Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Proč magnetické motory nefungují
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 47 poděkování
- Dostal: 125 poděkování
Re: Proč magnetické motory nefungují
hmmh, věř bukimu souhlasim s nim, ma pravdu, toto neni že hop na krávu a máš tele, jsou to podvodnici,
delaji si z lidi prdel,...ja toto delal uz pred lety taky nejaky kokotek to ukazoval, mel jsem presne stejne neodimky,
a hral jsem si s tim noo, hodne dlouho, je to kravina,...!!!
delaji si z lidi prdel,...ja toto delal uz pred lety taky nejaky kokotek to ukazoval, mel jsem presne stejne neodimky,
a hral jsem si s tim noo, hodne dlouho, je to kravina,...!!!
-
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
Na youtube sú zobrazené aj neúspešné pokusy a na nich je okamžite vidieť, v čom robia chybu. Prečo oni nepodvádzajú? Je to len o schopnosti človeka to dokázať. Ak niekto na to nemá, tak ani roky mu nepomôžu to zmeniť. Ty Jirkason ťažko mi zmeniš názor, ak si nebol ochotný odpovedať na otázku. Klamári a podvodníci sú na oboch stranách. Tí druhí potrebujú potlačovať pravdu o tom, aby náhodou sa to masovo nerozšírilo a skazená mašinéria trhu a ekonomiky tým nebola porušená.
Naposledy upravil(a) hmmh dne úte 02 čer 2015 18:06, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
hmmh: nrekl jsem ze mag. motory nefunguji, mluvim o konkretni kravine s ventilatorkem kde ma zabudovany miniaturni magneticky spinac a baterii mikrocipem pro zvyseni napeti.
Psal jsem vzdy ze mag. motory bezne slapou,...ovsem je to draha prace na nakup neodymu.
Delam na rozumejsich vecech.
Jen veř, a makej, to je v poradku.
J.
Psal jsem vzdy ze mag. motory bezne slapou,...ovsem je to draha prace na nakup neodymu.
Delam na rozumejsich vecech.
Jen veř, a makej, to je v poradku.
J.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...došel jsem k názoru, že MM bude pracovat pouze za těchto podmínek.
1. soustava- MM bude umístěna ve vakuu
2. soustava bude umístěna při teplotě blízké absolutní nule
3. soustava nebude mít žádné ztráty třením
4. na soustavu nebude působit žádná vnější gravitace / např přitažlivost Země/
5. soustava bude rotační nebo kmitavá - oscilační
6. soustava se roztočí na max obvodovou rychlost rovnající se rychlosti světla, nebo se rozkmitá na rychlost světla
7. soustava se roztočí-rozkmitá sama bez jakéhokoliv vnějšího impulzu.
z těchto důvodů jsou všechny MM které jsou prezentovány podvodem a protože výše uvedené podmínky nelze v pozemských podmínkách dodržet je nestrojení MM nemožné. Totoje moje vlastní úvaha a lze s ní polemizovat ...s úctou martin11
1. soustava- MM bude umístěna ve vakuu
2. soustava bude umístěna při teplotě blízké absolutní nule
3. soustava nebude mít žádné ztráty třením
4. na soustavu nebude působit žádná vnější gravitace / např přitažlivost Země/
5. soustava bude rotační nebo kmitavá - oscilační
6. soustava se roztočí na max obvodovou rychlost rovnající se rychlosti světla, nebo se rozkmitá na rychlost světla
7. soustava se roztočí-rozkmitá sama bez jakéhokoliv vnějšího impulzu.
z těchto důvodů jsou všechny MM které jsou prezentovány podvodem a protože výše uvedené podmínky nelze v pozemských podmínkách dodržet je nestrojení MM nemožné. Totoje moje vlastní úvaha a lze s ní polemizovat ...s úctou martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... / ... a na základě čeho jsi došel k jednotlivým bodům ?? ... ...martin11 píše: ...došel jsem k názoru, že MM bude pracovat pouze za těchto podmínek.
... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 10 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
hmmh píše:
Aký máš na to dôkaz. že je použtá baterka? [/quote]
Hehe, ktosi to tu už podal z YouTube, ale neviem kde sa to presne nachádza.
hmmh, ty si strašný chytrák, dokonca vieš kde kto robí akú chybu, namiesto toho aby si to sám vyskúšal a tú chybu napravil.
