Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
kachna
Zasloužilý člen
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od kachna »

poota píše:...čím míň se tím budeme strašit, tím míň to na nás bude působit!
... co všechno se dá psychikou dokázat ...takže zase tak beznadějné, jak se v tomhle vlákně předestírá, to zas zcela určitě není! ...
Taky mi to dřív děsně vadilo. Když jsem zjistila, že menhiry pomáhají, hned bylo líp. Pak mi ještě "přišla" myšlenka, že to nakonec bude plus pro nás, lidi... Sice netuším jak a proč a jestli to tak fakt je, ale nějak mě to uklidnilo. Připadalo mi, že jestli to budu každý den prožívat, bude mi to ubírat elán a sílu na důležitější věci. Úplně jedno mi to není, když vidím, jak zase zadrátovávají oblohu, ale už mě to neničí.
A souhlasím s pootou, že v psychice je možná záchrana! Třeba si před spaním představujte, jak si kolem sebe vytváříte jakousi bublinu, do které se nic špatného ze vzduchu nedostane. Po čase můžete bublinu zvětšovat... a když nás to udělá víc, budou celá území chráněná... Vím, vypadá to jako blábol, ale jsme mocné bytosti, ani netušíme.... Dokázali bychom mnohé, jen kdybychom věřili a zrušili si v sobě různé programy...
Nenechte se tím ničit a ovládat své myšlenky, všímejte si i těch pěkných věcí kolem sebe a buďte šťastní.
kachna

Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

kachna píše: Třeba si před spaním představujte, jak si kolem sebe vytváříte jakousi bublinu, do které se nic špatného ze vzduchu nedostane.
:D Spíš bych se naprogramoval, že mi to dělá dobře, že to potřebuju a dovedu si z toho dělat nějakou výživu. Když to jde z "ničeho" (breathariáni) jde to nutně z čehokoliv. Tím se z rovnice odstraní strach, či obava.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
ceskymo
Starší člen
Dal: 283 poděkování
Dostal: 155 poděkování

Příspěvek od ceskymo »

Ja uz mam pocit, ze cesta, kterou nam ukazal Eric Pearl (i jini, ale Pearl ji rozseva kolem = nasobi mnozstvi lidi, kteri jsou schopni se ji vydat), dokaze vyresit neco tak nepodstatnyho, jako je chemtrails... brzo nebude nikdo kdo by to rozprasoval.... a jestli to tak pujde dal, tak snad uz brzo ani nikdo, kdo by k tomu daval prikazy... Mmch. kdo to vlastne je, kdo dava prikazy?
A nebo verze c.2: potrebujem to k nejaky dalsi premene....?
Rozhodne strach je to posledni, co potrebujem k zivotu.

Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
Každý den ráno sněz žábu a nic horšího už te nepotká
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Kód: Vybrat vše

kdo to vlastne je, kdo dava prikazy?
Názorů i poznatků může být víc. Většinou pravdivých. Člověk, peníze, skupiny toužící po moci. Není to jen obchod a politika, jsou do toho zapleteny i církve a náboženství obecně. Házet vše na světové banky, bilderbergy, zednáře, ilumenisty atd jsou jen kousky celku, ale podstata uniká pozornosti.
Tu podstatu všeho zla (včetně chemtrajls, HAARPu atd) vidím v textu Bible-

Efezanům 6:12 Nevedeme svůj boj proti lidským nepřátelům, ale proti mocnostem, silám a všemu, co ovládá tento věk tmy, proti nadzemským duchům zla.

Jejich nadvláda brzy končí. Proto by nejraději zničili celý svět. K tomu mají své nástroje- člověka.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Včera žádná nová "malůvka" na obloze, dnes chemodeka poměrně slabá. Že by kluci dostali rozum a svědomí se ozvalo?? Kdepak, omyl, Tak dobře placenou lumpárnu a v teple kabiny letadla jen tak nenajdeš...Po poledni to rozjeli a odpoledne již jsem neměl náladu dělat další fotky. Síťovina jejich chemodeky pomalu houstla, ale vytrvale.
Jsou to darebáci, že je mně z toho nanic. Vážení pracovníci ministerstva životního prostředí na to čumí z oken a mají strach něco říct.
Začátek u nás odpoledne.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen
Dal: 92 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od jandera »

RE : kdo to vlastne je, kdo dava prikazy?
Možná je něco nastíněno zde :

http://matejgavlak.blog.sme.sk/c/331729 ... rista.html

V létě jsem psal o novém typu šiření chemo deky (novinka pro rok 2013), asi 4x jsem ji pozoroval nad sebou, tady je krásně popsána a vyfocena pod linkem "je to aerosol bomba"

http://translate.google.com/translate?a ... /index.htm

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

KDO DÁVÁ PŘÍKAZY--- TO POŘÁDNĚ ZAMOTÁ HLAVU TĚM, KDO VĚŘÍ NA VIDITELNÝ PŘÍCHOD KRISTA A NA SVOU VÍRU, ŽE JE TA JEHO PRAVÁ

http://matejgavlak.blog.sme.sk/c/331729 ... rista.html

A tady video, které potvrzuje jejich víru, že jej uvidí KAŽDÉ OKO..

