Kykyrido, to myslíš vážně? Takže to nikdy nečerpalo energii z etheru? Replikující veřejnost ti poděkuje: prachy v prachu...kykyrida píše:[záložní atomové baterie nové řady Lunochodů. V té době nebo těsně po ní rostly takzvané MEGy a jiné zázračné ruské stroje jak houby po dešti. Podnikavci využili hladu po energii zadarmo a zrodil se nebo oprášil nový obor F.E. Kdo by však stál o špinavou a nebezpečnou energii? Zatajením jistého konstrukčního detailu se podnikavec-konstruktér obratně vyhl nepříjemným otázkám úřadů v souvislosti s radioaktivním materiálem. Z těchto důvodů se ukázky MEGů a podobných pochybných mašin nesou zásadně v duchu free energy.
Schéma rezonátoru není o nic složitější než lepší krystalka. Tranzistory jsou teslácké výroby (germaniové 103NU71) a otočný vzduchový kondenzátor.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Meg-diskuze
Moderátor: rival
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cívky v rezonanci
Jim68
Be happy!
Be happy!
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Hodně free energy mašinek možná ve skutečnosti využívá prskání od nějakého zářiče, ale dovolil bych si tu doporučit menší opatrnost, asi nepůjde o zdaleka všechny mašinky, "éter" či cosi jiného, zatím oficiálně nepoznaného a neuznaného, bude mít svou úlohu také...kykyrida píše:... V té době nebo těsně po ní rostly takzvané MEGy a jiné zázračné ruské stroje jak houby po dešti. Podnikavci využili hladu po energii zadarmo a zrodil se nebo oprášil nový obor F.E. Kdo by však stál o špinavou a nebezpečnou energii? Zatajením jistého konstrukčního detailu se podnikavec-konstruktér obratně vyhl nepříjemným otázkám úřadů v souvislosti s radioaktivním materiálem. Z těchto důvodů se ukázky MEGů a podobných pochybných mašin nesou zásadně v duchu free energy. ...
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Měřič aditivního indukování
Když jsme u těch zářičů a prskačů, které by nám mohly poskytnout nějaké Watty,
tuhle hračku jsem si před časem vyrobil. Je to měřič aditivního indukování.
Tohle zařízeníčko by mělo identifikovat, zda daný předmět vlivem svého vyzařování při-indukuje do cívky trochu víc... a vytvoří tak energetický zisk.
Bohužel jsem někde potratil to nejdůležitější - "štítkové hodnoty", takže když to něco naměří, nedokážu spočítat, jaký máme výkon navíc. Slouží to tedy hlavně k identifikaci bez bližšího určení míry ziskovosti energie.
Nuže, má někdo nějaký matroš na vyzkoušení?
Viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=74088
tuhle hračku jsem si před časem vyrobil. Je to měřič aditivního indukování.
Tohle zařízeníčko by mělo identifikovat, zda daný předmět vlivem svého vyzařování při-indukuje do cívky trochu víc... a vytvoří tak energetický zisk.
Bohužel jsem někde potratil to nejdůležitější - "štítkové hodnoty", takže když to něco naměří, nedokážu spočítat, jaký máme výkon navíc. Slouží to tedy hlavně k identifikaci bez bližšího určení míry ziskovosti energie.
Nuže, má někdo nějaký matroš na vyzkoušení?
Viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=74088
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Však taky to co mám k dipozici "Sajůzem" zaváníkykyrida píše:adam.benda píše:O tomhle už jsem kdysi slyšel a zároveň jsem obdržel upozornění, že to občas používá armáda a někteří si bedlivě hlídají, aby se to mezi lidmi moc nerozneslo...kykyrida píše:Žádná alchymie. Dvě cívky v rezonanci, dva tranzistory, nějaký bezpečný beta zářič - třeba tritium. Startuje se vnějším zdrojem. Na 12 a půl roku (záleží na použitém izotopu) je vystaráno. ...
Zajímala by mě ale jedna věc... Dvě cívky v rezonanci, to lze ale chápat různě.. Jak přesně v rezonanci?
