Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

HCL- Užívání ústně-zkušenosti uživatelů

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Ortodoxni medicina vs. HCL

Příspěvek od Slavek Krepelka »

muflon píše: ... s rakovinou slinivky břišní zemře do pěti let devět z deseti pacientů.

PS: Prejme at HCL nebo dalsi moznosti dokazi to na co nestaci ortodoxni medicina....pan Josef i jeho paní bojují statecne, at uz to dopadne jakkoliv, je prikladem pro ostatni kteri vse prilis brzy vzdaji....
Nazdar Muflone, Tak nějak. Děkuji. +1 :good: Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
OilKing
Nový člen
Dal: 1 poděkování

palenie zahy

Příspěvek od OilKing »

ahojte,

uz asi tyzden a pol uzivam pred kazdym jedlom Betain HCl. V posledne dva dni vzdy k veceru som pocitoval palenie zahy, ktore som nepocitoval uz azda dva roky :) . Je mozne, ze to sposobuje prave ten betain? (taktiez prijimam prirodne stimulatory HCl)

Dakujem :)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

HCl historie - Josef

Nazdar,

Pan Josef se svou drahou se zastavil na cestě od jejího bratra u Pavla, který na mne Josefa odkázal s HCl. Takže po třech týdnech je paní na nohou, pocestovala si dohromady nějakých 600 kiláků, byla na čtyřdenní návštěvě a podle Pavla by člověk nepoznal, že před těma třema nedělema Josef očekával, že mu zemře pod rukama. I se dost probrala psychicky. Josef si u Pavla vyzvedl trochu čisté kyseliny, takže ted' už bude D. dostávat injekcema konečně čistou, a ne tu na hajzlíky. Čert ví, která je na to lepší.

Ahoj, Slávek.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: HCl historie - Josef

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše:Nazdar,

Pan Josef se svou drahou se zastavil na cestě od jejího bratra u Pavla, který na mne Josefa odkázal s HCl. Takže po třech týdnech je paní na nohou, pocestovala si dohromady nějakých 600 kiláků, byla na čtyřdenní návštěvě a podle Pavla by člověk nepoznal, že před těma třema nedělema Josef očekával, že mu zemře pod rukama. I se dost probrala psychicky. Josef si u Pavla vyzvedl trochu čisté kyseliny, takže ted' už bude D. dostávat injekcema konečně čistou, a ne tu na hajzlíky. Čert ví, která je na to lepší.

Ahoj, Slávek.
To mám radost, že se paní cítí i na cestování - 600 km je pořádná štreka i pro zdravého. Pozdravuji ji a přeju jenom neustálé zlepšování :good: :hip: :lol: !

Trochu se stydím, že jsem ještě nenašla odvahu na injekční podávání HCl :oops: . Paní nás všechny klidně strčí do kapsy, má můj velký obdiv. Pan Josef samozřejmě taky - kdyby měl tady svůj nick, naložila bych mu s chutí 10 bodů!!!

Jelikož jste se, Slávku a Palo, hodně zasloužili o tento úspěch, dávám vám oběma další bodíky :lol: .+ :good: :good:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: Trochu se stydím, že jsem ještě nenašla odvahu na injekční podávání HCl :oops: . Paní nás všechny klidně strčí do kapsy, má můj velký obdiv. Pan Josef samozřejmě taky - kdyby měl tady svůj nick, naložila bych mu s chutí 10 bodů!!!

Jelikož jste se, Slávku a Palo, hodně zasloužili o tento úspěch, dávám bodík vám oběma :lol: .+ :good: :good:
Nazdar Hanko,

Pal'o si bodík zaslouží v každém případě, ale s tímhle neměl nic společného. Jde o jiného Pavla. Jinak se D. dnes vyvalila asi kýla v místě švu operace, ještě nevím, může to být jenom výron. Jinak ale relativně k lepšímu. Před chvilkou jsem si vyzvedl jehly do stříkačky, takže zítra, až má vlastní půle zmizí večer id'a do práce, nastane pokusnictví. Dám zadnici okoštovat 1/1500. Ještě nevím kolik, půjdu po 10 c.c. ale zdá se mi to šílená várka. Jít by to ale historicky mělo. Nemohu potřebovat, aby se mi do toho tamoje motala, alespoň ne napoprvé. Mohla by do mne vrazit vidličku, abych si neubližoval. :lol: Josef to dnes zkusil 1/1500 na stehně sám sobě, i když přechází s D. na žilní injekce. Prý se to dá celkem vydržet. Napoprve do sebe i jí před 3 týdny vrazil omylem 1/500 do svalu a bylo hodně výskání.