Chemtrajls a HAARP jsou jen nepatrným spojovacím článkem k tomu všemu. Akorád že dnešní listopadová tornáda v Americe nebyla následkem nárazu teroristických letadel, jak se to oficielně tvrdí v případě jiného listopadu a demolice dvojčat.

Kluci, do toho.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

děda Slavík píše: ... Akorát že dnešní listopadová tornáda v Americe ...
Nazdar Dědo. Mám pocit, že jsi si poněkud popletl datum jedenáctého Září, kdy došlo k demolici nikoliv dvojčat, ale trojčat v Americe, s akcí jistého Lenina, vlastně Uljanova, co střílel v Říjnu, vlastně sedmého Listopadu, z Aurory v Rusku.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Nepopletl. Ten listopad (v různých dobách) toho má na svědomí víc, ale s dneškem to nesouvisí. Dvojčata i ten třetí menší barák (včetně finty s Bílým domem) ale je součást současné skládanky a jejího cíle.
Co se týká pana Uljanova, byl příslušníkem stejné rasy, jako ti kdo vytvářejí dnešek. Měl s nimi, mnoho společného.
Tenkrát technika neznala HAARP a chemtrajls, tak se střílelo z Aurory.

A kde jsem vzal ta tornáda z listopadu 2013?? Tady -- Cituji

"Extrémně rychlá tornáda dál devastují USA, šest mrtvých.
18. listopadu 2013, 16:18 — Autor: EuroZprávy.cz / tl / ČTK
Washington - Velmi nebezpečný bouřkový systém zasáhl široký pruh amerického středozápadu. Ve státě Illinois přišlo o život šest lidí, desítky dalších byly zraněny, z nich sedm těžce. Podle národní meteorologické služby USA (NOAA) bylo ohlášeno 65 tornád, k nim se na mnoha místech přidaly bouře, lijáky a silné krupobití. Na řadě letišť byl zcela přerušen provoz, včetně obou mezinárodních letišť v Chicagu. Jinde byly lety zpožděné........."

Kluci, do toho.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Slavek Krepelka píše:.. s akcí jistého Lenina, vlastně Uljanova, co střílel v Říjnu, vlastně sedmého Listopadu, z Aurory v Rusku.
A několik dní poté:
"Naděždo, Naděždo, viď že s námi pustíš Vladimíra Iljiče, moc prosíme."
"Žádný takový, ani náhodou - zase byste se ožrali jak prasata a stříleli z Aurory jako posledně!"
:laugh:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

A opět nějaké čtení, druhý odkaz opět překlad, kdo to nechce číst to nejzajímavější, podle některých vědců, vyšší nemocnost a tím i úmrtnost může mít pozitivní vliv na ekonomický růst.

http://www.svetkolemnas.info/novinky/za ... -z-letadel

Další články na konci stránky:

http://translate.google.cz/translate?hl ... ls%2F20369

Pokud by se sprejování dalo využít i pro očkování nabízí se vysvětlení pro morgelony, které otvírají cestu pro očkovací látku.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Takže očkování a cokoliv podobného. Neviňátko chemtrails se nám vybarvuje. S tím se dalo počítat.

Ohledně očkování a jeho nebezpečnosti a také o hliníku, který je nositelem očkovací látky (a hlavní složkou chemtrajls) je srozumitelné video (přednáška) zde

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Podobá se to chemtraíls, ale je to člověku prospěšné. Prostě to není chemtraíls.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kód: Vybrat vše

Uznávaný expert promluvil: Chemtrails jsou [b]globální skrytou operací [/b]pro totální kontrolu
USA oficiálně přiznávají geoinženýrské manipulace atmosféry
Dnes je -4°C. Přesto že je slušný mráz, tak máme na obloze pěkně urovnané řádky z nebeské oranice- chemtrails. Ještě někdo věří na jejich boj proti globálnímu oteplování??

Je to ta skrytá globální operace (konspirace) k ovládnutí planety, včetně leteckého poviného očkování a všeho jak se jim líbí a hlavně SE SOUHLASEM VLÁD A BOJOVNÍKŮ O ČISTOTU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ.

Ještě že máme svobodu a demokracii.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Posledních několik dní si klimateroristé v naší zemi našli opravdu zalíbení, včera večer tu nepadala voda, ale spíš saze, asi co nemohou v EU mohou v ČR.

http://img24.eu/v-62cn2myz.gif

zdroj:

http://www.air-lowcost.cz/cestovani/satelitnisnimky.htm

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“