Aký máš na to dôkaz. že je použtá baterka? [/quote]
Hehe, ktosi to tu už podal z YouTube, ale neviem kde sa to presne nachádza.
hmmh, ty si strašný chytrák, dokonca vieš kde kto robí akú chybu, namiesto toho aby si to sám vyskúšal a tú chybu napravil.
-
- Stálý člen
To je teda nekonečná blbosť.martin11 píše: ...došel jsem k názoru, že MM bude pracovat pouze za těchto podmínek....
Naposledy upravil(a) hmmh dne stř 03 čer 2015 14:47, celkem upraveno 1 x.
-
- Stálý člen
buky
No stredoveká barbarská inkvizícia donútila človeka priznať zločiny, ktoré nikdy nespáchal. Niektorí ľudia sú ako stádo hlúpeho dobytka, ako bača pískne, tak idú. Tí, ktorým to funguje, sú z ľudí otrávení. A tak radšej ustúpia, aby mali pokoj.
Mám v pláne to uskutočniť, ale teraz mi čas zostáva iba na dôležitejšie veci...
No stredoveká barbarská inkvizícia donútila človeka priznať zločiny, ktoré nikdy nespáchal. Niektorí ľudia sú ako stádo hlúpeho dobytka, ako bača pískne, tak idú. Tí, ktorým to funguje, sú z ľudí otrávení. A tak radšej ustúpia, aby mali pokoj.
Mám v pláne to uskutočniť, ale teraz mi čas zostáva iba na dôležitejšie veci...
-
- Zasloužilý člen
hele hmmh...seš nějakej chytrej....měl jsi někdy v ruce magnet, prostudoval jsi někdy něco kolem magnetů.
já ano....můžeš napsat v čem je to blbost...notabene nekonečná....já vím svoje, pracuji na tom již několik roků.
Anri se ptá jak jsem došel k těmto bodům...jednoduše....dlouhodobým...vlastním studiem... martin11
p.s. prosím moderátora tohoto vlákna o napomenutí přispěvatele hmmh, protože mne urazil tím, že prohlásil, že moje myšlenka je blbost....
já ano....můžeš napsat v čem je to blbost...notabene nekonečná....já vím svoje, pracuji na tom již několik roků.
Anri se ptá jak jsem došel k těmto bodům...jednoduše....dlouhodobým...vlastním studiem... martin11
p.s. prosím moderátora tohoto vlákna o napomenutí přispěvatele hmmh, protože mne urazil tím, že prohlásil, že moje myšlenka je blbost....
-
- Stálý člen
Koukej martin11, to čo si opísal, by fungovalo na hocijaký mechanizmus fungujúci iba na vlastnej zotrvačnosti a nepotreboval by žiadnú vonkajšiu silu. A nič nemôže fungovať bez vonkajšieho impulzu...akcia-reakcia. Existuje také niečo, ako magnetická sila...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 10 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
No a? to vieme a čo ďalej ? Tu v drvivej väčšine vieme z vlastnej skúsenosti, že aj tak sa ti to nebude samočinne hýbať bez vonkajšjeho impulzu (sily)hmmh píše: Existuje také niečo, ako magnetická sila...
Ty si akurát zbadal video, kde ventilátor roztáča odpudivá sila magnetov a tvrdíš, že to funguje a ak to niekomu nefunguje, tak ide na to zle a robí niekde chybu. Ver si čomu chceš ale jedno je isté, tvoj pohľad na MM k ničomu pozitívnemu nevedie.
-
- Stálý člen
buky Ten impulz je magnet. Tych videií som videl asi 20. Mám problem teoreticky dobre naštudovaný. A treba k tomu pristupovať aj filozoficky. Človek má určité hranice, kam až zájde.
Aký je dôvod, prečo by to nemalo fungovať? Iba kecy o tom, že to nefunguje. Ale nikto, kto by dokázal opísať dôvod, pretože žiadny neexistuje. A čo mňa je po tom, že sa tým zaoberá pár neschopných ľudi. Preto na druhých sa neodvolávaj. Zmanipulovaní sa potom snažia zmanipulovať druhých.
