Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od sisa »

Jesy, držte se! :-)

jandera
Zasloužilý člen
Dal: 92 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od jandera »

Rád bych se podělil o zkušenost, možná už to tady někde je, nebo třeba ne. Jedná se fenu vlčáka 12 let (nikdy neměla štěnata), ale téměř po každém druhém hárání falešná březost blbá nálada a nalité cecky. No tentokrát chytila nějaký zánět na jeden cecek, tvrdá boule cca 6 cm, který si ještě do krve "rozlízala". Tak jsem použil návod z knihy (Humble MMS/CDS jednoduchá a účinná lečba nemocí 2012) 13 aktivovaných kapek (aktivace HCL) dolití cca 100ml vody pak přelití do tmavého ručního rozstřikovače a doplnění na 0,5 litru, dle knihy by směs měla v temnu/neprůsvitné lahvy vydržet cca. týden. Nástřik břicha dostatečným množstvím asi 8 x denně, ale ne dříve jak po 2 hodinách. K mému velkému překvapení se přestala lízat a zánět byl po 3 dnech o 99% menší. V knize se uvádí, že u zvířat je léčení rychlejší, ale toto jsem nečekal. Podáváno pouze takto, ne vnitřně.

xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Příspěvek od xdraho »

Už kdysi jsem tu psal o naší kočičce, která se už roky škrábala a trhala si srst až do krve, protože ji kůže strašně svědila. Nic od doktorů nepomáhalo. Mám pocit, že jednou dostala i injekce s kortizony. Po nich to na chvíli přestalo, ale pak se to vrátilo. Zkoušel jsem rány mazat CDS, ale ani to nepomáhalo. Poslední cca měsíc jsem zkusil ji CDS dávat orálně. Má hrozně ráda mléko pro kočky, což je mléko se sníženým obsahem laktózy a dostane se v DM drogeriích. Tak jsem ji jednou až dvakrát denně dával asi 0,5 dl tohoto mléka s 6 až 7 kapkami CDS o koncentraci asi 1500 ppm. Měli jsme pocit, že silnější dávka jí už vyvolávala nevolnost. Aby si zvykla na zápach, začal jsem od jedné kapky a postupně jsem navyšoval. Vždy jsem CDS nakapal do misky a přelil mlékem. Postupně si zvykla a dnes mléko s kapkami CDS pije naprosto normálně. A problémy se postupně naprosto ztratily! Dnes má opět hustou srst, neškrábe se, spokojeně žere a je v pohodě. Pro jistotu jí CDS dávám ještě jednou za čas. Ale spíše jen proto, aby na ten zápach nezapomněla a byla ochotna to opět pít, až to budeme třeba opět potřebovat.

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

Nedávno jsem tu psal,že jsem dal našemu německému ovčákovi 3 neaktivované kapky do misky s vodou(na celý den) a že z toho měl krev ve stolici. Dal jsem mu chvíli pauzu a pak začal pomaličku od začátku. Teď mu tam ty 3 kapky můžu dát bez jakýchkoliv problémů. Zdá se,že mu kožní projevy ustupují. Pořád se ale nechce ztratit odkapávání moči z pinďoura s příměsí krve. Do teď byl na granulích lamb+rice nebo salmon+rice a docela to šlo. Nesmí ale vůbec kuře či cokoliv co obsahuje pšenici. To je tam té krve hned hodně. Teď je asi dva týdny na konzervách-vařené mase a odkapávání se nijak výrazně nelepší.
To odkapávání moči s krví je v poslední době u psů dost častý problém. Znám několik majitelů psů,kteří s tím dost marně bojují. Kdysi jsem s tím byl u veterináře, ten navrhnul jako jedinou možnost kastraci,která to prý vyřeší. Tu jsem zatím odmítnul a snažím se s tím nějak prát sám za pomoci změny v krmivu. Taky jsem teď četl o používání HCL u lidí, tak mě napadlo mu zkusit kápnout 1-2 kapky na maso.(má 45kg)
Pokud byste měli nějakou radu,byl bych rád.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Kov píše: Pokud byste měli nějakou radu,byl bych rád.
Krm ho pořádně a to syrovým masem is vnitřnostma a kostma a něco se dovíš. Do začátku mu však pomož tím, že mu dodáš do pití HCl. Má z těch vědeckých p-otrav sprasené zažívání.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

