Proste mi to po precteni tohoto vlakna nedalo. Vetsinu tady a jinde na NETu jen ctu, zkousim atd. ale tady nejde nenapsat nic...
Mam osobni zkusenost s UF5-2, kdyz jsem jej vytahnul po delsi dobe ze stareho "cisteho" diesela tak hned po 1 dni zacal motor neskutecne hlucet, vetsi klepani za studena, trva delsi cas nez se zklidni, neni to zimou
jak by namital nekdo kde to nevyzkousel, protoze jsem to delal v lete kdy se bezne teploty pohybuji i v noci okolo 15-18°C, nestartuji rano, ale odpoledne. Spotrebu dal nemam zmerenou, protoze to auto ma uz 30 let a jezdim s nim jen "retro projizdky" aby dnesni SUVckari taky videli ze i stary auto pokud se clovek stara tak jede jako hodinky a je plne OK. Dokud budu mit "love" na STK tak bude na znackach...
Ted jsem na zkousku dal BAC do Octavia 2.0TDi 1.model, u ktere je monitorovana spotreba bezne i za jizdy, syn to vidi, jezdi dost akcne mimo mesto. Nevi co jsem tam dal. Bude zajimavy vysledek. Dam tomu nejaky ten mesic, aspon par tydnu urcite, protoze to chce aby si to sedlo aspon 5-7 dni v aute...
Pokud nezapomenu tak sem hodim nejaky vysledek, poznatek a jeho vyjadreni a jestli vubec poznal ze se neco zmenilo
Nemam rad lidi co nic nezkusi a od zidle maji nazor ktery vnucuji jinym. Neni nad vlastni zkusenost. Chci vetsinu veci zkusit, videt, sahnout, udelat, otestovat... a hlavne mit svuj nazor a ne se nechat presvedcit kdekym...