Aký je dôvod, prečo by to nemalo fungovať? Iba kecy o tom, že to nefunguje. Ale nikto, kto by dokázal opísať dôvod, pretože žiadny neexistuje. A čo mňa je po tom, že sa tým zaoberá pár neschopných ľudi. Preto na druhých sa neodvolávaj. Zmanipulovaní sa potom snažia zmanipulovať druhých.
-
- Zasloužilý člen
Ahoj kluci, prominte ale vase hovory jsou plácání do vody, jako sebranka blbcú!
Dejte si otazku! Verím v Boha?...jako zivý a inteligentni zdroj veskereho zivota deni a stvoření?
Pokud tvoje odpoved je ze ne, máš to spočítané.
Ted si mnozi reknou jak toto souvisí s hledanim alternativni energije? Kdo vytvořil tvuj mozek?
Tedy ukol No.: 1, najdi Boha, potom bude pro tebe vsechno snadneji chápt a ne tady i jinde kydat nesmyslne naucene a vykonstruhovane teorije. Par testu s magnety? Par nesmyslnych testu v simulatoru, ktery ti ukaze zase jen to co znaji bezni lide.
Vís o tom ze zem jako takova-planeta je živá, dýcha i hovoří svoji řečí? Ani kamen není mrtvý.
Pokud toto nechapeš a nepŕijmeš jsi šedý dav-stádo!
S pozdravem,
J.
Dejte si otazku! Verím v Boha?...jako zivý a inteligentni zdroj veskereho zivota deni a stvoření?
Pokud tvoje odpoved je ze ne, máš to spočítané.
Ted si mnozi reknou jak toto souvisí s hledanim alternativni energije? Kdo vytvořil tvuj mozek?
Tedy ukol No.: 1, najdi Boha, potom bude pro tebe vsechno snadneji chápt a ne tady i jinde kydat nesmyslne naucene a vykonstruhovane teorije. Par testu s magnety? Par nesmyslnych testu v simulatoru, ktery ti ukaze zase jen to co znaji bezni lide.
Vís o tom ze zem jako takova-planeta je živá, dýcha i hovoří svoji řečí? Ani kamen není mrtvý.
Pokud toto nechapeš a nepŕijmeš jsi šedý dav-stádo!
S pozdravem,
J.
-
- Stálý člen
"...a ne tady i jinde kydat nesmyslne naucene a vykonstruhovane teorije."
Presne tak. Tieto teórie sú pre nekoho ako modla k uctievaniu. Pre iných sa stávajú pokušením, ale okamžite pri vlastnom neúspechu im oddane uveria. A všetkých ostatných, ktorých neúspech sa netýka, označujú bez výnimky za podvodníkov. A toto je prejav ortodoxnej viery, kedy už nemajú ochotu vlastný názor zmeniť. Tieto nezmyselné teórie sa ďalej v čase prenášajú ako dogma, verejne ohlasujú a neskúsenú verejnosť nimi manipulujú. A vieme, ako slepá viera presadzuje hlúpe názory a myšlienky.
Presne tak. Tieto teórie sú pre nekoho ako modla k uctievaniu. Pre iných sa stávajú pokušením, ale okamžite pri vlastnom neúspechu im oddane uveria. A všetkých ostatných, ktorých neúspech sa netýka, označujú bez výnimky za podvodníkov. A toto je prejav ortodoxnej viery, kedy už nemajú ochotu vlastný názor zmeniť. Tieto nezmyselné teórie sa ďalej v čase prenášajú ako dogma, verejne ohlasujú a neskúsenú verejnosť nimi manipulujú. A vieme, ako slepá viera presadzuje hlúpe názory a myšlienky.
-
- Zasloužilý člen
...je zajímavé do jaké roviny se může dostat diskuze na tema "proč magnetické motory nefungují"...
pánové nechcete se odsunout s vaší diskuzí někam do ...... martin11
p.s. ...nebo si založte vlákno, "kterak magnetický motor s pomocí boží fungovati bude"....
pánové nechcete se odsunout s vaší diskuzí někam do ...... martin11
p.s. ...nebo si založte vlákno, "kterak magnetický motor s pomocí boží fungovati bude"....