Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od martin11 »

...před chvilkou na novinkách....

http://aktualne.centrum.cz/domaci/spole ... position-1

:?: :?: :?: :dknow: :pivko: :pivko: :pivko: m11 :D

... věřím, že se " TO " povede ......
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Taky jsem to četl. Snaha zpochybnit a zesměšnit pravdu o chemtrails. Jen s tím octováním souhlasím, že to byl něčí podraz a náhody tomu chtěly, že to někomu JAKO FUNGUJE. Mně to nefungovalo nikdy a bylo bezvětří. Proto věřím na podraz, jak je psáno v tom článku. Cituji-
"O úzkostech lidí z čar na nebi vypovídá experiment jednoho z meteorologů. Zkusmo se naboural na jeden z webů šířících teorii chemtrails - OrgoNet - a doporučil lidem jako spolehlivou ochranu před psychotropním spadem octové antidotum. Chemtrailisté krátce poté prohlásili ocet za účinnou zbraň číslo jedna. Meteorologovu teorii, že octová pára velmi silně ionizuje a čistí vzduch kolem nás, začaly přebírat i ostatní servery. Jedna z maminek si dokonce pochvaluje, že když kolem sebe a kočárku rozstřikuje v parku ocet, hned se jí dýchá lépe a má prý i dobrou náladu."

Jak už jsem psal, pokud to někomu funguje včetně menhirů a dalších pokusů, je to jen drbání zablešeného psa. Oni pojedou dál a lidi i když jim to padá na hlavu tomu nebudou věřit.
Nevěřím, že jsou novináři a vědci hlupáci. Jsou ale mezi nimi všehoschopní darebáci, kteří za plné koryto udělají cokoliv.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen
Dal: 92 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od jandera »

Článek je samozřejmě na objednávku, počet lidí se zájmem se zvýšil a je potřeba okamžitě uhasit případný zájem o další "sebevzdělávání", vždyt to psali na tom židovsko_bulvárním webu a je tam někde na fotce někaký uznávaný "klimatický psychopat" tak to přece musí být pravda, tak ted už hledat nic nemusím. Bohužel pro většinu otroků spotřební společnosti je to dostačující vysvětlení a rozeznat contrail v 5 a 10 km je nadživotní úkol, tím nijak nechci snižovat rozlišovací schopnost obyvatel, ale z vlastní zkušenosti vím, že někomu stačí sleva v letáku a je na dlouho štastný a nic jiného ho nezajímá.
A také si myslím, že ty šmejdi to nikdy dobrovolně nepřiznaji, těžko by se jim přiznávalo, že mají svůj podíl na katastrofách (lidských i materiálních) v posledních 15 letech.

http://translate.googleusercontent.com/ ... icO9muSYZQ

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Jsou tam ale i pravdivá fakta. (nebo záměrná??) Na příkld-cituji-

Kód: Vybrat vše

" profesor Jan Bednář z katedry meteorologie Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy. "[b]Za několik desítek let své praxe[/b] jsem se nesetkal s ničím, co by teorie o ´chemtrails´, tudíž o cíleném rozprašování chemikálií z velkých dopravních letounů, potvrzovalo."
Má pravdu, jenže si nepovšiml dneška. Je to jen pár let co kluci s chedmtrajls blbnou a ty patrně zaspal za katedrou.

I tady mají pravdu. Cituji-

Pokud toužíte být inzultováni, pak se [b]českých dopravních pilotů[/b] zeptejte, [b]zda jim při tankování[/b] do palivových či "jiných skrytých" nádrží letounů jsou psychotropní látky přidávány. 
Byla by to pěkná pitomost to přidávat do paliva. Má pravdu možná i v tom, že český pilot se na tom nepodílí. Ale už nepřiznal, že letadla jsou upravena tím, že se vymontují sedačky a na jejich místo se namontuje několik řad třistalitrových nádrží s různým svinstvem (hliník atd) a z těchto nádrží je to vypouštěno zvláštními tryskami do ovzduší. Těch fotek je na webu hromada. Žádný podraz ve fotoshopu a nebo HRDINNÉ NABOURÁNÍ NĚKAM, kam má volný přístup kdokoliv. Jak se vytahuje pan novinář.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Máte pravdu, mě ihned rozesmála pasáž s kočárkem ta se hodí akorát tak do hlavních zpráv TV Nova jednak pár kapek je na nic a cpát pod nos miminu ocet je možná zločin (ikdyž zdroj znám, ale větší kravinu tam dát nemohli, ale pro mnoho čtenářů to bude stěžejní k vytvoření obrázku strašidla konspirátora. Hlavně, že tam dali práškování lidstva psychotropními látkami. Když už chtěli napsat důvod tak tam pouze a jednoznačně měli uvést podvody v IPCC a ovládnutí počasí. Možnosti zeslabení, zesílení, nebo odchýlení klimatických anomálií jsou již dobře popsány a vyzkoušeny a pilují je neustále.

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2841 ... rsus-fikce

Tuco
Zasloužilý člen
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Tuco »

děda Slavík píše:Snaha zpochybnit a zesměšnit pravdu o chemtrails.
Ale proč se potom spousta stránek věnujících se chemtrails uchyluje k různým lžím a podvůdkům? Viz právě fotky nádrží v letadle nebo kdejaké měřící aparatury buď změněné nebo se smyšlenými popisky. :eliar: Asi sází na to, že většina lidí nebude hledat původní adresu, ze které byly fotky ukradeny, ono to kolikrát není díky skokovému "nárůstu popularity" fotky jednoduché. Ale co se jednou objeví na internetu, je na internetu už nafurt :!:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Tuco píše: ... Ale proč se potom spousta stránek věnujících se chemtrails uchyluje k různým lžím a podvůdkům? ...
Aby vyvolaly v lidech přesně tu reakci, kterou vyvolaly v tobě. Říká se tomu oficielně šíření disinformace. Zářným příkladem jsou kraviny na netu ohledně 911, které zpochybňují fakt, že to shodila US oligarchie.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Nakonec to přiznal i ten pan novinář, že záměrně napsal "odborný" článek o octování. A lidi to skutečně zbaštili a lidem to skutečně "jako" funguje.
Mám stejný ocet, dělal jsem to za bezvětří, přidal i kyselinu citronovou a do jedné dávky i MMS (NaCIO2) a houby se dělo. Jen od bábinky jsem dostal vynadáno, že vyhazuji peníze za blbiny.
Co se týká fotek, tak některé jsou upravené pro použití na plakáty. Ale fotky s nádržema jsou v naprostém pořádku. Je jich víc druhů, i s paní šéfovou.
Nemohu pochopit, že dá někomu tolik práce, aby se podíval na oblohu a uvažoval, proč ty čáry se kříží, proč tam visí trvale, proč mne dráždí ten spad ke kašli atd...
Za blbost se musí platit. Ale je mrzuté, když musí platit i neviný.

Kluci, do toho.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

A proč se tedy octuje i v Americe? Tam taky četli bláboly českého meteorologa?

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Ocet na chem... jsem nezkoušel ale doma v obýváku na nikotín funguje spičkově, do mysky asi 2dc a sídlí nad TV na poličce, po 12 hodinách málem nepoznáš že v místnosti se kouřilo.

jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

No tak si myslím, že těmi články si dali pár pěkných golů do do vlastní branky, jen houšt a více. Dále mám další zkušenost s octováním tentokrát přes ultrazvukový odpařovač doplněný větrákem, funguje to skvěle, ale pouze na minímální výkon, pokud je "octová mlha hustá" nedoletí kam má a účinek je mizerný. Také uvažuji příští rok o provozu druhého odpařovacího místa a dokoupení dalších orgonitů. Těm šmejdům je nutné neustále škodit.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

]No tak si myslím, že těmi články si dali pár pěkných golů do do vlastní branky, jen houšt a více.
To tedy jo. Většina lidí o tom nevěděla a tím se probudil jejich zájem. Čumí na oblohu. Dnes jsem to viděl i na autobusové zastávce, jak si lidé ukazovali prstem na dnešní zvlášť bohatou nadílku, které si JINDY VŮBEC NEVŠÍMALI.

