Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Kde sehnat...
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: likvidácia kyseliny
Mimo téma (offtopic)
Nevím o co ti přesně jde, ale kyselinu zlikviduješ neutralizací, třeba vápnem.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Taky je dobrý si o tom něco přečíst ,třeba kyselina sírová +vápno je sádra a to je http://www.bezkonzervantu.cz/ecka/e516-siran-vapenaty/ a jeden čumí ,že je to v mouce asi aby lepší držely buchty pohromadě a to o těch kostech a chrupu je taky dobrá hláška.Kdyby to nebylo tak smutný bylo by to docela k smíchu.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Mimo téma (offtopic)
Co to znamená "nějaké kyseliny"? Máš nějakou kyselinu a nevíš, jaká to je?brandosss píše:...prebytok nejakej kyseliny...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Změny v nabídce
Pošta nám zdražila, poštovné vychází nově na 90 Kč bez dobírky a s dobírkou celkem 120 Kč.
Také ruším balení Betaine Hydrochloride 400 mg (výrobce Puritan's Pride) i jako součást PMS1, místo něho bude Betain HCL od Countrylife, se sníženou cenou z 500 Kč na 450 Kč (výrobce CountryLife). Vzhledem k tomu, že tímto cena PMS1 je nyní o 150 Kč vyšší, jsem se rozhodl obnovit nabídku testovacích sad PMS1 za 270 Kč.
Kyselinu citronovou jsem v nabídce zrušil, jsem přesvědčený, že již nebude potřeba. Kdo ji bude potřebovat (nedoporučuji na cokoliv z hlediska zdraví), může pořídit v drogerii nebo v potravinách.
Také ruším balení Betaine Hydrochloride 400 mg (výrobce Puritan's Pride) i jako součást PMS1, místo něho bude Betain HCL od Countrylife, se sníženou cenou z 500 Kč na 450 Kč (výrobce CountryLife). Vzhledem k tomu, že tímto cena PMS1 je nyní o 150 Kč vyšší, jsem se rozhodl obnovit nabídku testovacích sad PMS1 za 270 Kč.
Kyselinu citronovou jsem v nabídce zrušil, jsem přesvědčený, že již nebude potřeba. Kdo ji bude potřebovat (nedoporučuji na cokoliv z hlediska zdraví), může pořídit v drogerii nebo v potravinách.
Naposledy upravil(a) Palo dne čtv 07 dub 2011 19:11, celkem upraveno 1 x.
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praziquantel
Ano tím se odčervit dá, jen je to na určitý druh cizopasníků a výsledky nemusí být stoprocentní. Ale určitě lepší než slaboučký Vermox...Leonaisis píše:Myslite ze by sa dalo odcervit aj tymto? http://www.numa.sk/produkt/prazikvantel-25g
Kdyby někdo chtěl, tak možná bych byl schopen sehnat tablety za stejnou, možná za trochu lepší. Stačí mi napsat soukromovu zprávu...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cesol
To je trochu málo, ikdyž podle doktorů to stačí... Dává se 100 mg na 10 kg váhy, užívá se ráno a večer, tři dny po sobě (po týdnu opět, po 14 dnech opět) ... Takže toto množství je vhodné pro 15 kg jedince na tři dny...Bohus píše:Ak by mal niekto zaujem, tak mam na predaj 3 balenia Cesolu.
Balenie obsahuje 6 tabliet. Tabletka obsahuje 150 mg praziquantelu.
Som z Bratislavy.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cesol
Pokud by někdo chtěl, zřejmě bych byl schopen sehnat Praziquantel 600 mg tablety po 35 Kč za kus... Stačí mi napsat... Albendazol taktéž (30 Kč/kus)...
kde sa dá ešte chloritan kúpiť?
dobry den, chcem si kupiť čo najskor chloritan sodny ale neviem odkial. Čo som tu študoval tak sa to na SR dá najlepšie cez chiq-a ale ten mi už viac než týždeň neodpovedá , tak sa chcm opýtať kde sa dá kúpiť v takej istej cenovej skupine ten chloritan aby som zato neplatil majland, niaka stránka osvedčené alebo čo lebo čo tak dívam na nete tak to bohviečo s tými cenami nieje a chiq-ovým 8€ aj s poštovným sa to ani nedá porovnať. za skorú odpoveď ďakujem
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: kde sa dá ešte chloritan kúpiť?
Pokud chiq neodpovídá, měli bysme to být schopni poslat z ČR http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1251Maximus píše:dobry den, chcem si kupiť čo najskor chloritan sodny ale neviem odkial. Čo som tu študoval tak sa to na SR dá najlepšie cez chiq-a ale ten mi už viac než týždeň neodpovedá , tak sa chcm opýtať kde sa dá kúpiť v takej istej cenovej skupine ten chloritan aby som zato neplatil majland, niaka stránka osvedčené alebo čo lebo čo tak dívam na nete tak to bohviečo s tými cenami nieje a chiq-ovým 8€ aj s poštovným sa to ani nedá porovnať. za skorú odpoveď ďakujem
Ale pokud píšete chiqovi na SZ, tak mě vždy napsal nejpozději do 24 hodin, možná je někde dočasně mimo domov...
Nákup MMS
Chloritan sodný, chlornan vápenaty, knihu o MMS (nejnovější vydání), DVD o MMS, želatinové kapsle a stříkačku zakoupíte na www.Prirodni-Leciva.cz (přímo zde: http://zajimave-preparaty.prirodni-leciva.cz/)
-
- Zasloužilý člen
Re: Nákup MMS
MMS - přírodní léčivo ???Trinnity píše:Chloritan sodný, chlornan vápenaty, knihu o MMS (nejnovější vydání), DVD o MMS, želatinové kapsle a stříkačku zakoupíte na www.Prirodni-Leciva.cz (přímo zde: http://zajimave-preparaty.prirodni-leciva.cz/)
Kde ho v tý přírodě dolujete, že je tak drahý?
-
- Zasloužilý člen
Re: odpověď
Nadpis je jak je (přírodní léčiva). Jak se získává vím, shodou okolností to byla otázka u státních zkoušek. Já jsem neukopl, dnes jsem hrál hokej.Trinnity píše:Nikdo nepsal, že je to přírodní léčivo. Jak se získává dostudujte... vzhledem k vašemu úkopu budete překvapen.