Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od A(&F) »

děda Slavík píše:Dnes to ale bude mít větší rozměr a nebude to válkou. Je zde naplánován jiný cíl a jiná metoda k jeho dosažení.
... a ony se snad někde u nás ve velkém staví bunkry či podobná zařízení ??? ... :shock: ...

mmch ... strategické zásoby slouží především jako zásoba při výpadku dodávek, popř. při vysokých výkyvech cen na mezinárodních trzích ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Tak tomu bylo kdysi....

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Dnes vyšel malý článek o objevu nového jedu. Jak dlouho bude trvat, než se dostane do rukou šílencům?? Takže ty velkoobjemové rakve se jistě budou hodit a asi se s tím i počítá..

Cituji-
"Zpravodajský server Huffington Post upozorňuje, že vědci odmítli podat k látce podrobnější informace, například jak přesně vzniká. Obávají se totiž, aby nebyla použita jako biologická zbraň.
Jak New Scientist uvádí, dospělého by zabilo vdechnutí pouhých několika miliardtin gramu této látky."

Chemtrajls jako nosič by vyhovoval a HAARP nasměruje kam je potřeba. Velkoplošně...

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Zloděj křičí "chyťte zlodějě". Odvádí pozornost jinam. Ukazuje prstem a křičí "tam jsou teroristé".
Podle mne ale nejhrubší podoba terorizmu je chemtrajls a úsilí o světovládu...Nový světový řád.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen
Dal: 92 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od jandera »

Před časem jsem psal o octování za použití ultrazvukového zvlhčovače a dobrého výsledku pouze za minimálního výkonu/nastavení, dost mě to vadilo. Bylo nutné upravit směs nyní (0,8 l vody, 2l octa a 2 lžíce citronovky, dobře rozpustit) ted to může jet na plný výkon a výsledek je bombastický, díru nelze zalepit, musí ji odsunout a pak lepit. Náklady zvlhčovač 220V 35W, větrák 12V 0.2A spotřeba směsi 1l/8 hodin.
Škoda, že si nemůžem zažádat EU o nějakou dotaci jako šmejdi s OSN a IPCC.

Dnešní náklady sprejování 1 miliarda dolarů denně, ale chtějí 2 (33% nákladů jdou přímo z daní domácností)

http://translate.google.cz/translate?sl ... 83&act=url

Znečištění ovzduší je stejné jako v roce 1990, kdy v podstatě neexistovali žádné regulativy.

http://translate.googleusercontent.com/ ... 9vfxVXdsLA

další :

http://translate.googleusercontent.com/ ... K-IL_ZtOGQ

Měl jsem ted více času sledovat ten frmol "nahoře", jak rozpoznat uměle vyvolaný chemo toxický déšt ? Myslím, že jednoduše kapky jsou několikanásobně větší. Mohou přicházet ve vlnách zejména po ozáření z harpoveho letadla (většinou několik vteřin po průletu), letadlo k nerozpoznání od běžného dopravního, ale dá se podle zvuku, kdy se rychlost letadla nemění, ale motory jedou střídavě běžně/naplno, aby zásobily smažidlo energií.

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

... použití ultrazvukového zvlhčovače

Fotečka by nebyla?

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Fotečka sice napoví, ale neřekne vše. Já na ocet nevěřím, ale nemám důvod nevěřit této tvé metodě. Pokud máš čas, hoď to na papír a dej "do placu" a nebo pro jistotu i pošli PROSÍM mejla s nákresem a popisem na dedaslavik@centrum.cz.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Fotku zašlu příležitostně uživateli tohoto fora, nechce se mi to dávat na veřejný web, používám "Orava HUM-32" na tu hubičku je nasazena trubka z alobalu ve které je ten větrák (větrák musí přisávat vzduch a pak to mamixuje pošle ven) žene to vzhůru celé to mám pod střechou jen ten výtlak je mimo, takže to běží za každého počasí. Měl jsem obavy, že zvlhčovač velmi brzy odejde, ale běží více než 7 týdnů a zatím bez problémů (jednou jsem měl to měl rozebraný kvůli čištění, ale zbytečně žádné svinstvo se tam nedělá).

