Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Laik se ptá fyziků
Moderátor: Gabča
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Karbanátky ano
... druhý den ráno ... a výstup na Říp? ... no, nebude-li mi by blbě z pití ... tak možná jo ... ale jinak ne ... protože to bych u toho asi chcíp ...
... nepředbíhejme však ... ještě uvidíme ... jak to se mnou zacvičí ... v nejhorším tam s sebou můžeš ... k praotci Čechovi ... vzít tu mojí ... morfologii opičí ... ...
... nepředbíhejme však ... ještě uvidíme ... jak to se mnou zacvičí ... v nejhorším tam s sebou můžeš ... k praotci Čechovi ... vzít tu mojí ... morfologii opičí ... ...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne stř 15 črc 2009 13:12, celkem upraveno 1 x.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...no já také proti němu nikdy nic neměl...a vůbec nevím , proč mě nemá rád...Karel DR píše:My přineseme vegetariánký, ty umíme. Bez diod.
Kdyby tak někdo umístil na krokový motor z tiskárny ledky, a dvě vrtule, bude to při pádu z rozhledny poblikávat.
KDR
S Karbanem přítelem oponentem bych se rád napil.
Druhý den po ránu výstup na Říp
....dále dotaz....čeho by jsi se s karbanem napil...???...kefíru...??....nebo 16 kapek MMS.. ....
....k motůrku s diodou....
Krokový motor....nechtěl jsi napsat pokrokový motor...
....já znám jednoho Kroka....měl 3 dcéry....
....jinaak....veget.karbanátky jsou fajn....kapustový třeba.....ale když bude prasátko....tak se moc nechytáš.....
...přivezu do Kadlína POWERBALL....blikající.....budeme soutěžit, komu to dříve zlomí zápěstí....
....už máčš maskáče...??....povinný oděv....nebo něco zelenýho....Gabča má vyjímku....může v bílém.....na rozhledně ji domalujem.....
...už tady neprší...je vedro....bude chtnat pivo....dneska mám v přídělu Zlatopramen 11°......martin11 p.s.....přemejšlim jestli jsem také 11° ??...
... věřím, že se " TO " povede ......
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... ne, Martine, nejseš ... Ty jsi ještě minimálně o stupeň lepší ...martin11 píše:...no já také proti němu nikdy nic neměl...a vůbec nevím , proč mě nemá rád...Karel DR píše:S Karbanem přítelem oponentem bych se rád napil.
p.s.....přemejšlim jestli jsem také 11° ??...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Za A už mám maskáče, a za B ... Martine Ty jsi taky číslo . 11martin11 píše:Gabča má vyjímku....může v bílém.....na rozhledně ji domalujem..... ...
Re: Říp .. Lidi já už určitě na druhý den nebudu, i takhle je to pro mě náročný . Rozprchnu se někdy v noci.
-
- Zasloužilý člen
...Říp se dá zvládnout během dopoledne...Kadlín začíná ve 13.oo....viz plakát....Gabča píše:Za A už mám maskáče, a za B ... Martine Ty jsi taky číslo . 11martin11 píše:Gabča má vyjímku....může v bílém.....na rozhledně ji domalujem..... ...
Re: Říp .. Lidi já už určitě na druhý den nebudu, i takhle je to pro mě náročný . Rozprchnu se někdy v noci.
...na Říp doporučuju pevnou obuv...kdo tam nebyl...což je tedy národní ostuda...!!!.... .....je to dost do kopce....a zpátky opačně.....a vzít si dalekohled.....úchvatná podívaná.....a vemte si kompas.....to je také zážitek.... ...tak mě napadá , jestli,kdyby se nad Řípem kmitalo s vodičem, jesli by se vyrobil nějaký proud....když Říp je magnetickej....
...na vrcholku je krásná rotunda.....doporučuji navštívit...nelitovat vstupné..
..na Řípu jsou 3 vyhlídky....navštívit všechny....
