Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Americký radar v ČR

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Něco o radaru

Příspěvek od chiq »

Nikoho nezaráža fakt, že usa jednajú na celom svete ako hitlerovský nadľudia?? Nikoho nezaráža fakt, že novinári s úplným kľudom píšu o pripravovaných vojnách usa proti iným suverénnym a zvrchovaným štátom s cieľom ich vydrancovania?? To sú už všade magori???
Pritom tí istí novinári píšu oslavné ódy na hrdinských jednotlivcov, ktorí sa, bohužiaľ v dávnej histórii, vzopreli takýmto aktom násilia...

Barbucha
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

Re: JOE CELL dostal na prdel

Příspěvek od Barbucha »

Pánová, pánové, já se vám divím, takový chytrý kluci a budou se hádat kdo komu co chce zapálit. Koukněte na rusy, ti nám za chvíli kvůlivavěk posranýmu amíckýmu radaru podpálí koudel u zadku. A vůbec se jim nebudu divit, zvláště když se kouknete co amíci dělají a co vlastně Tesla vymyslel, to bude docela celosvětový průser jako brno.
A dost. koukněte se radši na

http://archive.beinsa.info/ ,
http://forum.beinsa.info/

budou se vám palečky kroutit.
velmi zajímavé a poučné.

pápá :P

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
Barbucha
Zasloužilý člen

Re: JOE CELL , poznatky od rusů

Příspěvek od Barbucha »

a přímo ve videoinstruktáži

http://archive.beinsa.info/Orgone/

pěkné Jícha, pěkné

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
tulpik

Příspěvek od tulpik »

Barbucha píše:Pánová, pánové, já se vám divím, takový chytrý kluci a budou se hádat kdo komu co chce zapálit. Koukněte na rusy, ti nám za chvíli kvůlivavěk posranýmu amíckýmu radaru podpálí koudel u zadku. A vůbec se jim nebudu divit, zvláště když se kouknete co amíci dělají a co vlastně Tesla vymyslel, to bude docela celosvětový průser jako brno.
A dost. koukněte se radši na

http://archive.beinsa.info/ ,
http://forum.beinsa.info/

budou se vám palečky kroutit.
velmi zajímavé a poučné.

Člověče, ty vůbec nevíš o čem mluvíš, Rusové nám kurva topili, 45 let, já myslím že stačilo.
A kdo jinej by tady měl stavět radar, když né USA?
Panebože, kdyby tady ten radar postavilo Rusko, tak si to nedovedu představit ani omylem.

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Páni , v tomto vlakne sa prieť o tom , či má večî pupok USA alebo Rusko alebo kto z týchto dvoch ,,rivalou'' urobyl po svete večí ,,prešlap'' , nepovažujem (nebudem určite sám) za ,,najšťastnejšie'' riešenie pre nikoho z nás tu na tomto fóre . PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

S pepom len súhlasím.

Treba sa radšej venovať napr.:
http://archive.beinsa.info/Tesla/Tesla%20Patents/

Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

tulpik píše:Člověče, ty vůbec nevíš o čem mluvíš, Rusové nám kurva topili, 45 let, já myslím že stačilo.
A kdo jinej by tady měl stavět radar, když né USA?
Panebože, kdyby tady ten radar postavilo Rusko, tak si to nedovedu představit ani omylem.
No hochu, já zažil v 1968 rusy u rozhlasu, když to brali těžkejma kulometama ze skotů a popravdě nic moc veselého, když vidíš jak ti přejedou tankem holku před očima, takže o rusech taky něco vím, ale posraný schizofenický amíky znám znám zase z bývalého západního německa a tak nic moc, spíš bych řek tak o řád horší. Proč kurva lidi v tomto státě pořád mají potřebi někomu lézt do prdele, to nemůžeme zůstat " neutrální " v rámci NATO? Vždiť když k něčemu dojde, stejně se na nás každý vysere a bude koukat jak nás vyplenit.

Barbucha
Zasloužilý člen

mimo rámec JOE CELL , omluva za to

Příspěvek od Barbucha »

pepo.bn píše:Páni , v tomto vlakne sa prieť o tom , či má večî pupok USA alebo Rusko alebo kto z týchto dvoch ,,rivalou'' urobyl po svete večí ,,prešlap'' , nepovažujem (nebudem určite sám) za ,,najšťastnejšie'' riešenie pre nikoho z nás tu na tomto fóre . PePo
Plně s tebou souhlasím, ale sere mě jak lidi mají zkreslené názory na celosvětové politické dění. Vždyť stačí mít otevřené oči a trochu myslet. Je to jedna agrese za druhou jen za účelem, aby se kreténský amíci stali pány celosvětových energetických zdrojů. A jestli si někdo myslí, že budou brát ohledy na nějaké spojence? Dohody a smlouvy jsou dobré jen pro slabé, ti silní si stejně udělají co budou chtít. Velmi nápadně mi připomínají Hitlera v převleku.

tulpik

Příspěvek od tulpik »

Nebudu to rozebírat, ale nepochopím, že můžeš něco takovýho říct, hold k tomu máš asi důvod. (Strana?)