Jinak díky a ahoj, Slávek.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

:) Já myslela, že jde o našeho Pala, ale on si ten bodík zaslouží taky, i když za něco jiného :good: :) !

No, jestli to ona s tím cestováním nepřehnala, doufám, že se to ztratí bez nutnosti operace, informuj pak co a jak dále. :|

Slávku, jak velkou stříkačku si na to bereš, inzulinku, nebo 2 ml? Ptám se kvůli tenkosti jehly. Taky nerozumím, proč píšeš zvlášť o injekci do svalu a injekcích do stehna nebo zadku. Na stehně i na zadku se jedná přece také o injekce do svalů.
Připravil ses na to dobře? Na zadku se píchá do vrchního pravého kvadrantu - nevím, nevím, jak si to tam sám píchneš, a už vůbec si neumím představit, jak to tam vstřikuješ bezbolestně. Na stehně by to bylo mnohem pohodlnější.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: HCl - Základní fakta

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:Pár lidí se vrhlo na užívání této dobroty přes žaludek. Je to blbost ! Způsobí to zanícení žaludečních stěn. Žaludek si ji velmi hlídá aby nevylítla přes 3 promile koncentrace. Dodávání ve větší koncentraci nejspíše způsobí zánět žaludečních stěn a s tím ohromnou šanci na vředy. Dr. Guy ji sice takto dodával, ale ne přes ty 3 promile.

Takže pokud ji do sebe někdo cpe ve větších koncentracích, je na nejlepší cestě si žaludek odrovnat. Vypadá to, že to odstraňuje sliz vystýlky žaludku. Já jsem to taky zkusil a ačkoliv mi to prvních 8-10 dní dělalo celkově dobře, začíná se mi nyní žaludek ozývat a to jsem do sebe necpal zdaleka tolik, kolik jiní.

Pokud tedy dodávat, maximálně podle instrukcí Dr. Guye sve spojitosti s draslíkem viz jeho tabulky.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Takže tady dodám, že jsem to popočítal a jedna kapka 32% HCl v 0.666 litru vody odpovídá chemické koncentraci 3 promile, tedy 0.003%. To je tak nejvyšší, kterou bych si dovolil do sebe lít a ne víc než půl litru za den v pěti dávkách. Nicméně ne napořád a s draslíkem v Guyově formuli.
Nezdá se mi to, jelikož i při užívání vyšších dávek je v žaludku vždy něco obsaženo, nemluvě např. o pálení žáhy - tam je vlastně kyselina, která tam nemá co dělat. Víceméně by se dalo i tvrdit, že klasická kyselina HCl zakoupená v roztoku nemusí být ideální pro žaludek, přeci je to jen taková "strojová" "tvrdá" kyselina bez enzymů apod.
To, že se žaludek začíná ozývat - jak často jsi to užíval? Kolik jsi toho vypil denně? Vždy při jídle, nebo i na lačný žaludek? Možná v tom hraje roli i více věcí, hned tak bych to neodsuzoval. Sám spíše doporučuji tablety, tam se může rozhodně dostat více kyseliny do žaludku než popisuješ a už to beru nějaký pátek a mám jen dobré zkušenosti. Neberu to ale bezdůvodně, tedy pouze při nějakých příznacích - pálení žáhy, bolest hlavy, škytavka, plynatost apod. Už se mi stalo, že jsem jich jednou musel dát nějakých 5 kousků 600 mg, což je celkem dost bych řekl...

Míváš sám tyto zmíněné příznaky?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Nazdar Palo.

