Seriozní odpověď nám dává jenom postup:laik píše:Nebylo by lepší....ale jen tak přemejšlím....
1. vymyslet či počkat na nápad
2. vyrobit
3. vyzkoušet
Ptát se, jak budou fungovat nápady, by mělo smysl jenom v to případě, že by už někdo jiný dostal tentýž nápad, vyrobil to a taky vyzkoušel - pokud tady čte, tak už by to nejspíš prezentoval. Takže naděje na zasvěcený komentář je nulová. Leda, že by se Tvého nápadu někdo chytil a vyzkoušel to - ale ruku na osrdí, většina lidí tady není ochotna se namáhat ani s věcmi fungujícími a vyzkoušenými, takže naděje opět nejspíš nulová.
Na svůj nápad se tedy nejspíš dočkáš reakcí opět v podobě dalších nápadů, a nebo, a to mnohem spíš, jenom pouhých dojmů, navíc nepříliš seriozně podložených, které Ti nijak nepomohou.
Někde jsem již zmínil, že "na papíře" mám povícero variant této technicky celkem primitivní a prajednoduché hříčky. Tři vyzkoušené jsem už zveřejnil včetně (snad) objektivního hodnocení. Další varianty by bylo jistě také zajímavé vyzkoušet, ale nemám k tomu zatím dost pádný důvod a nevím o nikom, komu by se do toho chtělo. Zvlášť, když se předem nedá ani přibližně odhadnout výsledek.
Ale líbí se mi, že o tom přemýšlíš a že to i napíšeš - jenom si od toho neslibuj nějakou plodnou diskuzi.
Zdravím - poota