Jestli chcete, můžete napsat Edgarovi, možná bude ochoten ho zhotovit
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Cenu bych odhadl na 1500,- včetně všeho - materiál, práce, nervy, pár kusů odpálených součástek a poštovné
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
tusim som nieco nasielmylod píše: Jeden ze způsobů zjišťování frekvence patogenů je popsán v knihách dr. Huldy Clarkové. ...
Ahoj, CAFL http://zapper.revoluce-v-leceni-nemoci. ... vence/cafl je to výpis používaných frekvencí výzkumníků a praktikujících terapeutů z celého světa.lena píše: ahoj denny,
velmi zajimave,
rada bych vedela jaky je rozdil v tech frekvencich od Clark a CAFL ci take NCFL, jsem z toho trochu vedle, jsem laik
dej radu co je lepsi. nemuzu se toti sama rozhodnout, nebot elektronika neni muj obor.![]()
a take otazka ohledne rozsahu zapera, co je dulezite?
diky
lena
Jsem zmatena. Vlastním nový Super Ravo Zapper, který má v popisu napsáno, že se jedná o "Programovatelný frekvenční generátor elektrického stejnosměrného obdélníkového signálu s možností plynule se měnící frekvence".Slavek Krepelka píše:.... Ne, ze bych chtel tvrdit, ze zappers a la Dr. Clark, Rife a Beck jsou k nicemu, k tomu mam daleko. Jenze vsechny tyto zapry, krome Becka ktery je na rozhrani, pouzivaji frekvence stridaveho proudu, ktere potrebuji diagnostiku a cileni na urcite patogeny...
Zdravím hanka.hanka píše: Jsem sice laik, ale tady snad nejde o střídavý proud? Nebo to ovlivňuje ten obdélníkový signál? Proč se soudí, že zapper nepoužívá stejnosměrný proud?
Může mi to někdo aspoň zhruba vysvětlit?
Před tímto Ravo Zapperem jsem používala zepperek vyrobený doma přesně podle návodu H. Clark - t.j. na 9 voltovou baterii - ten je taky špatně?
Nazdar Crafte,Craft píše:Pisatel Slavek Krepelka to myslel určitě dobře, akorát trochu plete pojmy.