Historicky mohu sníst cokoliv. Měl jsem nervózu a malého dvanáctníkového vředa před cca 17 lety, doktor to s jeho pilulema nezvládal, tak jsem to zvládl já za šest neděl whiskou. Od té doby bez problémů. Nekrkám, žáha nepálí, žaludek nijak nebolel až ted' do té kyseliny, žádné pálení žáhy atd.

Bral jsem to takhle:

20 kapek 37% analytické HCl do dvou deci destilované vody s velmi malým (podle mne i takřka zanedbatelným dodatkem chloridu draselného a síranu draselného. Oba 10% z nasyceného roztoku. Chloridu draselného 10% 80 kapek v těch dvou deci a 10% síranu draselného 160 kapek ve dvou deci.

Tato směs pak do sklenice vody,
nejdříve 4 dny 10 kapek 5-6x denně
další 4 dny 20 kapek 5-6x denně,
dalších 6 dnů 40 kapek 5x denně

Poslední dva dny se začal hlásit žaludek a to velmi mírnou bolestí. Nechal jsem toho na dva dny a bolest je pryč.
Dnes jedna dávka 20 kapek, to jsem do toho cca 1 deci, co mi zbylo, ještě střihnul 4 kapky 12% Lugolu. Zatím po pár hodinách klid.

Ta poslední nejvyšší dávka "6 dnů - 40 kapek roztoku - 5x denně (do sklenice vody)" odpovídá 1.337 kapek 32% HCl denně. Děleno pěti je to 0.27 kapek 32% HCl na jednu sklenici vody, která je cca 2.5 dcl vody. Koncentraci HCl v konečné sklenici vody jsem tedy měl méně, než 0.0027%. To je tedy pod maximem, které se dá najít ve zdravém žaludku. No, a bylo to na mne moc.

Zde se nutně musím přiklonit k závěru, že cpát se Betainem HCl, který to uvolňuje pomaleji, je daleko lepší způsob doplňování HCl než přímo kyselinou, I když absolutně nemám tušení, jak se Betaine HCl dá, co do množství uvolněné kyseliny, srovnat s kyselinou jako takovou. Máš nějaké číslo, které by uvádělo, kolik HCl jedna dávka a jak velká BetainuHCl uvolní?

Takže, neříkám, že to přímo kyselinou nejde. Jde. Ale, když jsem zjistil, že lidi do sebe nalejou i 4-5 kapek 32 - 35% HCl za den a to ne nezbytně dostatečně naředěné, a co z toho mohou mít za problémy, napsal jsem, že to je blbost. Většina lidí postrádá znalosti potřebné k dobrému odhadu co je rozumné a co je příliš, a pokud si věci vysvětlí špatně, nebo poslechnou radu, která je více špatným odhadem než faktem, může to mít a ujišt'uji tě že má, velmi špatné následky.

Nejsme to abychom si ubližovali, byt' i z dobré vůle, ale abychom si pokud možno pomohli. Čím víc na to koukám, tím víc se mi líbí tvoje PMS1, i když jsi s tím taky zapokusničil poněkud divoce. Jenže konec dobrý všecko dobré, takže zaplat' pánbu. :D Pokud to funguje jak říkáš, a já nevidím jedinný důvod to vidět jinak, je to asi pro mnohé lepší než píchat HCl. Nedá se to tak snadno zvorat. Jenže já chci vědět HCl jako takovou a proto své znalosti o ní postrkuju jak se dá.

Takže, at' se daří a ahoj, Slávek. 8)
Naposledy upravil(a) Slavek Krepelka dne pon 02 srp 2010 2:03, celkem upraveno 1 x.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Slavek Krepelka píše: Nazdar Palo.
Bral jsem to takhle:
20 kapek 37% analytické HCl do dvou deci destilované vody s velmi maloým (podle mne i takřka zanedbatelným dodatkem chloridu draselného a síranu draselného. Oba 10% z nasyceného roztoku. Chloridu draselného 10% 80 kapek v těch dvou deci a 10% síranu draselného 160 kapek ve dvou deci.
Tato směs pak do sklenice vody,
nejdříve 4 dny 10 kapek 5-6x denně
další 4 dny 20 kapek 5-6x denně,
dalších 6 dnů 40 kapek 5x denně

Takže, neříkám, že to přímo kyselinou nejde. Jde. Ale, když jsem zjistil, že lidi do sebe nalejou i 4-5 kapek 32 - 35% HCl za den a to ne nezbytně dostatečně naředěné, a co z toho mohou mít za problémy, napsal jsem, že to je blbost. Většina lidí postrádá znalosti potřebné k dobrému odhadu co je rozumné a co je příliš .........

