Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.
-
- Starší člen
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 80 poděkování
Re: Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.
Dakujem Kachni za tvoje skusenosti. Dost to pomáha, ked tu môžem čítať o zážitkoch a úspechoch iných pri riešení fyz.a zdrav. problemoch.Som zvedava ako to dopadne u teba s očami. Držím prsty
Ja mám problem s vybavením si prave pozitívnych chvil. Cudujem sa, žeby som ich nemala v živote? Vsetko je take zahmlene a schované za sučasnými problemami. Zatial mi akurat pomáha ,ked si predstavím lesnu cestičku, vôňu stromov a spomienka ,ked som bola v Tatrach medzi tymi skalami, kde bolo ticho, ziadne technicke siete atd. Inak každa spomienka je rušená nejakym pocitom. Velmi ťažko si predstavujem kde by mi bolo dobre a tie pozitivne obrazy a snivanie mi akosi nejde. Ale zrejme niečo pomohlo, lebo konečne som dokazala urobiť očistu pečene, držať hladovku. A to som riešila svoju nevysvetliteľnú nervozitu v spoločnosti ked sa musim sustrediť ba diskusie Veľa mi vyskakuje suvislost s genetikou. No každopadne sa nevzdavam a pokračujem s Lecebnym kodom dalej
Ja mám problem s vybavením si prave pozitívnych chvil. Cudujem sa, žeby som ich nemala v živote? Vsetko je take zahmlene a schované za sučasnými problemami. Zatial mi akurat pomáha ,ked si predstavím lesnu cestičku, vôňu stromov a spomienka ,ked som bola v Tatrach medzi tymi skalami, kde bolo ticho, ziadne technicke siete atd. Inak každa spomienka je rušená nejakym pocitom. Velmi ťažko si predstavujem kde by mi bolo dobre a tie pozitivne obrazy a snivanie mi akosi nejde. Ale zrejme niečo pomohlo, lebo konečne som dokazala urobiť očistu pečene, držať hladovku. A to som riešila svoju nevysvetliteľnú nervozitu v spoločnosti ked sa musim sustrediť ba diskusie Veľa mi vyskakuje suvislost s genetikou. No každopadne sa nevzdavam a pokračujem s Lecebnym kodom dalej
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Ahoj Julietta,
gratuluju k prvním úspěchům a nijak se nestresuj tím, že ti to pokaždé nejde naladit se do "růžova". Nejsme stroje, prostě někdy to jde lépe, jindy člověk "tlačí a tlačí" a výsledek je dost ubohý ;-( Myslím, že to zažívá každý z nás. Při čtení tvého příspěvku jsem si uvědomila, že se vlastně většinou taky soustřeďuju spíš na nějaké vysněné situace než na ty proběhlé, protože se mi u nich taky občas nějaký ten "mráček" objevuje. Není marné mít soupis svých přání, třeba i bláznivých a v případě nouze do něho nahlédnout.
Já si třeba představuju, jak si budu užívat vnoučat ( zatím žádné nemám ;-) ), co všechno spolu budeme podnikat, třeba budeme i létat... fakt kapku "ujetiny", ale proč ne, když mě to naplňuje štěstím a láskou? Zkus si taky něco vymyslet, co by ti udělalo radost, zavři oči - a užívej si. ;-)
kachna
gratuluju k prvním úspěchům a nijak se nestresuj tím, že ti to pokaždé nejde naladit se do "růžova". Nejsme stroje, prostě někdy to jde lépe, jindy člověk "tlačí a tlačí" a výsledek je dost ubohý ;-( Myslím, že to zažívá každý z nás. Při čtení tvého příspěvku jsem si uvědomila, že se vlastně většinou taky soustřeďuju spíš na nějaké vysněné situace než na ty proběhlé, protože se mi u nich taky občas nějaký ten "mráček" objevuje. Není marné mít soupis svých přání, třeba i bláznivých a v případě nouze do něho nahlédnout.
Já si třeba představuju, jak si budu užívat vnoučat ( zatím žádné nemám ;-) ), co všechno spolu budeme podnikat, třeba budeme i létat... fakt kapku "ujetiny", ale proč ne, když mě to naplňuje štěstím a láskou? Zkus si taky něco vymyslet, co by ti udělalo radost, zavři oči - a užívej si. ;-)
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Ahoj julietta ,překvapilo mě , že má někdo stejný problém s vybavením si pozitivních chvil.Také to tak mívám, když pracuji s LK.Pořád přemýšlím jakou situaci si vybavit,jenže to pak člověka dostává spíš do neharmonie , že to není jak by si představoval.Proto jsem si řekla ,protože princip je podobný jako u Kvantového unášení,že postačí i stav s umenšení myšlenek jak jen to jde.To pak navodí pocit klidu a harmonie, která je vtažena do místa působení špetek z prstů.Dokonce se mi ted v poslední době stalo, že po provedení působení do 4 center jsem pak dala dlaně proti sobě na vzdálenost asi 75 cm a pomalinku jsem dlaně posunovala k sobě .V urč. vzdálenosti , bylo to dokonce i na 50cm dlaní od sebe jsem cítila energetické pole ,které jakoby kladlo odpor při přibližování dlaní.Takže vyloženě jsem cítila hmotu mezi dlaněni.Je to úžasný pocit cítit takto intenzitu energie co jde z dlaní.Schválně si to zkus .Když to udělám v běžném stavu nic tak silného mezi dlaněmi nepocituji. Po práci s Léč. kodem se energie co dlaně vyzařují velmi zesílí. Je pravda, že si v posl. větě říkám...Snažně prosím, at účinnost této léčby se svýší 1000x i vícekrát.julietta píše:
Ja mám problem s vybavením si prave pozitívnych chvil. Cudujem sa, žeby som ich nemala v živote? Vsetko je take zahmlene a schované za sučasnými problemami.