....nikde neobědvat....prase čeká v Kadlíně...tedy mimo vegetarianů......m11
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Typicky drondí nápady :
Napít se dokážu s Karbanem i s Vámi čehokoliv, co Vám neublíží, neublíží nikomu S karbanátky se nevnucuju, prostě budou
A právě proto Říp druhý den, neboť ráno je moudřejší večera. Sólo akce se nepočítá. Nebo se sejít na Řípu v 9 hod. A druhý den na Housku jen pro skalní ?
Kdo by v noci někam jezdil. Doufám, že je možný spaní v autě, že to starosta zkousne. Nebo snad i stany ??????? A jsou tam víly? A jak je daleko Bezděz ?
KDR
A právě proto Říp druhý den, neboť ráno je moudřejší večera. Sólo akce se nepočítá. Nebo se sejít na Řípu v 9 hod. A druhý den na Housku jen pro skalní ?
Kdo by v noci někam jezdil. Doufám, že je možný spaní v autě, že to starosta zkousne. Nebo snad i stany ??????? A jsou tam víly? A jak je daleko Bezděz ?
KDR
-
- Zasloužilý člen
Re: Typicky drondí nápady :
....no doctor dronte...ve stanu..... ....Bezděz je z rozhledny jako na dlani...i Ještěd..a Vrátenská hora..Karel DR píše:Napít se dokážu s Karbanem i s Vámi čehokoliv, co Vám neublíží, neublíží nikomu S karbanátky se nevnucuju, prostě budou
KDR
...cestou zpět je na Mělníku u koupaliště autocamp....slušný pivo...atd....stanování vítáno....nebo chatičky....ale to nevím , jak jsou zadané...bude to asi nejlepší...ale starosta Kadlína je vstřícnej...tak ti vyklajmuje prostor na obydlí...někde v obci...nebo ti to povolí na koupališti..??..dohodneme na místě...
....když pojedeš na Říp přes Mělník, tak v Mělníku museum.na náměstí...vedle radnice....výstava o Keltech....a navštívit Mělnické podzemí.....zvláště pak studnu....!!!...
....karbanátky jsou vítané....zvláště ty tvoje BIO...já mám raději ...štěkanátky...nebo kočkoládu....m11
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
martin11 píše:...já mám raději ...štěkanátky...nebo kočkoládu....m11
Jsem úplně mimo co to je ?
A kolik km na Bezděz ? Ne, že bych se neumněl podívat do mapy, tady, ale jde o pospolitost . Zapomněl jsem pochválit letadélko pěkný, moc pěkný ,ale raketu nikdo nemá, ale já jo heč .
KDR
-
- Zasloužilý člen
...na Bezděz po silnici do 50km....štěkanátek a kočkoláda je místní specialita...prozradím v Kadlíně....ale aby se ti neudělalo mdlo.....Karel DR píše:martin11 píše:...já mám raději ...štěkanátky...nebo kočkoládu....m11
Jsem úplně mimo co to je ?
A kolik km na Bezděz ? Ne, že bych se neumněl podívat do mapy, tady, ale jde o pospolitost . Zapomněl jsem pochválit letadélko pěkný, moc pěkný ,ale raketu nikdo nemá, ale já jo heč .
KDR
...těšíme se na raketu....mužu to připsat do novin.....ale zítra je musím odevzdat...dneska končim....na netu až zítra ráno.....hezký večer ...všem....martin11
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak připiš :
Malá ukázka raketového modelářství .
Návod na raketky. http://raketove.modely.sweb.cz/popis_modelu.htm Kdysi jsem někde založil klub to už je roků .........
1 funkční raketku dostane malý Toník, pokud bude osobně přítomen.
Druhou si ponechám na pokusy.Na motorky RM.
Časově: po vystoupení fyziků ,start z ochozu rozhledny .Není to nic moc :
raketa vyletí asi do 300 m výšky a pak se rozpojí a padá na brzdícím látkovém pruhu. Pak se dá další motorek .......
KDR
Návod na raketky. http://raketove.modely.sweb.cz/popis_modelu.htm Kdysi jsem někde založil klub to už je roků .........