Adame, armádní embargo snad ani ne, ale jde o manipulaci s izotopy nebo radioaktivními materiály, které mohou díky svým vlastnostem způsobit škodu na životním prostředím, újmu na zdraví nebo smrt. Na internetu se najde ledasco, ale ne všechno.
Jak uvedl NAVAR, progoogluješ se maximálně k dětskému náčrtku nebo reklamnímu letáčku ruské mafie, která podobnými zařízeními disponuje. Po pádu sovětského impéria mužici rozkradli co se dalo. Každý druhý Rus byl v armádě a černý trh přímo oplýval vojenskými tajnými technologiemi. Dalo sehnat všechno - od štěpného materiálu až po záložní atomové baterie nové řady Lunochodů. V té době nebo těsně po ní rostly takzvané MEGy a jiné zázračné ruské stroje jak houby po dešti. Podnikavci využili hladu po energii zadarmo a zrodil se nebo oprášil nový obor F.E. Kdo by však stál o špinavou a nebezpečnou energii? Zatajením jistého konstrukčního detailu se podnikavec-konstruktér obratně vyhl nepříjemným otázkám úřadů v souvislosti s radioaktivním materiálem. Z těchto důvodů se ukázky MEGů a podobných pochybných mašin nesou zásadně v duchu free energy.
Schéma rezonátoru není o nic složitější než lepší krystalka. Tranzistory jsou teslácké výroby (germaniové 103NU71) a otočný vzduchový kondenzátor.
Každopádně při rozpadu prvků bude vznikat záření, povětšinou beta, tuším.... Což není taková tragédie to odstínit. Možná tak úřadu pro jadernou bezpečnost by to mohlo vadit, ti jsou schopni evidovat každý alfa zářič
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Děkuji
podobnost čistě náhodná ?kykyrida píše:
Žádná alchymie. Dvě cívky v rezonanci, dva tranzistory, nějaký bezpečný beta zářič -
.........
Funkční bezpečný rezonátor je veliký asi jako krabice od bot .........
http://www.blisty.cz/art/59645.html
-
- Nový člen
- Dal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prodám
Dobrý den, je ještě nějaká šance ohledně MEG?
Vím že nejméně od roku 1903 jsou funkční zdroje na volnou energii v tajných objektech NSA i mimo naši Zemi a je na čase aby to bylo dáno i obyč lidem, tak prosím o jakékoli informace, návody... Děkuji
Prosím Tě, buď tak laskav a použij funkci "hledat", než dáš příspěvek do naprosto nevhodného vlákna a sekce. SDK
Vím že nejméně od roku 1903 jsou funkční zdroje na volnou energii v tajných objektech NSA i mimo naši Zemi a je na čase aby to bylo dáno i obyč lidem, tak prosím o jakékoli informace, návody... Děkuji
Prosím Tě, buď tak laskav a použij funkci "hledat", než dáš příspěvek do naprosto nevhodného vlákna a sekce. SDK
-
- Nový člen
- Dal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: MEG a KEG
Ahoj SDK, mě to koplo kamsi kam jsem nechtěl, zřejmě před registrací došlo k chybě spojení, takže jsem v tom nevinně (mám mobilní připojení 10kb/s a víc to tu jede za hezkého počasí 30kb/s takže... pamatovalo si to asi posledně otevřené, prostě mobilní připojení maras... sorry). Takže buď tak laskav nesuď než si ověříš zda nešlo o omyl. Děkuji funkci "hledat" znám ;-)
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
Nemyslím, že MEG je zcestná záležitost, problém je pouze v tom, že krom patentovaného originálu ještě nikdo zatím chodivý MEG neviděl. Jsou k nalezení různé repliky, ba i z VŠ, ale kupodivu žádný chodivý. Problém podle mého je v tom, že jsou to pouze repliky a pokud se na zapojení MEGu koukne člověk, který má hlubší znalosti s elektrotechnikou patřičného směru, tak zjistí docela slušné ptákoviny v konstrukci a hlavně v použitých materiálech. Takže zatím chodívý viděn nebyl, leč chce to kapku laborovat a vzít si třeba na pomoc starého dobrého Teslu. A to by snad i stačilo ne?
