno je to z uhlíkových daní a ne tak, že si prostě investor ( zde vláda a nikoli Rotchildi ) natiskne potřené množství peněz.
2. - Jde o sebevražednou misi, protože ti pitomci sami sebe otravují toxickými látkami a vdechují je zcela vědomě. Pokud se na celé planetě snížil svit o 20%, nemůže si nikdo myslet, že se jedná o lokální zamořování.
Akorát že se jedná o článek převzatý ze stránek " radicalboys " , což jeho důvěryhodnost snižuje. Zbytek napsali diskutéři pod článkem za mě.
" Nevěřte všemu, co se vám k věření předkládá " Jan Ámos Komenský.
------------------------------------------------
p.s. - nedýchejte vzduch a hlavně nepijte vodu ! Za jedno do ní močí ryby a za druhé ji zamořují boatrails ! http://www.zakazanapravda.estranky.cz/c ... -vode.html
- Batles
- Zasloužilý člen
Ledy se lámou
http://www.naturalnews.com/037451_chemt ... ering.html
"bariéra.....
....zastírání, mlžení, lhaní, zesměšňování a nazývání konspirativními teoretiky a blázny byla prolomena. Švédská politička Pernilla Hagbergová prolomila tuto bariéru a začala skutečnosti nazývat pravdivými jmény. Tak jak říkám, ke konci časů nám MUSÍ říci pravdu. Trvalo to hodně dlouho. K tomuto článku naprosto trefně pasuje heslo zveřejněné na tento měsíc: VĚDĚNÍ JE MOC. DÍKY TOMUTO VĚDĚNÍ MŮŽETE PŘEDCHÁZET různým nemocem a problémům, než nemoci a problémy následně řešit. Kdysi se razilo heslo a znovu ho zde opakuji:
Je lepší problémům předcházet, než problémy řešit, je lepší nemocem předcházet, než nemoci léčit.
Když si vzpomenu na všechny titulované experty, kteří se kdysi vyjadřovali o chemtrails jako o konspirační teorii a všechny diskutující nazývaly blázny s otázkou, kdo by to přece dělal a proč,vždyť mají také děti a rodinu, tak je mi z toho smutno u srdce. Měli perfektně vymyté mozky MATRIXEM. Kvákají potom za katedrami a ve velkých firmách jako "vážení lidé". Směšné!!!!!" atd,atd.....
Batles
http://www.naturalnews.com/037451_chemt ... ering.html
"bariéra.....
....zastírání, mlžení, lhaní, zesměšňování a nazývání konspirativními teoretiky a blázny byla prolomena. Švédská politička Pernilla Hagbergová prolomila tuto bariéru a začala skutečnosti nazývat pravdivými jmény. Tak jak říkám, ke konci časů nám MUSÍ říci pravdu. Trvalo to hodně dlouho. K tomuto článku naprosto trefně pasuje heslo zveřejněné na tento měsíc: VĚDĚNÍ JE MOC. DÍKY TOMUTO VĚDĚNÍ MŮŽETE PŘEDCHÁZET různým nemocem a problémům, než nemoci a problémy následně řešit. Kdysi se razilo heslo a znovu ho zde opakuji:
Je lepší problémům předcházet, než problémy řešit, je lepší nemocem předcházet, než nemoci léčit.
Když si vzpomenu na všechny titulované experty, kteří se kdysi vyjadřovali o chemtrails jako o konspirační teorii a všechny diskutující nazývaly blázny s otázkou, kdo by to přece dělal a proč,vždyť mají také děti a rodinu, tak je mi z toho smutno u srdce. Měli perfektně vymyté mozky MATRIXEM. Kvákají potom za katedrami a ve velkých firmách jako "vážení lidé". Směšné!!!!!" atd,atd.....
Batles
-
- Zasloužilý člen
white streams of persistent, cloudy haze commonly blasted into blue skies by unmarked airplanes are not your typical contrails, says Swedish Green Party leader Pernilla Hagberg.
Pernilla nic nepřiznává. Je členkou strany zelených a podle Hagbergové jsou tato postřikování spojeným úsilím americké CIA a NSA. Jen obviňuje USA aby nasbírala body u voličů.
Nadto se tu píše, že se jedná o neoznačená letadla a ne o klasické linky, jak nám tu stále tvrdíte.
Na jednu stranu oceňuju snahu o doložení existence sebevražedných pokusů o záchranu planety, na druhou musím konstatovat, že se opět jedná o výstřel mimo.
Nikoli důkaz.
Pernilla nic nepřiznává. Je členkou strany zelených a podle Hagbergové jsou tato postřikování spojeným úsilím americké CIA a NSA. Jen obviňuje USA aby nasbírala body u voličů.