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Já myslel, že to je nějaký tvůj model z použitých součástek. Takže zase nic pro mne. 800 Kč je ivestice, kterou mně bábinka neschválí.. Kluci tedy mohou dál bez obav práškovat...

Kluci, do toho.
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Myslím že sajrajt se neukládá na tom ultrazvukáči z důvodů použití octa, který vše rozpouští-viz občasné čištění rychlovarné konvice od vodního kamene.

jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Ten ultrazvuk je investice a v zimě asi nepoužitelná, směs s lihobenzínem tam lít nebudu (asi by to sežralo všechno gumové těsnění) pojedu pouze přes větrák a knoty a občas nějaký škopek. Pokud bude někdo chtít použít ten ultrazvuk, je to zatím nejúčinější,ale pozor na utopení větráku_ já už dva utopil, chce to nasávací trubku 1-3 cm od výstupu ze zvlhčovače, aby si větrák nasál co nejvíce vzduchu a zároveň strhnul i tu páru. Větrák doporučuji co nejlevnější (dražší mají pouze kvalitnější elektroniku, která je taty zbytečná).

Ohlávka se stahuje, morgelony už přidávají i do jidla:

http://dolezite.sk/FOTO-VIDEO-V-kurecic ... 52xJN.html
http://www.cez-okno.net/rubrika/morgellony

Velmi pěkné video, lze zapnout cz titulky

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Dnes bylo u nás celoplošně zataženo nízkou oblačností poskládanou z provazců chemtrails. Odpoledne chvilku padaly velké a řídké kapky deště. Těžce pleskaly o zem a nechtělo se jim vyschnout.
Ve vzduchu je silná koncentrace toho jejich svinstva. Je to cítit na patře a jazyku. Plíce zahlenované. Někomu to ale zatím nevadí. Počká na silnější dávku.
Na kraji Španělska se tvoří jakási koule z oblačnosti a vítr ji směruje na Evropu a k nám.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
sysel
Zasloužilý člen
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Příspěvek od sysel »

Teda dedo....to sis opravdu dobre vsimnul.....je videt, že te to bavi :-)
Koukneme se na tento mrak trochu blíže. Z ničeho nic roste exponencialní řadou, na snimkach z družice začína byt videt i zlutý třesk...vse tak zname co vždy predchazelo klimateroristickym akcim :-(
Obrázek
Toto umí vyvolat i zemetresení. Když jsem zkoumal nedavne zemetresení v Indii, byly na snimcich znát nejvetsi koncentrace prachovych častic na severni polokouli a zrovna v bodě nad Indií....kde se tam asi vzaly....
Tento mrak u Spanelska je poctive našlehavan. Dokonce jsem našel tzv. dva šlehací sloupy. Je to znama HAARPová vidlice.
Obrázek
Je videt, že je o Evropu zase zájem.
Pekny den preji

"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
sysel
Zasloužilý člen
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Příspěvek od sysel »

Nyni je nafukovan jeden mrak za druhym......dokonce se to zene na Rakousko.
Podobnym zpusobem bylo odstrtovano v lete tornado v Italii.

"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

To bylo dnes krásně, mnozí blaženě řeknou. Nebylo. Byla to jen finta. Chemická deka nás dál přikrývala a na zem z ní padal prach. Byla jen slabší než jindy a tak ji slunce prozářilo.
Na obrázku je vidět úplně vlevo nahoře kousek čisté tmavé oblohy, bez chemtrajlsu. Jinak samé svinstvo. Ráno lítali, posilovali deku, ale nebyla z toho silná umělá oblačnost, jako je vidět na obrázku vlevo, která postupuje k nám. Na Google Earch tenhle mrak není. Je umělý...

Pro čitelnější "koukatelnost" kliknout LM na obrázek (zvětšení)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“