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Barbucho.Barbucha píše:Nemyslím, že MEG je zcestná záležitost, .... A to by snad i stačilo ne?
Nejen to, ale pokud někdo replikuje něco, na co není dostatečná dokumentace a použije jiné materiály a možná i konstrukci atd, je šance, že přijde na jiný způsob, a nebo ho něco trkne a přijde na něco dost jiného, po čem něco je. Já jsem elektronický analfabet a do těch technických otázek nemám šanci se u MEGu vrtat. U mne jde spíš o můj historický problém s Beardenem a mohu mu křivdit.
Pravdou však je, že někdy "blbý" pokus dá velice neočekávané výsledky. Mně se to povedlo velice pozoruhodně s gravitací Hlavně jde u takovýchhle vynálezů podle mne o nějaké zacyklování, protože měření a počítání je velice problematické. Jakmile se z toho dá vyhodit matika, není o čem se dohadovat. S tím měřením a počítáním mám špatnou osobní zkušenost už u mých transformátorů. Taky se mi podařilo naměřit a spočítat COP 1.65 a byla to blbost. Na druhé straně se mi s tím mým zařízením taky podařilo spálit pár žárovek a reaktivních regulátorů při napětí a ampérách zhruba 75% pod specifikacemi jak žárovek, tak těch regulátorů. Spálit žárovku, vlastně dvě najednou včetně regulátoru takhle hluboko pod specifikací považuju za pozoruhodné samo o sobě. Jenomže riskuj na něčem takovým měřáky!! To bych na ně musel mít fabriku. Podle blikání těch žárovek, jak jsem "ladil" reaktor, jsem něco pěkně rozhoupal. "expert by možná něco z toho dostal. Já ne, kromě bolehlavu.
Proto je zajímavé zkoušet kde co a komunikovat.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Někdo kdesi na netu psal článek o svém MEGu, jak funguje, jaké má vlasnosti, že se musí vypínat pomalu, jinak to udělá elmag borčus atd., samozřejmě byl funkční. Jen bude složitější tu stránku s popisem dohledat...Barbucha píše:Nemyslím, že MEG je zcestná záležitost, problém je pouze v tom, že krom patentovaného originálu...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
Ach jo.... To si zase poslechnu úpění sisifosáků, viz. příloha.Palo píše:Někdo kdesi na netu psal článek o svém MEGu, jak funguje, jaké má vlasnosti, že se musí vypínat pomalu, jinak to udělá elmag borčus atd., samozřejmě byl funkční. Jen bude složitější tu stránku s popisem dohledat...Barbucha píše:Nemyslím, že MEG je zcestná záležitost, problém je pouze v tom, že krom patentovaného originálu...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Stálý člen
- Dostal: 4 poděkování
Ta nešťastná práce byla velká ostuda jak pro autora, tak pro radícího učitele i hodnotící komisi, protože tam bylo několik školáckých chyb při měření (resp. jeho vyhodnocení), za které by měli všichni dostat pětku z fyziky, nebo specielně elektrotechniky. Tky mu pak byla udělená cena odebrána.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Specifikuj.ZdeněkF píše:...tam bylo několik školáckých chyb při měření...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Zasloužilý člen
To je vcelku škoda že při té snaze investicích práci atd. neumí měřit či interpretovat výsledky jak autor, tak i učitel a dokonce celá komise.ZdeněkF píše:Ta nešťastná práce byla velká ostuda jak pro autora, tak pro radícího učitele i hodnotící komisi, protože tam bylo několik školáckých chyb při měření (resp. jeho vyhodnocení), za které by měli všichni dostat pětku z fyziky, nebo specielně elektrotechniky. Tky mu pak byla udělená cena odebrána.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To už se stalo víckrát, že když se došlo k "nepovoleným" výsledkům, tak byla chyba v měření.NAVAR píše: To je vcelku škoda že při té snaze investicích práci atd. neumí měřit či interpretovat výsledky jak autor, tak i učitel a dokonce celá komise.
Skoro to ve mně budí pocit, že je to taková poslední "záchranná brzda", že aby se třeba "nevykolejilo".
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe