Pan O.G. H.ARRINGTON, M.D. 224-227 GLUCIC BLDG. NIAGARA FALLS, N. Y.roughboy píše: bohužial biele krvinky doplnit nejdú ničím..
V odpovědi Panu WILLIAM HOWELL. M. D., Lexington, Tenn. na dopis z June 22, 1933
Můj drahý doktore, děkuji Vám za vaši včasnou odpověd' na můj dopis. Mohlo by Vás zajímat, že než jsem obrdržel Vaši odpověd na můj dopis, dal jsem 10 c.c. 1/1500 HCl injekci do žíly králíkovi, jehož krev jsem těsně před tím podrobil testu počtu Bílých Krvinek. Druhý test na počet BK jsem uskutečnil 24 hodin později a zjistil jsem, že počet BK vystoupil o 50%. Tento samotný fakt mi demonstroval Váš výrok o potenci této procedůry posílením krve proti invazi mikrobů. Nepozoroval jsem na králíkovi žádné nepatřičné reakce a změny, a abych řekl pravdu, vypadal jako ve všem všudy lepší králík. Naprosto jistě a definitivně tuto metodu vyzkouším, jakmile se mi dostane příležitost a pošlu vám zprávu.
S úctou, O. GRANT HARRINGTON. August 7,1933.
Dr. Roy A. Douglas Huntingdon, Tem. Komukoliv kdo má zájem:
Timto potvrzuji, že Dr. Wim. I. Howell navštívil moji ordinaci a že jsem na jeho krvi provedl test počtu BK v 9.00h ráno, který prokázal 7300 BK na jeden kubický mikrometr krve. V 9.05 jsem mu podal 10 c.c. 1/1500 HCl do žíly. Další test počtu BK v 10.15 ráno prokázal 9800 BK na mikrometr, což představuje zvýšení 2500 BK za 1 hodinu a 45 minut, což je 34%.
Roy A. Douglas M.D. Stát Tennessee, Okres Henderson, se osobně dostavil do mé kanceláře za mé přítomnosti spolu s Wim. I. Howellem, M. D., který odpřisáhl, že tento výše uvedený dopis a dokument byl skutečně napsán a podepsán zmíněným Dr. Roy A. Douglasem a že je autentický ve všech ohledech.
Wim. I. Howell, M.D. složil tuto přísahu dne 7ho Srpna 1933• Jno. A. McCaLL, Veřejný Notář
Tabulky testů nárůstu Bílých Krvinek a jejich aktivity po injekcích HCl v dokumentu
http://www.upramene.cz/forum/files/ferguscz_168.htm
Dr. Ferguson - Cituje zvířecí pokus s infekční reakcí po HCl
Morčata byla naočkována třemi miliardami staphylococcus albus. Krevní analýza ukázala, že 23% BK obchvátilo bacily, čímž byla ustanovena normální proporce aktivních BK při takto vyvolané infekci. Poté byla aplikována injekce HCl a během dvou hodin se akce v krvi účastnilo 32% BK. Další test po 24 hodinách vykázal aktivitu 69% BK, což představuje nárůst originální aktivity 300%. Tento test nám bezpochybně demonstruje přinejmenším cenu stimulace BK pomocí HCl.
Jak, že to nejde? Kdyby sis to proboha alespoň přečetl. Nejen počet, ale i aktivita.
Ciao, Slávek.