Nejsme to abychom si ubližovali, byt' i z dobré vůle, ale abychom si pokud možno pomohli. Čím víc na to koukám, tím víc se mi líbí tvoje PMS1, i když jsi s tím taky zapokusničil poněkud divoce. Jenže konec dobrý všecko dobré, takže zaplat' pánbu. :D Pokud to funguje jak říkáš, a já nevidím jedinný důvod to vidět jinak, je to asi pro mnohé lepší než píchat HCl. Nedá se to tak snadno zvorat.
Takže, at' se daří a ahoj, Slávek. 8)
Slávku ahojky, kulím oči :roll:
Já do sebe dostat takovou dávku HCl tak už mám žaludek propálené jak cedník .......
Já to tu několikrát psal že beru enem homeopatické dávky a to 3 kapky 10% HCl do 2 dcl vody 1x denně a i to se mi zdálo silné :oops:
Bral sem si postupně 2 kapky a nakonec i jednu. Přesto sem cítíl že se mi jemně naleptává sliznice a že pití HCl jakkoliv zředěné není to pravé ořechové :(
Byť se dostavila úleva a postupná likvidace nepříjemných příznaků nemocí. (HCl terapie uveřejněná gewem funguje :!: :!: :!: )
Palo zariskoval způsobem že se až zatajil dech. Po delším váhání - páč se bójim, bójim, sem vyzkoušel i to PMS.
Jsem teprve na začátku cesty, ale z hlediska snášenlivosti Humblovy chemoterapie a HCl mohu zodpovědně říci, že PMS je zatím ten nejšetrnější způsob užívání - dotace HCl bez vedlejších účinků :idea:
Teprve delší užívání ukáže kde je pravda ...... Ale když je někomu ouvej, tak je to pořád lepší než ta klasická chemoterapie a ozařování co nám nabízí současná medicína.
Vydržať
H.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Nazdar Kutile.

No, udělal jsem tohle testování, abych si zkusil jak moc to pomůže jak rychle a kam až. Jenže jsem začal na bachorek který asi přece jenom jakž takž funguje jak má. To, co říkáš ty je další věc, na kterou je nutno koukat. Pokud totiž bachorek nepracuje už zdaleka jak má, ta HCl tolerance může a asi je daleko nižší. Dá se celkem předpokládat, že čím je momentálně nižší produkce žaludečních št'áv, bude kompenzovat menší vrstvou slizu. To ani nemluvím o situaci, kdy má člověk, aniž by to věděl, nějaký ten vřídek. To samozřejmě posouvá vše a co jsem zde uvedl, zdaleka nemusí být tolerované lidmi se žaludečními potížemi.

PMS je poněkud ošidná záležitost. Záleží, kolik se namíchá poměr Betainu HCl s MMS1 a kolik je HCl v žaludku. Půjdu-li do extrémů, Jenom Betain HCl bude uvolňovat jenom HCl. Trochu MMS1 s Betainem HCl, a část uvolněné HCl zreaguje na kuchyňskou sůl se sodíkem uvolněným z MMS1. Vybalancováno, všechna HCl vyreaguje na kuchyňskou sůl. Přebytek MMS1, a část přebytku zreaguje s jinými kyselinami v žaludku, pokud v něm tedy je nějaká potrava atd. a zbývají soli těchto kyselin se sodíkem. Hodně MMS1 a tyto soli Ti můžou vypumpovat žaludek a můžeš se z toho posr..t.

Samozřejmě to nejde chemicky až tak čistě, ale tak nějak. Takže s PMS1: pokud je poměr takový, že se totál přirozené a dodané HCl vyplácá na reakci s MMS1, nelze o dodávání HCl mluvit.

Ahoj. Slávek.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:Bral jsem to takhle:

20 kapek 37% analytické HCl do dvou deci destilované vody...
Tak to jsi teda opravdu selfkiller, jak píše kutil :lol: To jsi měl to brčko až do žaludku, ne? :lol:

Sám doporučuji 10-15 kapek a to 10% roztoku HCl na PŮL LITRU vody podle zkušeností, aby to neleptalo zuby. Už takováto koncentrace je hraniční na ty zuby. Brčkem to samozřejmě jde, ale proč nevypít více vody, abych do sebe dostal potřebné množství HCl?

Jestli chceš získat zkušenosti o hranicích HCl, tak proč ne, ale pak být Tebou nepíšu, že je to BLBOST, ale spíš něco ve smyslu, že špatně naředěná HCl může být nebezpečná. Možná jsi tím odradil někoho, komu by to pomohlo. Možná jsem to špatně pochopil, co jsi napsal, ale je tam to slůvko "blbost" ve vztahu k HCl ;)
Slavek Krepelka píše:PMS je poněkud ošidná záležitost. Záleží, kolik se namíchá poměr Betainu HCl s MMS1 a kolik je HCl v žaludku. Půjdu-li do extrémů, Jenom Betain HCl bude uvolňovat jenom HCl. Trochu MMS1 s Betainem HCl, a část uvolněné HCl zreaguje na kuchyňskou sůl se sodíkem uvolněným z MMS1. Vybalancováno, všechna HCl vyreaguje na kuchyňskou sůl. Přebytek MMS1, a část přebytku zreaguje s jinými kyselinami v žaludku, pokud v něm tedy je nějaká potrava atd. a zbývají soli těchto kyselin se sodíkem. Hodně MMS1 a tyto soli Ti můžou vypumpovat žaludek a můžeš se z toho posr..t.
Spíš než "ošidná" bych řekl "diskutabilní". K aktivaci dochází hodně-hodně pomalu, proto je celkem možné, že žaludek či tělo samo je schopné případné "odpadky" regulovat samo. Aktivní látka vzniká velmi pomalu a tedy poměrně dlouho s tím, že jde o celkem silnou záležitost. Lidé, co trpí problémy se zdravím, mají v naprosté většině problémy s nedostatkem přirozené HCl. Pokud by vzali při PMS1 přes pět tablet Betainu HCL, tak jim to žádné problémy nezpůsobí, jelikož sám chloritan potřebuje HCl k "aktivaci" a navíc už lidé delší dobu zcela jistě trpěli zmíněným nedostatkem HCl. Oproti klasickému MMS1 a možná i MMS2, které se do žaludku dostane stylem "hrk a ukaž co umíš", je pro trávení celkem hodně náročné, nemluvě o kyselině citronové. Tím, že se PMS1 aktivuje velice pomalu dochází k hodně šetrnému a průběžnému uvolňování aktivní látky, navíc s dodáním HCl, proto se u lidí "opravují" i další věci, které by u MMS1 byly nemyslitelné. A k té soli jak píšeš - to je tak minimální množství... Když bys naplnil samotnou tobolku solným roztokem a spolknul, tak je to několikanásobně větší množství, než vznikne z PMS1... Solí z PMS1 bych se opravdu nebál...

Ať si říká kdochce cochce, vše mi ukazuje tímto směrem a ani zatím nebyl jedinec, který by PMS1 vyzkoušel a řekl, že MMS1 či MMS2 by bylo lepší. A jestli by to někdo řekl, tak jsem přesvědčen, že bysme došli na to, že něco dělá špatně. Víme už od MMS1, že případů ohledně špatného užívání můžou být mraky...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Palo píše:
Slavek Krepelka píše:Bral jsem to takhle:

20 kapek 37% analytické HCl do dvou deci destilované vody...
Tak to jsi teda opravdu selfkiller, jak píše kutil :lol: To jsi měl to brčko až do žaludku, ne? :lol:
Zaraž, špatně jsi to přečetl, nebo spíš nedočetl. Z toho pak šlo maximálně 40 kapek do dalších cca 2.5 dcl vody. 20 kapek na 2 dcl by mi asi nejspíš upálilo part'áka, nemluvě o díře v žaludku. :lol:

Navíc, postavil jsem si krásný program na počítání, akorát se ted' musím naučit do něj nervat blbý čísla, což se mi povedlo. Ty hodnoty jsou ve skutečnosti poloviční. Takže omluva a hned přepíšu, jak tohle dorazím.

Tady to tedy bude ještě jednou a správně.

Ta poslední nejvyšší dávka "6 dnů - 40 kapek roztoku - 5x denně (do sklenice vody)" odpovídá 1.337 kapek 32% HCl denně. Děleno pěti je to 0.27 kapek 32% HCl na jednu sklenici vody, která je cca 2.5 dcl vody. Koncentraci HCl v konečné sklenici vody jsem tedy měl méně, než 0.0027%. To je tedy pod maximem, které se dá najít ve zdravém žaludku. No, a bylo to na mne moc.
Palo píše: Sám doporučuji 10-15 kapek a to 10% roztoku HCl na PŮL LITRU vody podle zkušeností, aby to neleptalo zuby. Už takováto koncentrace je hraniční na ty zuby. Brčkem to samozřejmě jde, ale proč nevypít více vody, abych do sebe dostal potřebné množství HCl?
To odpovídá koncentraci cca 0.0187%. 15 kapek 10% je jako 5 kapek 30%. Takže 1 kapka 30% na deci. To je podle mne zatraceně hodně. Skoro 7x větší koncentrace, než jsem měl já a hodně přes žaludeční koncentraci.
Palo píše: Jestli chceš získat zkušenosti o hranicích HCl, tak proč ne, ale pak být Tebou nepíšu, že je to BLBOST, ale spíš něco ve smyslu, že špatně naředěná HCl může být nebezpečná. Možná jsi tím odradil někoho, komu by to pomohlo. Možná jsem to špatně pochopil, co jsi napsal, ale je tam to slůvko "blbost" ve vztahu k HCl ;)
OK Pal'o, od tebe se nechám ukecat a upřesním to.
Palo píše: Tím, že se PMS1 aktivuje velice pomalu dochází k hodně šetrnému a průběžnému uvolňování aktivní látky, navíc s dodáním HCl, proto se u lidí "opravují" i další věci, které by u MMS1 byly nemyslitelné. A k té soli jak píšeš - to je tak minimální množství... Když bys naplnil samotnou tobolku solným roztokem a spolknul, tak je to několikanásobně větší množství, než vznikne z PMS1... Solí z PMS1 bych se opravdu nebál...
To pomalé je přesně to, kam jsem mířil. Proto se mi to líbí. O soli jsem se nezmiňoval jako o něčem, z čeho by si člověk měl dělat hlavu, naopak, o nic nejde, takže souhlas.
Palo píše: Ať si říká kdochce cochce, vše mi ukazuje tímto směrem a ani zatím nebyl jedinec, který by PMS1 vyzkoušel a řekl, že MMS1 či MMS2 by bylo lepší. A jestli by to někdo řekl, tak jsem přesvědčen, že bysme došli na to, že něco dělá špatně. Víme už od MMS1, že případů ohledně špatného užívání můžou být mraky...
No vidíš, to blbé dávkování je přesně to, co je mou starostí u doplňování HCl a proč jsem to nazval Blbost. Vezmeš za kritérium zuby, ale ne zbytek zažívacího traktu. Týden i dva to může být pro drsného jedince snesitelné, ale potom běda.

Ahoj, Slávek.

habana

FUNGUJE TO !!!!

Příspěvek od habana »

Teď z mojí dílny.
Co musím zmínit předem.
Jícnová choroba (reflux) podle MUDrců je, pokud se nemýlím, PODLE NICH způsobena neschopností jícnu se uzavřít, v čehož důsledku kyselina ze žaludku šplíchá nahoru. To má údajně za následek krkání, pálení žáhy, poleptání jícnu kyselinou.
Za účelem léčby vás MUDrci vybaví speciálními léky, které snižují produkci kyseliny v žaludku, čímžto máte pokoj. Ano, máte pokoj,. ale s tou jejich zasranou chemií a ....přiškrcenou produkcí vlastní HCl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Také musíte chodit 1x ročně na kontrolu, kdy do vás strkaj takovej ten šlauch a koukaj dovnitř, jak že je jícen případně poleptán. Když ne, dobře. Když ano, přidají na chemii....

