Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chemtrails

Příspěvek od děda Slavík »

Pokud ocet funguje a mně ani jednou, potom poblíž octárny by si chemtrajls ani neškrtl.
Na orgonity taky nevěřím. Ale musím se sám osobně přesvědčit, jestli na tom náhodou není kousek pravdy, Když ne, tak platí pravidlo, že "za blbost se musí platit".

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen
Dal: 92 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od jandera »

To je fakt, že se často člověk pobaví, jedno video jak se octuje v zemi neomezených možností: nejlepší od 1:24

Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

To video je vtip, přiznává to na jeho konci. Joutube je plný dementních videí, kde to lidi myslí vážně, to co tam předvádějí.

Za blbost se platí pouze u podvodníků (ano, jsou tu). Na svůj orgonit dávám záruku půl roku na vyzkoušení... Ovšem obávám se, že na chemtraily zamořenou oblohu pár TB nepomůže. Na to se používají CB. Bohužel lidi je často špatně vyrábějí a unavují se...

Ad octování, ocet jsem postřikovačem stříkal zespod na horkou střechu. Takhle se vypařuje nejrychleji a nerozkládá křidlice jako beton, takže se neneutralizuje...

jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Jasně, že je to fake, ale pobaví (méně pozorné ujistí, že konspirátoři jsou ....), podobné je i video níže. O CB jsem uvažoval také, ale nikde jsem nenašel dodavatele s vynikajcí recenzí a zárukou, videa na netu s chem a cloud bustery jsou neprůkazné moc tomu nevěřím, dát za něco až 8 tisíc a pak to vyhodit tak na to má málokdo.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Já na to taky nevěřím. Sisa kdysi poslal fotku z dovolené s obrovským kruhem šůtrů (menhyry) a nad nimi nádhernou oranici z chemtrajls. Takže jasný důkaz- nefunguje to. Možná pracuje náhoda a s tím spojená rodost z úspěchu.
Ale na každém šprochu je pravdy trochu a mám zásadu, než něčemu uvěřím a nebo to odmítnu, OSOBNĚ SE PŘESVĚDČÍM. První krok je fórum. Jsou tam pravdivé zkušenosti i plantaniny a reklama prodejce, jakoby chvála zákazníka. To se netýká jen boje s chemtrajlc, ale s kdejakým nabízeným zbožím. Ty tři stovky mne nezabijí a za skušenost to stojí. Nakonec ten ocet o kterém dnes jsem přesvědčen z vlastní zkušenosti že nefunguje, taky stál přes dvě stovky.
Podobně videa o magnetových motorech mne podnítila k vyhození několika set za neodýmy. Tam ale věřím, že to jednou bude fungovat.

Kluci, do toho.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Potřeboval bych poradit k čemu by mohla sloužit níže uvedená radiová stanice/antény (civilní letectví vyloučené a vojenské letiště tu není žádné, no a na radioamatéry to také nevypadá). Myslím, že si tady někdo dlouhodobě " pohrává" s octovou dírou, na mapě oblačnosti ostře ohraničené místo severně nad Prahou, mám podezření na 2 místa obě do 15 km ode mě (jedno uvedeno níže, druhé jako dobře ukrytá BTS s trafem jako půl kamionu_na tu se chystám až to dovolí počasí, příjezdové cesty jsou pod zámkem a tak budu muset obejít pěšky. Foceno dnes ráno a i v neděli tam bylo živo, obě označená místa pod ostnáčem to větší střežené, jen dodám, dříve areál pod taktovkou rusů, pro mapy třeba na seznamu souřadnice (50°16'17.556"N, 14°25'49.544"E) na snímcíh v mapách je těch radarů/parabol méně, bud tam v té době nebyli, nebo jsou zaretušované.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

jandera píše:Potřeboval bych poradit k čemu by mohla sloužit níže uvedená radiová stanice/antény (civilní letectví vyloučené a vojenské letiště tu není žádné, no a na radioamatéry to také nevypadá).
Jedná se logaritmicko-periodickou anténu z jednoduchých celovlnných dipólů, která slouží pro radiový příjem v širokém pásmu středních až dlouhých vln, takže nic tajemného, ale relativně běžná věc. Její výhodou je rovnoměrný zisk ve velkém rozpětí přijímaných kmitočtů.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Díky, potřeboval jsem vědět jestli tahle megapotvora se nedá využít jako zářič, tak asi ne.

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Příspěvek od la »

Celkem slušná literatura o anténách (i pro kutily :) ) http://www.ok1mjo.com/all/ostatni/HAM/A ... _Cesky.pdf
anténa na obrázku je na straně 76
:pivko:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Jestli jako "zářič" myslíš vysílací anténu, tak to není příliš pravděpodobné.
Vysílací anténa bývá zpravidla laděná na kmitočet vysílače, který bývá spíš stabilní nebo v úzkém pásmu. Pokud není vysílací anténa v rezonanci s kmitočtem vysílače, výkon se značně sníží. Dají se použít i antény nerezonanční, například s postupnou vlnou, ale pro vysílání je to značně neobvyklé. U vysílacích antén hraje také značnou roli směrovost/všesměrovost vyzařovací charakteristiky.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

A co znamená tento "zářič"?

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Zářič jsem měl na mysli_vysílací anténu, ze satelitních snímků je vždy když se má spustit někaká "čina" dojde k ozáření chemo deky většinou ten záblesk na snímcích má zlatožlutou barvu, tento objekt zcela jistě disponuje dostatečným napájením a spadá pod ministersvo obrany, předpokládám, že takových areálů jsou po republice desítky a na sledování digitálního vysílání TV Nova to nemají. Chtěl jsem tam zagiftovat nějaký orgonit, ale pořád se tam motala ochranka.

Pouze doplnuji nic zajímavého by to být nemělo, oficiálně předávací a zesilovací stanice pro vojenské a policejní frekvence.

jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Něco z posledního dění, Rusko požaduje odtajnění a zveřejnění Geoinženýrství ve zprávách IPCC, stále něco prosakuje

http://translate.googleusercontent.com/ ... GKXsCLhOXA

video s titulky ke stránce výše

Měli bychom se připravit na pořádné sněhové bouře. V arktidě je nebývalé množství ledu a mrazu. Co s takovou energií ? Klimateroristé ji jistě využijí k ochromení severní ameriky a severní evropy. Proč by to dělali ? V článku níže je jednoduchá odpověd PROTOŽE MOHOU.

http://translate.googleusercontent.com/ ... 1E0oJnFgTw

nárůst ledovce, dále na středozápadě USA -40 st. C (na začátek prosince silné kafe)

http://translate.googleusercontent.com/ ... xqnH6N8RFQ

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... tupnu.html
Naposledy upravil(a) jandera dne úte 10 pro 2013 18:08, celkem upraveno 2 x.

jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Dnes velká souvislá oblačnost, časté deštové přehánky a dlouhodobý tlak okolo 1040 hPa (včera 1030), určitě něco chtějí rozhýbat, velké tlakové a teplotní rozdíly, právě z toho může něco "pěkného" vzniknout.

http://old.chmi.cz/meteo/opss/pocasi/po ... g&graf=ano

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“