Nemáte někdo recept proti parazitům jako jsou blechy a klíšťata? Dnešní odpuzovače(obojky,spreje,pipety za krk) jsou všechny chemické. Největším producentem je farmaceutická firma Bayer. Tak si říkám,jak to dělali lidi se zvířaty dříve? Neřešili to?-Ty zanícené boule po odpadlých klíšťatech jsou pěkný hnus. Pravda,že klišťat v posledních letech rapidně přibývá. Jako děcka jsme váleli sudy z kopce po louce a klíště jsme měli jen občas. Dnes jsou klíšťata i ve městěch na udržovaných trávnících. Blechy ale určitě byly i před léty a možná ve větší míře než dnes. Nevíte o nějakém nechemické ochraně psů před parazity? Měl by na to působit česnek. Jak by ale lidi dostávali do psů a koček česnek?

ailleyscha
Stálý člen
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od ailleyscha »

Dobrý den moc bych potřebovala poradit - mám fenu stáří 10 měsíců v únoru se poprvé hárala a hned poté u ní nastala falešná březost. Natekly jí cecíky ale jinak byla veselá a akční stále. Veterinář řekl že s tím nebudem nic dělat když tak až kdyby se spustilo mléko.
Poslední dny se mi ale drbe na břiše - asi jí to svědí. Dnes ráno jsem zjistila že je holka apatická, ospalá a po prohlídnutí bříška jsem zjistila že si ho celé v noci rozdrbala. Pravděpodobně vůbec nespala proto ta únava a musela se škrábat celou noc protože má kůži celou červenou, nateklou s bolákama.
Nevím jestli dát fence Zodak proti škrábání ale moc přemýšlím jestli by nepomohlo MMS buď ve formě obkladů možná i užívat vnitřně. Také zvažuji na obklady použít DMSO s MMS. Další otázka je že nevím zda mohu aktivovat MMS s HCL místo kyseliny citronové ?
Fenečka má asi 34 kg. Bojím se abych jí ještě více neuškodila a také nevím zda se při aplikaci na kůži vyhýbat cecíkům ?
Mohl by někdo pomoci a poradit ? Snažím se od rána přečíst celé toto téma tak snad i něco sama najdu
Děkuji za každou radu. Vkládám fotky jak holka vypadá

ailleyscha
Stálý člen

Neumím sem vložit fotky tak snad to půjde takto : https://email.seznam.cz/#sent/57838

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Fenečce bych dávala neaktivované MMS do vody, v žaludku má HCL dost a bříško bych jí stříkala několikrát denně aktivovaným MMS.

ailleyscha
Stálý člen

Jéžiš děkuji za odpověď, pořád čtu a mám z toho trochu guáš a přitom pořád kukám jestli někdo odpověděl :)
Takže do té vody na pití jen MMS bez ničeho tj. bez HCL nebo kys. citronové ? A dala jsem asi 3 kapky na něco přes litr vody to by mohlo být v pořádku na její váhu 34 kg asi tak.
A když budu bříško stříkat MMS tak aktivovat čím je lepší HCL nebo citron ? A ředění at to nepřeženu tak jak asi ?
Asi jsem otravná a vím že tech otázek mám spoustu :(

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Moje fenečka měla taky 34kg, vždy jsem do plné misky s vodou kápla 3-5 kapek, někdy i víc, stejně celou misku nikdy nevypila.
Na to bříško je to jedno čím budeš aktivovat, dala bych to do rozprašovače na kytky, těch pět kapek určitě, ale přesné dávkování bych si našla na emms.cz.
A MMS bych dávala do vody už natrvalo, udržíš ji tím v dobrém zdravotním stavu, ona si stejně vypije, kolik potřebuje.

