Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Tuco
Zasloužilý člen
Dostal: 10 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od Tuco »

No vzhledem k tomu, že ten flek vlevo nahoře má zhruba stejnou barvu jako ty dva co jsou po stranách Itálie, bude to nejspíš moře ;) Já teda když vylezu před barák vidím docela hezké jasno. Snímek čistě země bez mraků nebude NIKDY v jednom odstínu šedi (a ještě ke všemu pořád stejném!), protože existují různé nadmořské výšky, zastíněná údolí, vodní plochy, lesy, města... s různou teplotou a odrazivostí.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

dnes je to viditelnější....jpg
Je ráno a jen pár hodin rozdíl. Je ale stejně "nádherně" jako včera. Kdybych neviděl i dnes sem tam čáru, která se rozplyne a neexistoval chemtrajls, věřil bych také, že se jedná o přírodní mlžný podzimní opar.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen
Dal: 92 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od jandera »

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pročetl jsem si to hned teď. Ten "víkend" (krásné české slovo) si nechci kazit. Příroda je mocná. Dostala obrovskou schopnost regenerace, ale tady to nezvládne. Je toho na ni moc.
Dnes není nikde ani jeden přirozený obláček. A tak lítají od rána jako praštění a chemtrajls-deka houstne.
Ty dokument-fotky jsou k zamyšlení, jak je možné, že lidi to vidí a přesto nepřipouští, že se děje něco hrozného, na co doplatí celý svět. Jejich mozky nějaká vyšší moc zablokovala a tak jsou jako telátka vedená na porážku. Do poslední chvilky spokojeně přežvykují plnou hubou tu svou potravu, která jim byla k věření předložena.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Padají rekordy, jaké lidstvo nepamatuje. Na příklad dnes kluci novinářský píšou-

"V jihovýchodní Asii se zformovala jedna z největších bouří, jakou lidstvo pamatuje".

Nedivím se. Nikdy nemělo lidstvo v ruce HAARP, chemtrajls, ani jiné podobné prostředky k SEBEZNIČENÍ. Výhoda ale je, že to jde udělat najednou. V úterý zemětřesení a dnes bouře. Co bude do třetice???

Mám obavy, co mají pro nás naplánováno pro letošní zimu.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

RE:jsou jako telátka vedená na porážku

Ve všem souhlasím, před druhou světovou také skoro nikdo nevěřil v realizaci koncentračních táborů a většina prozřela až na konci války, nám nyní nezbývá než jim to trochu kazit "šidítky". Možná, že se časem objeví i nějaká trestní oznámení na vládu (nejen na tu naši, která v tom nepochybně jede) at plně přizná a zaplatí za vzniklé škody nejen za povodně, ale i třeba za letní smažení moravy, nebo záměrné zhoršování rozptylových podmínek vlivem chemodeky. Důkazy o záměrném ovlivnování klimatu stále přibývají a bude pro ně stále obtížnější to ustát. Je také zajímavé sledovat počet hurikánů, které od roku 2006 zasáhly USA, že by byly záměrně odkláněny ? Pokud ano tak má USA plnou zodpovědnost.

Pro střední evropu moc nevidím problém v počasí, to co pro nás chystají vidím spíše v použití morgelonů jako vodivých "antén" a nějakého radiačního výboje, který zajistí "tvrdý reset".

jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Nezvykle vysoká aktivita HAARPu nad jižní evropou, první obrázek s datumem 26.10 předcházel bouři nad UK a západní evropou
http://img24.eu/v-oqgmsrq7.bmp

zdroj:

http://www.theweatherspace.com/haarp-status/

jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Stále unikají nové informace, než se tím někdo začne seriozně zajímat, tak ekoteroristé budou chystat jedno překvapení za druhým. Přikládám zajímavé odkazy:

http://www.svetkolemnas.info/novinky/ko ... i-kontrolu

http://translate.googleusercontent.com/ ... FmPL0A4J2A

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeff »

Výše popsané věci jsou bohužel skutečné, až absurdní a je neuvěřitelné, co všechno se na Zemi odehrává bez našeho vědomí a souhlasu. Je tady ale jedna otázka, která se týká, nevím jak to napsat, ale třeba zákona akce a reakce, prostě co se dá aspoň v omezené míře proti tomuto svinstvu dělat? Orgonity na to asi samy nestačí, protože nakonec to stejně musí někam dopadnout, ale co třeba použít elektrostatické filtry na filtrování vzduchu, který si pouštíme domů?
S různými druhy vlnění to je horší, ale frekvence z haarpu by se měly vyrušit vysíláním stejné frekvence v opačné fázi.
Nikde o tom nic není, ale to neznamená, že to nějak nejde. Účinky nejdou zcela eliminovat, ale omezit se jistě dají.
To o tom vážně nikdo nic neví?

Jeff

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

jeff píše: Účinky nejdou zcela eliminovat, ale omezit se jistě dají.
To o tom vážně nikdo nic neví?
Zřejmě opravdu neví, už jsem se tu na to ptal - takže asi opravdu jenom číst nadávání na to svinstvo a kazit si tím náladu, což osobně považuji za naše zdraví devastující mnohem víc, než přímé fyzické působení. Pozitivního je tu jak šafránu ...
Čtu tohle vlákno nerad a upřímně řečeno, vlastně jenom ze "služební" povinnosti :cry:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Na druhou stranu MLČET A NENADÁVAT, se rovná souhlasu.
Já osobně nevěřím na orgonity, octování, šutry, zvlhčovače s ventilátorem z PC atd, ale pamatuji si z vojny jednu poučku. "Chceš.li úspěšně bojovat proti nepříteli, musíš jej dobře znát".

