Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Perendev
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Nedohaduju se není proč a fachčí mu to?blackjoe9 píše:Prečo by sme sa mali dohadovať, keď autorom tejto repliky je slovák, tu je jeho mail: dermek@gmail.com
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Když sem to prekladal, napsal tam , že mu to udelalo pár otáček a pak sa zastavil, ale bacha na to , že on tam má pouze jeden disk a stator, v originále sú tri... a k tým magnetom, v originále sú magnety valcové a rezané šikmo , je to uplne na konci - Fig 7
Sme až príliš ďaleko na to, aby sme prestali...
perendev
Cauky.Uz mam vysostruzeny rotor i stator jen nemuzu sehnat nikoho s horizontkou a delickou na navrtani der-help
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování
pro: Aquarius - uhlík
Ten uhlík jsem nestudoval, protože predpokládám, že pri námi bežných indukcích se jeho objemový efekt neprojeví, jiný vliv zatím neznám.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Podle mne tam musí být více disků,každý disk je v jiné poloze vůči statorufirefoxik píše:A v čem je tozdíl, jestli tam bude jeden nebo třeba padesát?blackjoe9 píše:Když sem to prekladal, napsal tam , že mu to udelalo pár otáček a pak sa zastavil, ale bacha na to , že on tam má pouze jeden disk a stator, v originále sú tri... a k tým magnetom, v originále sú magnety valcové a rezané šikmo , je to uplne na konci - Fig 7
Když se netočí jeden, tak padesát nebude taky. 50 x nic = nic.
Jako věrtrný mlýny - ono se to točí samo, akorát musí foukat.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
perendev = podvod
Ja som im volal asi 6x v priebehu 5tich rokov. Vždy sa so mnou bavili aj som chcel ísť kúpiť ich generátor to ešte v dobe keď 100kw gen. stál okolo 9t. euro ale mal som podmienku že to musím vidieť pracovať a to bol problém lebo aj napriek tomu že kludne od teba zoberú zálohu aj tak ti neukážu funkčný stroj a keď som chcel adresu nejakého zákazníka tak z nich vypadlo že to ešte nemajú vo finálnej podobe a treba ešte počkať asi 3 mesiace ale zálohu môžeš zaplatiť !!! Pátral so na nete čo sú asi zač a našiel som pár ludí čo im aj zaplatili ale do dnes nič nemajú a keď žiadali o vrátenie zálohy tak sa nedočkali. Tak pozor je to podvod !!! To je môj názor na fy. perendev-power.com ak ma niekto presvedčí o opaku budem rád ale to sa asi nestane. Keby naozaj mali tu technológiu len10 rokov tak dnes je úplne iný svet
mag motor
uz jste tedy zkouseli postavit repliku perevdev motoru ?
pokud ano take mate takto rozmistene na sikmo magnety jako na tech discich ?
http://img3.imgup.eu/gfd.jpg
nejsou ty magnety v jedne rovine ale maji odklon takze jdou malinko nasikmo.
pokud ano take mate takto rozmistene na sikmo magnety jako na tech discich ?
http://img3.imgup.eu/gfd.jpg
nejsou ty magnety v jedne rovine ale maji odklon takze jdou malinko nasikmo.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Re: mag motor
Už to tady bylo ale opakování je matka moudrosti.Tady je překlad patentu,je to translatorem takže kostrbatě obrázky jsou na konci .Jinak s těma magnety máš pravdu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
k perendevu
ahojte vsetci ja som tu uz davnejsie pisal ze na tom videu s perendevom je ten piest co pritahuje a odpudzuje stator a neviem ci ten piest neriesi nejako aj take slabe pulzovanie s tym statorom .. Alebo druha moznost je ze ci to mag pole nenarusa to ze magnety v rotore su umiestnene nie len ze v sikmom uhle, ale niesu po obvode v kruznici, su v nejakom malom excentrickom rozlozeni ... Lebo pokial ma nieco vyviest rotor z rovnovazneho stavu a aby sa do neho zase nedostal tak by malo byt mag. pole nejako sustavne narusovane .. tak nejako podobne ako u Hamelovho motora s kuzelmi ..
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Předmět: k perendevu
No v patentu se píše že ve statoru nemusí být všechny magnety s tím ekcentrickým uložením magnetů nevím,nikde jsem o tom nic nečetl ani jsem to nevypozoroval z fotek a videí.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Pokus č:1
Pořád mi nedal spát ten překlad translatorem a něco mne napadlo.Možná to někomu pomůže ale upozorňuji neberte to jako návod může to být úplně jinak.Video jde přehrát v WindovsMediaPlayer nebo v Winamp
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování
Cituji z predešlého perendev patentu:
The magnetic source for example is a Nd-fe-B magnet sized and dimensioned to snugly fit into the socket 18, 44 and socket lining 28, 50, respectively. In one preferred embodiment, the magnetic source 18, 44 is a substantially cylindrical shaped magnet and preferably has a diameter of 37mm, a length of 75mm and provides 360000 gauss.
Konec citace.
Tohle je zrejmá blbost i v prípade pochybení o desetinné místo.
The magnetic source for example is a Nd-fe-B magnet sized and dimensioned to snugly fit into the socket 18, 44 and socket lining 28, 50, respectively. In one preferred embodiment, the magnetic source 18, 44 is a substantially cylindrical shaped magnet and preferably has a diameter of 37mm, a length of 75mm and provides 360000 gauss.
Konec citace.
Tohle je zrejmá blbost i v prípade pochybení o desetinné místo.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Pokus č:2
Tak jsem tu zas s dalším kouskem poznání pro někoho možná zbytečným ale co kdyby náhodou že? Nějak se tomu dostat na kobylku člověk musí i složité věci jsou z malých jednoduchých věciček. Jo a ještě jedna věc k videu a co v něm není,pokud na rovné strany pouzder přiložíte třeba silné železné podložky síla pouzder se malinko zesílí