Palo píše:Tyto informace co píšeš, jsou pro mě důležité...
Ještě mi napiš, jak často dostával ty 3 kapky - po hodině? Po dvou? Podáváš mu Betain HCL v tabletách? Měříš pH krve?
Ty 3 kapky byly po hodině, 10 x denně podle Humbla, nebyl žádný betain, pH jen moči, 5-6,5 náhodně, acidobazická pumpa dávno nefungovala. Krve nevím jak měřit.
Palo píše:Jak jsem totiž zjistil, tak naši doktoři, když vidí pH krve hodnotu 5, tak jsou v pohodě, "že je to normál". Ten člověk je při těchto hodnotách živoucí mrtvola...
No nevím, já u sebe měřím ráno 4,9-5 a ve dne 6-6,5 (moč). Jako živoucí mrtvola si nepřipadám, naopak, nemám žádný problém. Tak nevím jestli ty hodnoty mají na něco vliv.
Palo píše:Podáš pár Betain HCL tablet a ten člověk ožije jako nikdy, pH krve stoupne (nebavím se o pH moči, to je pro mě nicneříkající informace, zvlášť po podání Betainu HCL)... Není to jen o kyselině chlorovodíkové, je to i o enzymech, které ty tablety obsahují, jak jsem zjistil už dříve... Ale tablety, ikdyž neobsahují enzymy, tak také fungují poměrně obstojně... Jako by klasický roztok kys. chlorovodíkové byl prostě slabý...
Hmm, teorie pěkná ale v praxi bylo vše jinak. V podstatě 5 dnů blil vše co vložil do pusy, i suchý rohlík.
Jak se měří pH krve?
Palo píše:Ale již dříve jsme zjistili, že někdy průjem a zvracení je bod zlomu, kdy se rakovina začne zlepšovat...
Nebyl. Naopak. Předtím chodil, a pak musel zůstat v posteli, týden v podstatě devastované trávení, neschopnost jíst, celkové oslabení.
Palo píše:U CDS se povídá, že je to slabota... Ono je celkem možné, že je to jen slabší VMS... Ale je možné, že jde o lépe namíchaný chlordioxid na vodu a tím pádem to má trochu jiné vlastnosti než VMS. Proto jsem psal, že po chemické stránce (co se týče chem. látek) je VMS více podobné k CDS než MMS k CDS...
Myslím že v tomto jsi asi úplně mimo. CDS je vždy stejné, ať bubláš z VMS nebo z MMS1. Je to čistý roztok chlordioxidu. Může se lišit VMS a MMS1, v tom odpadu, co zůstává po bublání ve vyvíječi a vylévá se. Takže je jedno z čeho se to bublá. Podstatné je, že pacoš blil a průjmoval z 3 kapek VMS (z citrónové jsme MMS1 nikdy nedělali), jako by to bylo MMS1. Stejné příznaky, stejné problémy. Osobně si myslím, že jak MMS1 tak VMS obsahuje něco co pochází z chloritanu sodného a je škodlivé. Chloritan sodný není 100%. Je tam něco navíc, co způsobuje nevolnosti. Přebubláním se to oddělí. Je jedno s jakou kyselinou. Je-li pravdivá teorie, že léčí jen ClO2, pak CDS musí být "zdravější" než MMS1 i než VMS. Slabé to být nemůže, nabublej si litr 100 ppm roztoku a uvidíš jak to s tebou zacvičí a co vše vyplave. Já jsem letos v červenci koncentrací 25 ppm CDS za 2 dny zrušil 30-letou neúpěšně "léčenou" alergii na sena. Sauna tomu před 15 lety dost zásadně pomohla ale něco zůstalo. Po CDS nezůstalo nic během 2 dnů. Nemůže to být slabé. Takže se zabývám jen CDS a MMS1 i VMS považuju za příbuzné "chemošek", neboť obsahují nějaké neznámé asi jedovaté svinstvo, co dělá ty nevolnosti. Tak proto se tím nechci nijak hlouběji zabývat, když to není univerzálně použitelné na každého bez následků. Tedy zabývat se škodlivými a vedlejšími vlivy "ostatků" po chloritanu sodném, když se to dá jednoduše odbublat a vylít do haj... Proto jsem onde psal, že by mě zajímalo, co zůstane ve vyvíječi po vybublání CDS. Někdo kdo k tomu má cajky by to mohl zanalyzovat a říct, jestli to je jen totální humus, nebo jestli to obsahuje i něco pozitivního, o co je CDS oproti MMS ochuzen. Osobně si myslím, že to obsahuje asi stejně "pozitivního" jako každá chemoška od dochtorů... Zkrátka pár jedů, které na principu ruské rulety někomu dřív zahubí nádor a jinému trávení. Samozřejmě teoretizuju, takže bych uvítal , kdyby nějaký chemik ten slitek po vybublání CDS zanalyzoval a řekl co v tom je. Zatím víme jen to, že v tom je i něco, po čem se dá pořádně poblít a posr... A to by bylo potřeba najít a eliminovat. Ale to nechám příznivcům MMS (tím myslím MMS1 i VMS, poloslepou uličku vývoje) a raději se budu zabývat kolizí CDS s farmaky, protože to je zásadní problém léčení těžkých rakovin, který diskvalifikuje ze hry CLO2 (ať už formou CDS, MMS, VMS) dříve než má šanci zabrat. Je třeba vypracovat systém náhražek běžných farmak ordinovaných felčary v těchto stádiích a zdokonalit protokol podávání toho všeho, aby Chlordioxid měl šanci fungovat. Dokud se nevyřeší toto, je to jen hra s rýmečkama, bebinkama, exémkem a kýcháním, kterou už považuji s CDS za vyřešenou. Výzvou je rakovina a pacoši, které felčaři vykopli sepsat si závěť, když předtím vše zpackali... A takových je dnes asi většina...