ailleyscha
Stálý člen

Tak jsme skončily na veterině protože fenečka vypadala hodně zle, nemohla ležet ani sedět, při stání usínala a vypadala že má něco z ledvinami jak byla stvrdlá a měla prohlý hřbet apatická, několikrát upadla :( a manžel nevydržel. Veterinář diagnostikoval hluboký zánět kůže a píchl ATB, tabletky domů. Teď konečně spí.
Omyla jsem jí řepíkem a podle vet. mohu dávat Zodac proti škrábání. Chtěla bych však pokračovat v podávání MMS do vody na pití a také bych chtěla vyzkoušet potírání nebo stříkání aktivovaným roztokem MMS s DMSO nebo bez DMSO.
Z toho co jsem už přečetla vím že ATB a MMS ovšem asi nejde dohromady. Léky ATB mám dát až zítra večer - myslíte že mohu zkusit to stříkání MMS ?
Nevím jestli je to hloupost a nechci v podstatě ještě štěně trápit nějakými experimenty ale nejraději bych dávala jen ten Zodak a zkusila to MMS na kůži i zevnitř a na ty ATB se úplně vykašlala. Pokud se přestane škrábat k nějakému zhoršení by snad nemělo dojít.
Víte možná to vyzní hloupě ale chce se mi brečet, protože něco podobného jsem už jednou prožívala, je to asi 5 roků zpět také fena - ta samá diagnoza, půl roku na ATB bez zlepšení, pak vet. doporučil kortikoidy a to už jsem toho měla dost. Dívala jsem se jak mě odchází před očima mladá do té doby nádherná psí holka, co s ní ta nemoc dělá, byla samý bolák, podvyživená jak nechtěla žrát, samý ATB a pak ještě takový svinstvo jako kortikoidy ?
Nafotila jsem psa a jezdila po rúzných vet. posílala fotky a pak mi jedna vet. co se zabývá homeopatií napsala at koupím Advocate a fenu s ním ošetřím, také homeo. předepsala na sníženou imunitu a fenka se najednou začala zlepšovat, prostě to zabralo. Dnes je s ní krásný, zdravý pes a žádný problém s kůží jak mi tvrdil vet. že to bude do konce života nemá :)
A teď mám něco podobného s druhým psíkem, jen to trochu jinak začalo a já teď přemýšlím jestli je to vyvoláno tou falešnou březostí nebo tím že tady jeden blb postříkal nějakým postřikem louky kde chodí pejskaři nebo........
Nemá cenu se tady vypisovat, omlouvám se. Budu moc ráda když někdo z vás napí še a poradí

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

ailleyscha píše:Tak jsme skončily na veterině ...
:ethink: Pokud zabrala homeopatie u jedné psice, je téměř jisté, že Ti u té druhé zabere autopatie. Koukni do ní.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
ailleyscha
Stálý člen

Děkuji Slávku :) určitě kouknu, ještě pořád pročítám ,, Léčení zviřat pomocí MMS
Už mě s toho všeho bolí hlava a mám pocit že je něco špatně i u mě, není možné aby se mi znovu jen tak opakovala situace kterou jsem si už jednou prožila jen s trochu jiným začátkem - tehdy to nezačalo faleškou, ale fena se mi vyválela v seně po cirkusových zvířatech,taky byla česaná hřebenam od jiného psa a ještě něco co už si ani nemohu vzpomenout. Vždy je to ale výstavní fena - před výstavou :shock: Zajímavé né ?
Taky já jsem teď nemocná, na nemocenské - jsem strašně unavená, mám nějakého přechozeného meningokoka a plicní chlamydie. Tehdy u té první feny jak se to stalo jsem byla taky nemocná, nervozní protože jsem přestala kouřit, měla jsem nějaké střevní potíže nadýmání, plynnatost,nadměrná únava atd.
Asi bych měla opravdu zkouknout tu Autopatii, mám pocit že vždy když skončím na nemocenské a začnu konečně řešit sama sebe stane se něco co mě odvede na hony daleko :(

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

ailleyscha píše: Tehdy u té první feny jak se to stalo jsem byla taky nemocná,..
Je docela dost pravděpodobné, že spouštěčem a psychickou příčinou je u těch pejsin právě Tvůj stav - je poměrně běžné, že domácí zvířata reagují nemocí na problémy svých páníčků.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“