Kluci, do toho.
Tuco
Zasloužilý člen
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Tuco »

děda Slavík píše:Ale už nepřiznal, že letadla jsou upravena tím, že se vymontují sedačky a na jejich místo se namontuje několik řad třistalitrových nádrží s různým svinstvem (hliník atd) a z těchto nádrží je to vypouštěno zvláštními tryskami do ovzduší. Těch fotek je na webu hromada. Žádný podraz ve fotoshopu a nebo HRDINNÉ NABOURÁNÍ NĚKAM, kam má volný přístup kdokoliv.
Tak zrovna tyhle fotky podvržené jsou, jak doplněním zavádějícího popisu tak i úpravami. Odkaz na originály (těch původních fotek z letových zkoušek je daleko víc a navíc v podstatně lepším rozlišení) jsem sem dával před časem.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

To je možné. Když nejsou barely v letadlech, tak není problém ten prášek sypat lopatkou z okna. Je to ale hodně promitivní na dnešní dobu, tak se to nefotí a místo toho nacpe ve fotoshopu další vrstva s bečkama.
Taky je možné, že to mají v pytlích a sypou to dírama v podlaze. Podstatné ale je, že se nám to sype na hlavu a celou přírodu. Nebo i ty chemické stopy jsou na obloze přes fotoshop??
Dnes se jeden taky odborník vysmíval chemtrajls a bouřil něco o KONSPIRACI. Protože jsem 80ti letý dědek a moje znalosti již blednou, podíval jsem se na Wikipedii a tam je psáno.

Spiknutí či konspirace je tajné spolčení, obvykle s politickým či ekonomickým cílem. Tento cíl zpravidla bývá nezákonný,
Takže je to pravda ta KONSPIRACE. Je to spiknutí několika cvoků proti celému lidstvu a přírodě. Ostatní, aby se neshodili, že sice používají rádi cizí slovíčka, ale nerozumí jim, tak jako oslové kývají hlavou a fandí jim.
Dnes jsem udělal kopec fotek několika čar vedle sebe a do kříže, všelijakých větrem vytvořených kroucenin. Nikam jsem nemusel jezdit. Bylo to nad námi. Žádný fotoshop, ale dokument.

Kluci, do toho.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

děda Slavík píše: ... podíval jsem se na Wikipedii a tam je psáno. ....
A vzhledem k faktu, že veškerá politika není o ničem jiném než o spiknutí zbabělců proti člověčenství, je docela na snadě, že se tento obludný systém soudržnosti slabochů nezastaví před ničím, jako se nikdy před ničím nezastavil. Už ten opěvovaný Mojžíš vykydlil na 3000 svých pobratimů, muže, ženy a děti, poté co sestoupil poprvé z hory Sinaj a přinesl jim mimo jiné "Nezavraždíš" na kamených tabulkách od svého temného Yahweh (Jehova), které taky na místě rozmlátil, vše pod záminkou toho, že jeho povedený bratříček Aaron vyprovokoval kmeny k obdivu Yahweho pohanského "božského" spolupachatele Baala (Býk). Nic nového pod sluncem, akorát metody, rozvracení, okecávání a zastrašování se poněkud liší. Jak říkal Voskovec a Werich: "Čtěme bibli, tam to všecko je." Jen se naučit skutečně číst a neposlouchat zparchantělé výklady velebníčků. Ne nadarmo jsme měli ministerstva náboženská a teď máme ministerstva politicko-vědistická. Je to furt jeden xindl pod měnící se maskou.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“