2.8. jsem naposledy ráno vzal Omeprazolum. Ti, co mají jícnovou chorobu, vědí o čem hovořím. Teoreticky den další, někdy odpoledne bych měl začít mít potíže, viz výše. Večer jsem po jídle dal hrnek s jednou kapkou HCl.
3.8. třikrát denně po jídle hrnek s kapkou HCl. Večer mírné potíže (krkání), které se objevují a zase mizí...tak na střídačku
4.8 a 5.8. během dne velice mírné obtíže, které se objevují a zase mizí. Kupodivu po fyzické práci se příznaky neobjevují vůbec, což je tedy dost neobvyklá záležitost v případě refluxu bez meducíny od MUDrců.
6.8 celý den bez jakýchkoli potíží. Je to nádhera.
Ještě to pár dní vydržím na této dávce a potom zkusím ubrat koncentraci kyseliny na polovinu a budu jí dávat třeba 5x denně.
Tak von ten palo měl fakt pravdu s tím helicobacterem, jinak mě nic jinýho nenapadá !!!!!! :shock: :shock: :shock:
No a protože jsem začal dnes užívat jód v podobě Lugolova roztoku, drze jsem dneska sebral NAPOSLEDY pilulku s hormonem štítné žlázy. V září mám jít na kontrolu, hyn se ukáže!!! To je další pilulka.
No a vzhledem k tomu, že mám velice silnej pocit, že enterosgelem jsem se zbavil alergie, zkusím za pár dní vysadit i antialergika.
Lidi, já budu žít ÚPLNĚ bez tý jejich posraný chemie !!!!!!!!!!!!
A VO TOM TO PŘECE JEEEEE. :P :P :P

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: FUNGUJE TO !!!!

habana píše:Teď z mojí dílny. Co musím zmínit předem.
Nazdar Habano,

Právě se zabývám štítnou žlázou, jódem a selénem, zinkem a asi bórem. Nejde jenom o jód. Do týdne bych to měl mít jakž takž zpracované. S tím jódem je potřeba brát taky minimálně selén, ten je s jódem nejdůležitější a úzce spřažený díky tomu, že kooperují ve štítné žláze na hormonální produkci. Jinak si můžeš, nemusíš, pořídít větší potíže. To záleží jak na tom momentálně se selénem v těle jseš.

I tak to může být poněkud drsnější zážitek na nějakou chvíli, ale prý se to srovná. Má to fungovat na hypo i hyper funkci. Podle těch studií jde nejen o nedostatek jednoho, či druhého, skoro 100% obou u všech, ale i o jejich poměr. Jak do toho pronikám, zjišt'uji, že ti syčáci, místo aby lidem srovnali tyhle nedostatky správně a individuálně (podle velmi jednoduchých testů) vybalancovaným dodáváním selénu a jód, u a tím štítnou srovnali, to řeší dietním ubíráním, toho, čeho je navíc, pak hormonální náhradou, pak chirurgickým odstraněním štítné a kompletní závislostí pacienta na velice nedostatečném spektru hormonů, no a pak rakovinou se vším co k tomu patří. Přitom jejich (ortodoxní) literatura ví moc dobře, o co jde a co s tím. To nezamená, že to ví kdejaký doktor. Studie jsou dělané na hranici efektivnosti dodávání jak selénu tak jódu, tudíž "se z nich nedají vyvodit definitivní závěry" To je zrcadlem popírání Paulinga s vit. C.