Takže to musí fungovat :-)Důležitý je velmi ten záměr. Ten má nosnou energii. měj se krásně a at se daří Lenka
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Vybavit si příjemné chvíle mi taky dělá problém. Vždycky, když se o to při nějaké technice léčení pokouším, napadne mě, co že jsem to měla za život, když si neumím vzpomenout na něco příjemného. (To je taky důvod, proč jsem před lety vzdala Norbekova - Jak se zbavit brýlí). Obvykle se tím dostanu spíš do stresu, což je pravý opak toho, co potřebuji. Kdysi jsem se ptala mámy, jestli byla někdy v životě šťastná. Řekla, že to byly jen prchavé okamžiky. Až po letech, když jsem začala dělat meditace, jsem si uvědomila, že to jsou ty okamžiky, kdy je člověk v přítomnosti – tady a teď. Proto se už nepokouším vybavovat si příjemné vzpomínky, ani když mě k tomu někdo vyzve. Spíš si představím, že sedím na vysokém kopci na kameni a dívám se na západ slunce, nebo něco podobného.
U léčebného kódu hledám spíš nějaké pozitivní prohlášení, kterému bych mohla věřit. Je to taky dobrý způsob k odměření 30 sekund. (Při působení na první bod si odměřím čas, který na prohlášení potřebuji, pak zavřu oči a jen si prohlášení opakuji.)
Ale nemyslet na nic mi připadá jako dobrý nápad. Určitě to hned při první příležitosti vyzkouším.
U léčebného kódu hledám spíš nějaké pozitivní prohlášení, kterému bych mohla věřit. Je to taky dobrý způsob k odměření 30 sekund. (Při působení na první bod si odměřím čas, který na prohlášení potřebuji, pak zavřu oči a jen si prohlášení opakuji.)
Ale nemyslet na nic mi připadá jako dobrý nápad. Určitě to hned při první příležitosti vyzkouším.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nekoukejte zpátky, ale dopředu.Hela píše:Vybavit si příjemné chvíle mi taky dělá problém. Vždycky, když se o to při nějaké technice léčení pokouším, napadne mě, co že jsem to měla za život, když si neumím vzpomenout na něco příjemného. (To je taky důvod, proč jsem před lety vzdala Norbekova ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Koukat do budoucnosti je v podstatě stejně k ničemu jako koukat do minulosti. Jediné, co opravdu funguje, je žít v přítomnosti. (Bohužel to umí jen málokdo. My ostatní se to musíme učit.)
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Jenže my tady mluvíme o veselých a šťastných mentálních představách. Docela by Ti svědčilo se podívat na toho Bengstona, než vypustíš sice moudrost, ale z cesty.Hela píše:Koukat do budoucnosti je v podstatě stejně k ničemu jako koukat do minulosti.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
Slavku, chapem Ta ako to myslíš. Ale skutočnosť je taká,že prave tie vesele a šťastné buduce chvilky su blokované minulosťou, programom, či uz ziskaným počas nášho života alebo geneticky zakodovaného. A toto tu chceme riešiť cez LK. Odstraniť, čo je zbytočné a brani v realizácii tych krajších predstav, a túžob.
kachna, presne, vzdy sa tam zamota "nejaky mráčik".
Veľa teraz pozorujem u seba vlastnosti a reakcie otca, či uz mentalne alebo fyzicky.
Spustila sa lavína spomienok a predstav a zrazu neviem, co s tym, kedže pri LK na centra nedokážem udržať pohodovy pocit.
Teraz ma napada, že asi ani nie su podstatne tie spomienky z detstva, kedze pri dcere si nemohla vedieť jej príčinu a vložila si tam len súčasnú situáciu a len to, čo by mohlo byť inak v buducnosti.
