StepanPepan píše:To není prázdná kritika, ale faktická. Fakt je popsaný tak, že nebyla dokončena ani jediná otáčka.
To je fakt. Urobilo to len pol otáčky, ale nie z dôvodu nefunkčnosti, ale z dôvodu obmedzenia daného konštrukčným riešením. Logicky - keď to urobí pol otáčky cez 4 magnety a je to symetricky zložené z 8 magnetov, tak v prípade, že tá drátová slučka prejde cez prsty držiace stredový magnet bez odporu, otáčka bude dokončená.
StepanPepan píše: Pochopil jsi, že pokud jsem nic nepsal o horním uchycení, nechtěl jsem ho měnit? Pokud by rotor byl dobře vyvážený, se spodním uchycením jak jsem ho navrhoval by nebyl problém.
Týmto výrokom dokazuješ, že si s viacerími magnetmi súčasne nikdy neskúšal niečo robiť. Ten stredový magnet už len pri veľmi malom vyosení má snahu preklopiť sa do vodorovnej polohy a prichytiť sa opačným pólom na jeden z vonkajších magnetov.
StepanPepan píše:Pokud jsem sám navrhoval, aby se magnet točil, byl bych blázen, kdybych to potom kritizoval.
Pretože to riešenie by urobil niekto iný a nie Ty.
StepanPepan píše: Pokud funguje jeden drát, musí díky principu superpozice fungovat víc najednou. Dát tam víc vodičů je možnost, jak pokusný motor udělat pevnější a výkonnější. Nebudu kritizovat něco, co jsem sám navrhnul. Nejsem blázen.
Vy "realisti" veľmi často kritizujete, že podmienky pokusov si každý prispôsobí podľa seba. V tomto prípade nejde o prispôsobenie podľa seba? Jedná sa o zadanie pokusu s jednou smyčkou, tak sa bavme o jednej smyčke.
StepanPepan píše: Nechci Vás přesvědčovat. NEbudu kupovat magnety. Pokus dělat nebudu, když ho někdo má skoro hotový. Je to ztráta času.
To nie je strata času, ale strach z vyvrátenia Tvojich tvrdení.
StepanPepan píše:Jakých skálopevným výhradám? Co to plácáš? Celý tvůj příspěvek byl blábol a já teď nechápu, proč jsem na něj začal reagovat...

Komu v diskusii dochádzajú argumenty, začne s urážkami a napádaním. To si sa naučil od našich politikov?
StepanPepan. Pre mňa nie je problém pripustiť že mi došli argumenty a bez urážok požiadať o ukončenie alebo odloženie debaty na dané téma na neskôr. Prosím bez urážky, ale podľa Tvojich reakcií tento problém je u Teba akútny, ba priam urgentný.
Ak mieniš pokračovať v debate, tak prosím bez urážok a osobných výpadov. V opačnom prípade nebudem reagovať.
Želám príjemný večer.
Hľadajme možnosti ako sa to dá a nie ako sa to nedá.