Ilem píše:
Věnoval jsem tomu dost času, víc, než bych chtěl a dokonce víc, než si mohu dovolit. Ale měl jsem dojem, že by to mohlo někomu rozšířit obzor....
Ileme, jenom pevně věřím, že budeš i nadále rozšiřovat obzory všem lidem, kteří se zájmem čtou všechny Tvé příspěvky. Já jsem si například myslela, že o gravitaci vím dost, ale naše odlehčené povídání mi vlastně ukázalo, jaké jsou u ní výjimky, anomálie, setřídila jsem si všechny vlivy, které na tělesa na Zemi působí a to jsme zdaleka nevyčerpali všechny a nedotáhli jejich působení ani zdaleka do konce...
Ve své profesi mám kolem sebe několik zdatných odborníků, se kterými si občas povídám i o problémech, které se řeší i zde. Poslouchám je, vedu diskuze, ale oni mají svou náplň práce a já svou, času málo. A tak si svůj názor, svoje závěry musím udělat sama. Nad některými příspěvky sem přemýšlím 2 minuty, nad některými dva dny...já sama nesu svou kůži na trh, a proto bych ráda očistila Akorda z "loutkovodičství", ke kterému bych se nikdy nepropůjčila a myslím si, jak jsem poznala Akorda, že on sám by se k něčemu takovému také nikdy nesnížil - a děkuji mu za veřejné zastání. Nepěstuji SZ, nechci nic vědět o zákulisním jednání, přehlížím invektivy, mám svých starostí víc, jak dost....takže Ileme, nenech se odradit, znechutit a konečně mi řekni, jak jsi to myslel s tím Matterhornem, kromě AMS mě nic jiného nenapadá !!!
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Murphy: Je velmi jednoduché něco zkomplikovat, zato bývá značně komplikované něco zjednodušit.