Víc k tomu nemám co dodat :)

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

ru- usa

Příspěvek od lajos »

Se mi zdá, že tak budíte jeden druhého a zřejmě švýcarsko z tohoto státu již neuděláte. Kdyby o to šlo, stejně se na vaši neutralutu-víte co? Buďte chytrý a nenasýrejte se, stejně to neovlyvníte, vy jste si toho nevšimli?

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

ru x usa

Příspěvek od Ilem »

Tak by mě zajímalo, co to má společnýho s Joe Cell. Nechcete s tím do boxárny, ať tady nesviníte vlákno? A myslím, že o radaru už tady taky nějaký vlákno je.
A když už jsem se vložil. Otázka nezní, jestli americkej, nebo ruskej radar. Otázka zní, proč tady dovolit stavět radar. Je to stejné, jako když si na záda namalujeme terč a postavíme se doprostřed střelnice.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: ru x usa

Příspěvek od Ilem »

Peter píše:
Ilem píše:Tak by mě zajímalo, co to má společnýho s Joe Cell. Nechcete s tím do boxárny, ať tady nesviníte vlákno? A myslím, že o radaru už tady taky nějaký vlákno je.
A když už jsem se vložil. Otázka nezní, jestli americkej, nebo ruskej radar. Otázka zní, proč tady dovolit stavět radar. Je to stejné, jako když si na záda namalujeme terč a postavíme se doprostřed střelnice.
Raději se necháme energeticky držet rusáky pod krkem? Tak jsi to myslel?
Tak jsem to nemyslel. Nepředpokládám, že si myslíš, že americkej radar něco změní na tom, kdo nás energeticky drží pod krkem, na to tě považuju za příliš inteligentního. Tak tvoji otázku nechápu.

Myslel jsem to tak, že z naprosto nicotné a bezvýznamné zemičky se stane strategický bod. A to pro nás není dobře.

Navrhuju pokračovat zde:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... c&start=75

"Dum spiro spero"
Ciceron
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Asi že bereme slova z úst našich vzácných politiků a plkáme o tom ještě marněji než oni-na tomto fóru rozhodně. No ale bavme se, nic není zakázáno a každý se k tomu hezky vyjádříme, ne ?!

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokračování z Joe Cell

Příspěvek od Ilem »

Peter píše:Nejde vůbec o radar. Obě strany se domluví docela bez problémů. Rusákům jde jenom o zjištění nakolik jsme z jejich výhružek připos...í.
Jo, s tím lze souhlasit.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Barbucha
Zasloužilý člen

Re: ru x usa

Příspěvek od Barbucha »

Ilem píše: A když už jsem se vložil. Otázka nezní, jestli americkej, nebo ruskej radar. Otázka zní, proč tady dovolit stavět radar. Je to stejné, jako když si na záda namalujeme terč a postavíme se doprostřed střelnice.
Hurá chytrej kluk, vždiť tu neříkám nic jiného, nechť si všechna vojska, ať mají na rukávě vlajku jakoukoliv, zůstanou tan kde jsou a necpouse nám na naše územní. IVAN nebo JOE, je to všechno jeden xindl, a pánové nepřeji vám vidět ani jednoho v akci, já to zažil v 1968 a není o co stát, jsou to vypatlanci, kterým je jedno koho zastřelí.

Tímto se omlouvám všem foristům za nemístnou pacifistickou propagaci, ale .. a dost.

A co se nasíráni se týče, jsem docela spalchovací, protože již od dob hlubokého bolševizmu se držím zásady kdo mě neživí, tak mě taky ani nesere a zásadou 10ti N
1/ Nás
2/ Nemůže
3/ Nikdo
4/ Nikdy
5/ Nasrat
6/ Neboť
7/ Naši
8/ Nadřízení
9/ Nejsou
10/ Normální

a to buhudík zatím úspěšně aplikuji i na osobní život

čus a mějte se

P.S. a STRANA, ani jena ani rudá ani modra......., jeden za 18 druhý 20-2 :evil: :evil:

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“