1 funkční raketku dostane malý Toník, pokud bude osobně přítomen.
Druhou si ponechám na pokusy.Na motorky RM.
Časově: po vystoupení fyziků ,start z ochozu rozhledny .Není to nic moc :
raketa vyletí asi do 300 m výšky a pak se rozpojí a padá na brzdícím látkovém pruhu. Pak se dá další motorek .......
KDR
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Letadélko ...
... a můžu si ho vytisknout na A3 ??? ... já jenom, abych pak nebyl diskvalifikován "pro neúměrnou velikost" ... ...
-
- Zasloužilý člen
Re: Letadélko ...
...odpověď....mužeš....ale 2x větší auto nepojede 2x rychlejc....křídla ti to nevydrží .....na papíru 180-200g/m2.....udělej si to z balsy......ale to je moc práce....doporučuju A4... ....menší také nedoporučuju.....moc těžké a nelítá......ale co...Dront také nelítá. ....dělej si co chceš......jseš Dront.....hezký den všem....dneska bude léto....martin11A(&F) píše:... a můžu si ho vytisknout na A3 ??? ... já jenom, abych pak nebyl diskvalifikován "pro neúměrnou velikost" ... ...
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jakýpak moc práce, 3-5 hodin života výměnou za poskytnutou radost dětí, která to vrátímartin11 píše:[.....udělej si to z balsy......ale to je moc práce.....hezký den všem....dneska bude léto....martin11
Zde jsou osvědčený plánky házedel od nestora modelářství pana Čížka:
http://www.fotozona.net/modelweb/clanky/trihazedla.htm
Jdu dělat raketky a Elektro instalace na Zbořeništi v pastuchovně ....... bez netu ........
KDR
-
- Zasloužilý člen
Karle dobrý.... ...ale....nemáte někdo někde na něco z papíru...???..vystřihováku...něco kdysi bylo v knize MLADÝ TECHNIK...bohužel jsem o ně přišel.....mám k dispozici vlastní tiskárnu....tak bych to vytisknul....prostě papír papír papír.....jednoduché laciné..pro radost ..letadlo na jedno odpoledne.....zdraví martin11Karel DR píše:Jakýpak moc práce, 3-5 hodin života výměnou za poskytnutou radost dětí, která to vrátímartin11 píše:[.....udělej si to z balsy......ale to je moc práce.....hezký den všem....dneska bude léto....martin11
Zde jsou osvědčený plánky házedel od nestora modelářství pana Čížka:
http://www.fotozona.net/modelweb/clanky/trihazedla.htm
Jdu dělat raketky a Elektro instalace na Zbořeništi v pastuchovně ....... bez netu ........
KDR
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
já na tom makám
Na přiloženém snímku je lahev, která dosud zůstala neotevřená a slouží
jako model pro vytvoření olověného pádového tělesa. Spodek lahve již navazuje na kulovou dutinu která vznikla otiskem koule ocelové , která byla přestříkána na bílo. Když vyjde olovo, bude to dlouhé 55 cm a průměr to má 9 cm. Teď je to zaformované , láhev vyjmuta, a až sádra uchne,bude se odlévat.
Na raketkách se začalo navíjením trubek.
Sao pokud se zahojí po skalpelu, přislíbil účast na rozhledně.
Pokud mi láhev nevypadne z třesoucí se ruky, vezmu ji s sebou.
KDR
jako model pro vytvoření olověného pádového tělesa. Spodek lahve již navazuje na kulovou dutinu která vznikla otiskem koule ocelové , která byla přestříkána na bílo. Když vyjde olovo, bude to dlouhé 55 cm a průměr to má 9 cm. Teď je to zaformované , láhev vyjmuta, a až sádra uchne,bude se odlévat.
Na raketkách se začalo navíjením trubek.
Sao pokud se zahojí po skalpelu, přislíbil účast na rozhledně.
Pokud mi láhev nevypadne z třesoucí se ruky, vezmu ji s sebou.
KDR
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.