Palino MMS-ko ,,neberem" , takže jak mne , tak aj mojím deťom vakcinácia nehrozí . Aj o tomto to je . PepePalo píše:...Di se bodnout nebo naočkovat. Výsledek bude stejný...
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... -mury.html
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Aj o tomto to je.
Re: Evropa za 17 let
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
TŘETÍ PŘÍBĚH
Já si sjednal cegána, otce asi padesáti dětí, že mi bude kopat odpady. Je to kopáč, říkám si, každý den peníze na dřevo a fertig. Jednou přišel cegán, že dcera potřebuje na ozdravovnu peníze. No co, kope, tak mu dám předem. 4000 za 5 dní práce dopředu. Byl spolehlivý, již 14 dní pracoval bez potíží. Od té doby, co jsem mu dal ty peníze dopředu jsem ho neviděl.
Ponaučení: nevěřte jim ani pozdravení v kostele.
Ponaučení: nevěřte jim ani pozdravení v kostele.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Pranostika
U nás na západu čech je jedno pořekadlo,,Nikdy se neobracej cikánovi zády a to ani v případě že ho důvěrně znáš,,.
Je mi 45 let a prvně jsem toto slyšel už jako dítě,to o něčem vypovídá,a v posledních letech je stále více aktuální.
Je mi 45 let a prvně jsem toto slyšel už jako dítě,to o něčem vypovídá,a v posledních letech je stále více aktuální.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
No co už, člověk jako člověk, prašť jako uhoď.Rival píše:Pokud je tohle video pravdivé, tak nás vlastně ani žádná budoucnost nečeká... (cz titulky)
Kdesi jsem četl že Islám zvítězí skrze lůna svých žen. Tomu se říká vítězství bez boje.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Život
Ive,Iv píše:Druhý příběh ze života:
Kousek dál v sousedství byla mladá rodinka s malými haranty.Když jsem vždy potkal náhodou jejich mámu,vždy jsem si vyslechl nářky na život a že nemá co děckám dát.Zbylo mě trochu(2 pytle) brambor ve sklepě a to už jsem je raději dovezl na rykši ručně(nepíchl jsem). Druhý rok neměli do huby zase nic, jen si neodpustili při výplatě velké nákupy......Ponaučení ?
Tvoje zkušenosti se opakují podle stejného modelu, mám na to takové svoje pravidlo "Nikdy nepomáhej nikomu kdo Tvoji pomoc nepotřebuje, nechce a nebo si jí nezaslouží" A pak mám další " Nauč se pravidla ale taky se nauč některá pravidla porušit", takže si taktéž občas naběhnu podobným způsobem.
O to více si vážím lidí kteří si pomoci opravdu váží a dokáží s ní správně naložit.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No jo pepe, s našema hračkama si hrát neumíš, pořád nechápu, co Tě tu drží...pepe píše:Palino MMS-ko ,,neberem" , takže jak mne , tak aj mojím deťom vakcinácia nehrozí . Aj o tomto to je . Pepe
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
,,Hračky".
Palino je fakt , že o poctatne večiu časť tu zverejňovaných ,,vaších hračiek" už po prvóm vzhliadnutí nemám záujem . Prečo tomu tak je som tu už viackrát naznačoval . Keď že už nemám najmenši dôvod tu niekoho vyvádzať z omylu , tak v poslednóm čase nechávam týmto ,,vaším hračkám" volý priebeh . No aby táto tvoja otázka nezostala nezodpovedaná prezradím ti , že sú tu i ,,hračky" (hlavne v archíve) ktoré ma v mojích prácach posúvajú ďaléj . Takže aj o tomto to je medzi iným . Pepe
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: ,,Hračky".
Pak je to super 

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování
Taky mám podezrení, že za tím zahalováním by mohlo být neco víc.NAVAR píše:Kdesi jsem četl že Islám zvítězí skrze lůna svých žen. Tomu se říká vítězství bez boje.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování
hoolywood ne
Nečekej hollywoodský scenár. Jen docela jednoduché prosté veci. Predstav si, že máš nekde v stodole pod plachtou nový zetor. Venku je spoušť, vše se ničí a lidi neví, co delat. Pak se veci trochu uklidní a začnou chybet traktory. Pak se ukáže, kolik zlatých cihel zbylo. Až jsem to premrštil, tak samozrejme nemám ženu za traktor, ale taky mi vadí, že dnes jsou ženy v takovém chaosu, že výsledek je jaký je. Já tam nebyl a nevím jaký tam teď mají k ženám vztah. Neco jiné je ta-která situace v nekterém konkrétním státe, neco jiné její prezentace, a neco jiné je filosofie prisuzující žene určitou pozici. Ta pozice muže být vnímána hodne subjektivne, v konečném dusledku jde ale o prežití s nejmenším počtem šrámu. No a to je prece jenom tajemství. Je docela možné, že v tom systému, jaký tam je ve skutečnosti ženy mají méne slobody, ale i úmerne menší rizika, a jdou více na tamejší jistotu. O tom to jejich náboženství podle mne je. Že se tam nekdy opásávají náložema je nejspíš mimo, no ale taky premýšlím jaký je rozdíl vuči nekterým našim užitečným rozlezlým po hernách(i politických), nebo pestujících pouliční akupunkturu. Škodí skoro stejne. Rekneme, že je to jejich imunitní systém, možná spackaný, ale jde predevším i o celkový organismus. Ten muže mít svou takhle definovanou strukturu a existuje jako druh v prírode, ve které se ukáže, zda úspešne. Je to tak o existenci ruznosti druhu.jarda ovčák svitavy píše:Jak víc, co víc???
Co když si ty své ženy proste jednoduše lépe schovávají pro sebe a svou civilizaci. Nic v prírode nového, i mnohá zvírata se pred nepríznivými vlivy proste schovávají.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: hoolywood ne
Přesně. Třeba ovšem dodat, že doma jsou to absolutní královny, a chlap je takhle maličký.Akord píše: Co když si ty své ženy proste jednoduše lépe schovávají pro sebe a svou civilizaci. Nic v prírode nového, i mnohá zvírata se pred nepríznivými vlivy proste schovávají.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
,,
Zas ten mužskej tolik svobody nemá ,druhou ženu musí odsouhlasit první žena a většinou ráda,je to dost složitý
Ale emancipace se nepěstuje a do ženských věcí muž nemluví ale starat se musí.