Spodní terapeutická hranice dodávání selénu je 200 mikrogramů denně, nejjednodušeji sodium selenide, který se prý vstřebává stejně dobře jako organické selenidy. Pod touto hranicí se nic neděje a i na ní se děje dost málo. Studií je na to dost. Nejvyšší hranice, kterou jsem doposud našel, je: "Selénium nad 2400 - 3000 mikrogramů denně je jedovaté, pokud se užívá po dlouhou dobu ." To je verbatim z Wikipedie s odkazem na universitní studii. Co je dlouhá doba se neuvádí. To mi říká, že někdo zkusil a jedovatost při tom dávkování nenašel, tak to zaonačil jako jedovatost na dlouhou dobu aby papír prošel cenzurou. Jinak se udává ortodoxní horní hranice od 400 do 1000 mikrogramů, ale našel jsem v tom "úpravu", tedy lhaní. Neupravená denní ve stejném zdroji, části studie, říká: 15 mikrogramů na kilo váhy je bezpečná dávka doplňování. Jedním dechem. se 400 je TO číslo. Jenže 15 x 75 je poněkud víc (cca 3x), než 400. Lžou a podváděj a nedůkladně.

Brát jenom selén bez jódu je taky nedobré.

Další je železo, který je potřeba, aby se obojí dobře vstřebávalo, tedy železo v těle, takže anemická osoba musí dodávat. Podle mne nejlépe v technické HCl. Jód i selén se vstřebávají v horním zažívacím traktu, (to je odborné tvrzrní a podle mne správné) a speciálně Crohnova nemoc omezuje vstřebávání selénu. Zinek a boron musím dohledat, v tom co jsem si zatím stáhl jsou jen náznaky. Nevěděl jsem, že je to vše až tak spřažené, když jsem se do toho pustil kvůli selénu.

Jinak samozřejmě at' se daří a díky za report.

Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Zkušenost s HCl.

:shock: :shock: :shock: Nazdar,

Tak jsem si vzal pilulku 200 mikrogramů Selénu na lačný žaludek, zapil jsem to svou formulí 3 kapky ve sklenici vody a během 20 minut jsem jaksi zhulenej a cítím, že se mi něco děje se štítnou, jako by připootékala. To jsem tedy nečekal. Už jsem se tohodle selénu napolykal dost v minulosti, tedy ne denně, byl jsem dost opatrný se všemi ortodoxními výstrahami. Nikdy se mi tohle před tím nestalo. Vyzkoušel jsem to, abych poznal, co se bude dít, když tu piluli pěkně pokoušu na prach a zapiju nějakou tou HCl, i když je jí v tý sklenici relativně velmi málo, přepočteno pouze 0.08 kapky 32% HCl.

Takže, toto asi dost potvrzuje Dr. Guye a jeho tvrzení, že suplementy alespoň minerální se vstřebávají daleko účiněji s trochou HCl, než bez ní. Také by to potvrzovalo moji spekulaci, že minerální doplňky se vstřebávají už v žaludku, pokud je v něm dostek HCl.

Tímto se k tomu budu chovat tak, že všechny údaje o doporučených denních dávkách (já snad spadnu ze židle) jsou k ničemu, protože to, kolik z těchto doplňků jsme schopni vstřebat, je velice individuální záležitos. Dá se tedy soudit, že zapíjení minerálního doplňku(ů) velice naředěnou HCl nám ho nažene do krevního oběhu všechen. Pokud tedy jde o heroické dávky spolykaných minerálů uváděné mnoha lidmi, například chloridu draselného, je na snadě, že je velmi špatně vstřebávali a proto je bez problémů vydrželi. Krásně to ukazuje, proč všechny léčebné metody dietními doplňky a nejspíše i pharmakologickými chemickými přípravky má velice nestejnorodé účinky. Také to ukazuje, proč Palovo PSM dobře pracuje.

Pokud se tedy někdo chce cpát minerály, ušetří mu/jí HCl kapsu a určitě je dostane do oběhu, tedy vstřebá, ale musí být velice opatrný(á), kolik toho do sebe cpe.

:D No, už to ze mně padá. Takže opět se vším velmi opatrně. To jsem si myslel, že 200 mikrogramů selénu je dolní denní terapeutická hranice dávkování. Všechno je jinak a záleží na HCl v žaludku.

Takže ahoj, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“