Znalost chemtrajls, jeho účinků, působení, síla a moc HAARPU a další souvislosti mně mohou pomoct přežít. Preventivní ochranou nebude ocet. Ten jen uspává podvědomí nebezpečí. (Nic to není, ocet pomůže)

Kdo se zajímá, nefotí jen čáry z okna, ale pozoruje co se děje i jinde. Jak reagují lidé jinde. Jaký dopad to má na přírodu. Jak se proti tomu lidé brání...Na internetu je těch informací habaděj. Já jsem rád za každou novou adresu, kterou sem někdo dá pro poučení. Zajímat se a hledat řešení na poslední chvilku je k ničemu.
Bible říká- "moudrý, když vidí nebezpečí, včas se vyhne". Včas hledá opatření a způsoby jak se vyhnout nejhoršímu (až to přijde) a přežít.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

K příspěvku z pon 11 lis 2013 10:55, docela slušná bouřka na listopad:

http://www.novinky.cz/koktejl/319112-ha ... berci.html

V první řadě si myslím, že lidé mají právo na informace a až si lidé dají dohromady 1+1 tak se s tím dá teprve něco dělat. Před časem jsem možnost mluvit s někým, kdo je u aerolinek, no všichni to vědí, jediné co se mi podařilo z něho dostat, že piloti jsou v pohodě, protože pilotní kokpit má speciální filtry a je oddělen od vzduchotechniky pasažérů, ale to asi není novinka.
Globální ochrana asi neexistuje, už by se o ní psalo, senzitivitu mraků (chemo deky) můžeme kazit kyselinou ( není to ochrana, já se snažím pouze upozornit, že se mi něco nelíbí, abych je trošku naštval a fakovaní kontrolních letadel je taky zábava, ale některá letadla jsou jen hologramy, tak je zajímavé sledovat jak jsou technologicky daleko), ale jak se chránit před zářením to bude asi těžší (možná použít Faradayovou klec_to zní jako totální hloupost). Ono podle různých článků, lze vyvodit, že do všehou nejsou zapojeny pouze stabilní HAARPové zářiče, ale i mobilní v letadlech a lodích, meteorologické radary a BTS "mobilních operátorů" (je docela zajímavé kolik jich za posledních 10 let přibylo) a tento mix, který se neustále mění je asi nemožné odrušit.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Každý den sem nakouknu s nadějí, že se dozvím něco pozitivního. Dočkám se někdy?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

To sisa:
myslím, že nedočkáš :(
Budiž Ti útěchou, že mě to mrzí úplně stejně jako to, že se nedočkám ani já.

Takže se jedná o typickou "trojčlenku", kdy chování subjektu A vadí subjektu B, což kazí jejich vztah C - je to situace velice běžná třeba i v manželstvích, kdy se hovoří o "ponorkové" nemoci.
Nastalá situace vadí subjektu B, který se tudíž snaží vztah C změnit k lepšímu tím, že se snaží ovlivnit chování subjektu A, což se zpravidla nedaří.
Jednoduchou úvahou zjistíme, že subjekt A je konstanta a tudíž cosi nezměnitelného.
Chceme-li tedy vztah C nějak měnit, nezbyde nám nic jiného, než změnit reakci subjektu B z "vadí" na "nevadí". Pokud se to podaří (ale upozorňuji, že to není žádná sranda a ani procházka růžovým sadem!), pak přestane být jejich vztah C pokažený a znormalizuje se. Což zpětně ovlivní chování (ale pouze chování, nikoli snad zvyky nebo povahu!) konstanty A.
Ověřeno v praxi :!: :D

Zpátky k chemtrails. Jak vidno, tato situace je nám celkem pevně daná a nemáme možnost subjekt A nijak ovlivnit. Budou si prostě dál dělat cokoli se jim zamane.
Což nám vadí fyzicky i psychicky - a dalo by se říct, že psychicky hlavně proto, že fyzicky. Že tedy kdyby nám to nevadilo fyzicky, tak budeme v pohodě. Přitom to zatím vypadá tak, že fyzicky se proti tomu bránit nemůžeme a neumíme, takže to nejde nějak odstínit a nebo se před tím schovat.
Smiřme se tedy s tím, že fyzicky nám to nejspíš bude vadit i dál.
Dá se předpokládat, že fyzické a současně i psychické "vadění" najednou by nás mohlo časem i docela udolat, přičemž to psychické je daleko závažnější, protože ovlivňuje negativně i schopnost našeho organizmu úspěšně se bránit té fyzické složce.
Jak to tak vypadá, jediná možná cesta z této nepěkné situace, je opravit si psychiku a aktivovat všechny síly a schopnosti našich organizmů k úspěšnému boji s tou fyzickou složkou. Čímž nemám na mysli nějaké strkání hlavy do písku a tváření se, že se nic neděje.
Děje se a dost hnusného, ale čím míň se tím budeme strašit, tím míň to na nás bude působit!
S tím, co všechno se dá psychikou dokázat, mám jak já, tak i spousta ostatních tady na fóru a i jinde na světě, přehršel zkušeností, takže zase tak beznadějné, jak se v tomhle vlákně předestírá, to zas zcela určitě není! :enaughty:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Možná něco málo na ochranu jsem našel, jak je to reálné je otázka.

http://translate.googleusercontent.com/ ... TBoRruP6ug

http://translate.googleusercontent.com/ ... 0zMibGESIg

a bohužel další nepěkné věci, ale měli bychom o tom vědět

http://translate.googleusercontent.com/ ... wv0Z4j-Y4A

http://translate.googleusercontent.com/ ... nc6UaOaCGA

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“