Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Perendev

Své příspěvky můžete psát do "Diskuze".
Odpovědět
blackjoe9
Stálý člen

Příspěvek od blackjoe9 »

Prečo by sme sa mali dohadovať, keď autorom tejto repliky je slovák, tu je jeho mail: dermek@gmail.com

Sme až príliš ďaleko na to, aby sme prestali...
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

blackjoe9 píše:Prečo by sme sa mali dohadovať, keď autorom tejto repliky je slovák, tu je jeho mail: dermek@gmail.com
Nedohaduju se není proč ;) a fachčí mu to?

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
blackjoe9
Stálý člen

Příspěvek od blackjoe9 »

Když sem to prekladal, napsal tam , že mu to udelalo pár otáček a pak sa zastavil, ale bacha na to , že on tam má pouze jeden disk a stator, v originále sú tri... a k tým magnetom, v originále sú magnety valcové a rezané šikmo , je to uplne na konci - Fig 7

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

perendev

Příspěvek od puch »

Cauky.Uz mam vysostruzeny rotor i stator jen nemuzu sehnat nikoho s horizontkou a delickou na navrtani der-help

Akord
Zasloužilý člen
Dostal: 28 poděkování

pro: Aquarius - uhlík

Příspěvek od Akord »

Ten uhlík jsem nestudoval, protože predpokládám, že pri námi bežných indukcích se jeho objemový efekt neprojeví, jiný vliv zatím neznám.

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

firefoxik píše:
blackjoe9 píše:Když sem to prekladal, napsal tam , že mu to udelalo pár otáček a pak sa zastavil, ale bacha na to , že on tam má pouze jeden disk a stator, v originále sú tri... a k tým magnetom, v originále sú magnety valcové a rezané šikmo , je to uplne na konci - Fig 7
A v čem je tozdíl, jestli tam bude jeden nebo třeba padesát?
Když se netočí jeden, tak padesát nebude taky. 50 x nic = nic.
Jako věrtrný mlýny - ono se to točí samo, akorát musí foukat. ;)
Podle mne tam musí být více disků,každý disk je v jiné poloze vůči statoru ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Feri_SK
Nový člen

perendev = podvod

Příspěvek od Feri_SK »

Ja som im volal asi 6x v priebehu 5tich rokov. Vždy sa so mnou bavili aj som chcel ísť kúpiť ich generátor to ešte v dobe keď 100kw gen. stál okolo 9t. euro ale mal som podmienku že to musím vidieť pracovať a to bol problém lebo aj napriek tomu že kludne od teba zoberú zálohu aj tak ti neukážu funkčný stroj a keď som chcel adresu nejakého zákazníka tak z nich vypadlo že to ešte nemajú vo finálnej podobe a treba ešte počkať asi 3 mesiace ale zálohu môžeš zaplatiť !!! Pátral so na nete čo sú asi zač a našiel som pár ludí čo im aj zaplatili ale do dnes nič nemajú a keď žiadali o vrátenie zálohy tak sa nedočkali. Tak pozor je to podvod !!! To je môj názor na fy. perendev-power.com ak ma niekto presvedčí o opaku budem rád ale to sa asi nestane. Keby naozaj mali tu technológiu len10 rokov tak dnes je úplne iný svet :cry:

fobos

mag motor

Příspěvek od fobos »

uz jste tedy zkouseli postavit repliku perevdev motoru ?

pokud ano take mate takto rozmistene na sikmo magnety jako na tech discich ?

http://img3.imgup.eu/gfd.jpg

nejsou ty magnety v jedne rovine ale maji odklon takze jdou malinko nasikmo.

blackjoe9
Stálý člen

Příspěvek od blackjoe9 »

o sikmosti magnetov v rotore viem, mňa by skôr zaujímalo či tam mám dať grafitové tienenie okolo magnetov, alebo magnety proste dať do feromagnetického púzdra, do niakej trupky - potom by boli siločiary na póloch hustejšie... ;)

Aquarius1
Zasloužilý člen

Re: mag motor

Příspěvek od Aquarius1 »

fobos píše:myslim takto

http://img5.imgup.eu/dfix3.jpg
Už to tady bylo ale opakování je matka moudrosti.Tady je překlad patentu,je to translatorem takže kostrbatě obrázky jsou na konci .Jinak s těma magnety máš pravdu ;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

rewers6
Nový člen

k perendevu

Příspěvek od rewers6 »

ahojte vsetci ja som tu uz davnejsie pisal ze na tom videu s perendevom je ten piest co pritahuje a odpudzuje stator a neviem ci ten piest neriesi nejako aj take slabe pulzovanie s tym statorom .. Alebo druha moznost je ze ci to mag pole nenarusa to ze magnety v rotore su umiestnene nie len ze v sikmom uhle, ale niesu po obvode v kruznici, su v nejakom malom excentrickom rozlozeni ... Lebo pokial ma nieco vyviest rotor z rovnovazneho stavu a aby sa do neho zase nedostal tak by malo byt mag. pole nejako sustavne narusovane .. tak nejako podobne ako u Hamelovho motora s kuzelmi ..

Aquarius1
Zasloužilý člen

Předmět: k perendevu

Příspěvek od Aquarius1 »

No v patentu se píše že ve statoru nemusí být všechny magnety s tím ekcentrickým uložením magnetů nevím,nikde jsem o tom nic nečetl ani jsem to nevypozoroval z fotek a videí.

Aquarius1
Zasloužilý člen

Pokus č:1

Příspěvek od Aquarius1 »

Pořád mi nedal spát ten překlad translatorem :) a něco mne napadlo.Možná to někomu pomůže ale upozorňuji neberte to jako návod může to být úplně jinak.Video jde přehrát v WindovsMediaPlayer nebo v Winamp ;)

Akord
Zasloužilý člen
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Cituji z predešlého perendev patentu:
The magnetic source for example is a Nd-fe-B magnet sized and dimensioned to snugly fit into the socket 18, 44 and socket lining 28, 50, respectively. In one preferred embodiment, the magnetic source 18, 44 is a substantially cylindrical shaped magnet and preferably has a diameter of 37mm, a length of 75mm and provides 360000 gauss.
Konec citace.

Tohle je zrejmá blbost i v prípade pochybení o desetinné místo.

Aquarius1
Zasloužilý člen

Pokus č:2

Příspěvek od Aquarius1 »

Tak jsem tu zas s dalším kouskem poznání :D pro někoho možná zbytečným ale co kdyby náhodou že? Nějak se tomu dostat na kobylku člověk musí ;) i složité věci jsou z malých jednoduchých věciček. :idea: Jo a ještě jedna věc k videu a co v něm není,pokud na rovné strany pouzder přiložíte třeba silné železné podložky síla pouzder se malinko zesílí :?:

Odpovědět

Zpět na „Seriál o magnetech + Diskuze“