Nadto se tu píše, že se jedná o neoznačená letadla a ne o klasické linky, jak nám tu stále tvrdíte.
Na jednu stranu oceňuju snahu o doložení existence sebevražedných pokusů o záchranu planety, na druhou musím konstatovat, že se opět jedná o výstřel mimo.
Nikoli důkaz.
- Batles
- Zasloužilý člen
Nikdy jsem netvrdil, že nás postřikují pravidelné linky.django1 píše:Nadto se tu píše, že se jedná o neoznačená letadla a ne o klasické linky, jak nám tu stále tvrdíte.
Nevkládej mi do úst to, co jsem nikdy netvrdil, když už chceš být konkrétní
Postřikují nás především neoznačená letadla a vojenské stroje. Tohle tvrdím a stojím si za tím. Tohle ano.
Tyhle mašiny nikdy na http://www.flightradar24.com/ neuvidíš!
Nedivím se tvému postoji, je to jen nedostatkem informací a osobních zkušeností. Bohužel, kvůli takovéto slepotě davů si mohou dovolit to, co dělají. Přesně takovéto chemické postřiky obyvatelstva dělali v USA a vůbec jim nezáleželo na tom, že tam žijí i boháči. Všechno to vyšlo najevo a vláda se musela veřejně omluvit za to svinstvo. Věnuj tomu chvíli čas a vše si najdi.
Jestliže tohle vojensko průmyslový komplex dělal už před léty, opravdu si myslíš, že máme čistou oblohu?
Batles
-
- Zasloužilý člen
Mimo téma (offtopic)
" se tu píše " nenznamená " Batles píše "Batles píše:Nevkládej mi do úst to, co jsem nikdy netvrdil,django1 píše:Nadto se tu píše, že se jedná o neoznačená letadla a ne o klasické linky, jak nám tu stále tvrdíte.
Nemyslel jsem tu - v Batlesově příspěvku, ale tu, ve vlákně chemtrails.
Souhlas - už jsem to tu někomu jinému než je Batles taky psal. Ještě jsem ho tenkrát pokáral za neochotu se vzdělávat.Batles píše:Nedivím se tvému postoji, je to jen nedostatkem informací a osobních zkušeností.
------------------------------------------
p.s. - Obvinění CIA a NSA od Pernilly Hagbergové má stejnou váhu jako třeba od Johna, Kalouska, nebo Paroubka. Chce to důkaz.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
No, ono to bude někde mezi. http://www.thetotalcollapse.com/airplan ... -outbreak/ Totiž to, co se stalo na Ukraině se sviňskou chřipkou s tím, co se stalo v Česku s vakcínama od Baxtera, který byl obviněn i z té Ukrainy, s tím, jak němci a američani zatočili s lidma so si otevřeli hubu a varovali, by mělo být docela jasné, že k nějakému sprejování a nejen k němu dochází, že jde při nejmenším o korporátní aktivity ale kde je korporace a jejich aktivity tam je korupce a kde je korupce tam jsou vlády atd. Že se to definitiívně odehrálo jednou s bacilem a provalilo se to pouze poukazuje na to, že nejde o ojedinělý úkaz. Nicméně jak moc a jak kdy a co a proč je zase trochu jiná věc a nelze to hledat v každý čmouze. To je druhá strana problému, která jenom víc mlží situaci přemrštěnou paranoiou.django1 píše: p.s. - Obvinění CIA a NSA od Pernilly Hagbergové má stejnou váhu jako třeba od Johna, Kalouska, nebo Paroubka. Chce to důkaz.[/offtopic]
Prober si Dijango pořádně sled událostí kolem sviňský chřipky a třeba se rozkoukáš. Ten link jsem sem dal jenom do zažátku, je třeba se pídit.
S pouzdravem, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
Samozřejmě můžu připustit, že někdo někde cíleně zkoušel postřik svinstvem. Ano.
Co mi nesedí je plošné postřikování těžkými kovy, solemi aluminia, baryem v takovém měřítku, jak je to prezentováno. A to ani za účelem ochlazování planety. To baryum snad bylo v jednom případě detekováno, ale nic přesného nevím, tak to nemůžu tvrdit. Batles tu píše : Tyhle chemikálie se rozstřikují po celém světě ve značně zvětšené míře od podzimu roku 1999. Předtím se také rozstřikovali, ale ne v tak globálním měřítku a v tak velké intenzitě po celé planetě.
Jednotlivé cílené útoky, nebo pokusy taky nebudou stát 5 miliard ročně
To, že někdo někde občas vystřelí z děla není to samé, jakou soustavné bombardování.
V článku od tebe se píše : light aircrafts were seen flying over the forest market area that sprayed a aerosol substance to fight h1n1 or swine flu.
Light aircrafts nejsou označená, nebo neoznačená dopravní letadla ve výšce 8 - 13 km.
Já bych mezi těmi dvěma věcmi nehledal souvislost. Naopak bych - a to už jsem jednou psal, očekával, že zelení provedou důkaz spektrální analýzou chemických stop za letadly. Třeba ve spolupráci s nějakými studenty. http://www.jh-inst.cas.cz/3nastroje/dat ... ter_VS.pdf
Co mi nesedí je plošné postřikování těžkými kovy, solemi aluminia, baryem v takovém měřítku, jak je to prezentováno. A to ani za účelem ochlazování planety. To baryum snad bylo v jednom případě detekováno, ale nic přesného nevím, tak to nemůžu tvrdit. Batles tu píše : Tyhle chemikálie se rozstřikují po celém světě ve značně zvětšené míře od podzimu roku 1999. Předtím se také rozstřikovali, ale ne v tak globálním měřítku a v tak velké intenzitě po celé planetě.
Jednotlivé cílené útoky, nebo pokusy taky nebudou stát 5 miliard ročně
To, že někdo někde občas vystřelí z děla není to samé, jakou soustavné bombardování.
V článku od tebe se píše : light aircrafts were seen flying over the forest market area that sprayed a aerosol substance to fight h1n1 or swine flu.
Light aircrafts nejsou označená, nebo neoznačená dopravní letadla ve výšce 8 - 13 km.
Já bych mezi těmi dvěma věcmi nehledal souvislost. Naopak bych - a to už jsem jednou psal, očekával, že zelení provedou důkaz spektrální analýzou chemických stop za letadly. Třeba ve spolupráci s nějakými studenty. http://www.jh-inst.cas.cz/3nastroje/dat ... ter_VS.pdf
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Pokud někdo začne z děla střílet, je docela tradicí, že v tom bude pokračovat a že se střílí pořád není pochyb. Podívej se na všecky země, které byly nezávislé od světové finanční politiky, jak dopadly a dopadají. Někde to šlo celkem klidným pučem, jako nedávno na Thailandu, jinde jako od Iráku přes Lybii a dnes Syrii hold těma dělama. Co se týče light aircraft, samozřejmě, že lehká letadla. Kdyby chtěli udělat celou Ukrajinu, vzali by na to velká. Na malý hřebík malý kladivo, to dá rozum. Co se týče pěti miliard, nedej se vysmát. To se sice zdá nám kmánům jako velký peníze, ale v dnešní světové finanční politice to je kapka v moři a nejsou to žádný prachy. Hlavně to pak nejsou žádný prachy pro ty, kteří je vytvářejí, aby je hned šlohli v takové míře, jako to dělaj zdatní světoví finančníci.django1 píše:Samozřejmě můžu připustit, že někdo někde cíleně zkoušel postřik svinstvem. Ano. ... To, že někdo někde občas vystřelí z děla není to samé, jakou soustavné bombardování. ... light aircrafts were seen flying over the forest market area that sprayed a aerosol substance to fight h1n1 or swine flu. Light aircrafts nejsou označená, nebo neoznačená dopravní letadla ve výšce 8 - 13 km.
Ahoj, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
Já kdybych si absolutně nepřipouštěl tu možnost, neoponoval bych zdejší příspěvky. Jen se snažím oddělit zrno od plev. Najít hodnověrnou informaci a ta tu ještě nebyla. Jen spekulace.
Když někdo tvrdí, že čáry na obloze nejsou zkondenzované páry na sazích ze spáleného paliva, je třeba to doložit. Umíme spektrografem analyzovat atmosféru na vzdálených hvězdách, šikovný student to dokáže s pomocí počítače a hrstky součástek. Je to snadné. A stejně to nikdo nedoložil a nevěřím, že jsem první, koho to napadlo.
Já tu můžu dát stejně hodnověrné info o boatrails. Tuny fotek z google maps z okolí Nice a jiných přístavů. A bude to mít stejnou váhu.
Když někdo tvrdí, že čáry na obloze nejsou zkondenzované páry na sazích ze spáleného paliva, je třeba to doložit. Umíme spektrografem analyzovat atmosféru na vzdálených hvězdách, šikovný student to dokáže s pomocí počítače a hrstky součástek. Je to snadné. A stejně to nikdo nedoložil a nevěřím, že jsem první, koho to napadlo.
Já tu můžu dát stejně hodnověrné info o boatrails. Tuny fotek z google maps z okolí Nice a jiných přístavů. A bude to mít stejnou váhu.