Ja mam zakodovane take divne reakcie, ked niekde mam ísť, začnem byť chora. Proste citim sa zle, aj napriek tomu, že sa velmi teším. Pri LK sa mi zjavila spomienka ako som mala 2roky a sťahovali sme sa celá rodina do ineho mesta. Mama bola nervozna z balenia, brat bol chory a mna si nevšímala. Vidim sa v postielke ako stojim a pozorujem ju.Hlavne sa mi zakodovalo to jej napatie a nervozita z chystania sa. To jej zostalo doteraz. Mozno som si priala aj ja byt chora ako brat, aby boli viac aj pri mne.
A teraz za svet neviem, čo s tym.Tato reakcia je tu stale u mna.
lenkaX, neviem ako by to ovplyvnilo zmenu to zastavenie mysle. ono sa vzdy tam niečo votrie a aby to nebolo niečo neželané teda aspon u mna.
Verím, že časom sa niečo ukáže, aky toto má zmysel a tiež držím vám vsetkym palce, nech si s tymi našimi problemami poradíme.
ahojte
juli
kachna, presne, vzdy sa tam zamota "nejaky mráčik".
Veľa teraz pozorujem u seba vlastnosti a reakcie otca, či uz mentalne alebo fyzicky.
Spustila sa lavína spomienok a predstav a zrazu neviem, co s tym, kedže pri LK na centra nedokážem udržať pohodovy pocit.
Teraz ma napada, že asi ani nie su podstatne tie spomienky z detstva, kedze pri dcere si nemohla vedieť jej príčinu a vložila si tam len súčasnú situáciu a len to, čo by mohlo byť inak v buducnosti.
Ja mam zakodovane take divne reakcie, ked niekde mam ísť, začnem byť chora. Proste citim sa zle, aj napriek tomu, že sa velmi teším. Pri LK sa mi zjavila spomienka ako som mala 2roky a sťahovali sme sa celá rodina do ineho mesta. Mama bola nervozna z balenia, brat bol chory a mna si nevšímala. Vidim sa v postielke ako stojim a pozorujem ju.Hlavne sa mi zakodovalo to jej napatie a nervozita z chystania sa. To jej zostalo doteraz. Mozno som si priala aj ja byt chora ako brat, aby boli viac aj pri mne.
A teraz za svet neviem, čo s tym.Tato reakcia je tu stale u mna.
lenkaX, neviem ako by to ovplyvnilo zmenu to zastavenie mysle. ono sa vzdy tam niečo votrie a aby to nebolo niečo neželané teda aspon u mna.
Verím, že časom sa niečo ukáže, aky toto má zmysel a tiež držím vám vsetkym palce, nech si s tymi našimi problemami poradíme.
ahojte
juli
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Ahoj Julietta ,musím to malinko dovysvětlit. Princip léčení tím,že si jak jen to jde vyčistím mysl od myšlenek, není nová věc. Je to o tom, že když jsem tady a ted , nemohu se toulat ani v minulosti ani v budoucnosti a je to jako relax prostě vypnu mysl a je mi FAJN.No a tím že jsem v klidu a nic mě netrápí, vkrádá se do těla KLID, harmonie ,aniž si to uvědomujeme , vtahujeme si do těla , buněk prostě do sebe tu harmonii , kterou by tělo mělo, kdyby bylo zdravé a v harmonii.A ještě to posílíme záměrem že u LK proudí z prstů láska ....vždyt to může být naše láska k sobě .No a co potřebují naše stresované bunky aby se stresu zbavily ? Potřebují to , co je na Zemi i ve vesmíru to nejsinější a to je bezpodmínečná láska, je to ta harmonie.Když je tělo v nějakém místě nemocné a bolavé....je tam blok a to je neharmonie. No a pomocí LK se do těla harmonie kládá , posílá právě do těch 4 center a CNS, hypofýza, štítná žláza i ostatní si s tím už poradí.Myslím ,že v tom hledáme zbytečně komplikace.Tím, že si nevěříme zda to děláme správně , máme obavy a strach to vlastně blokujeme . Udělejme pro to maximum co umíme a ten záměr se kterým do toho jdeme nese už energii kam má.Pak to odevzdejme ,protože pokud jsme částečka (kapka ) z moře , neděláme to my ale MOŘE.V tom už je pokora a konec individuality.Tímhle se ted řídím já a přestala jsem se obvinovat, že nemám takovou a makovou představu.
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
Ahoj všem
já si to vysvětluju asi takto..
při léčení sama sebe nebo kohokoliv jiného, je důležité vidět osobu sice tak jak ji chceme vidět, to znamená šťastnou, usměvavou, se spoustou světla kolem, jakoby na na ni zářilo ostrý sluneční svit, je možné přiblížit si konkrétní problémovou oblast a videt ji tak jak má být správně, např. když někoho bolí koleno, přitáhnu světlo na koleno a vidím toho člověka jak vesele hopsá a delá spoustu věcí, které jinak nemůže..., světlo je potřeba videt i uvnitř kolena, jakoby se cele prozářilo a nejen kolem. Tohoto člověka si sice představujeme pro budoucí čas, ale myslíme v čase přítomném, už to je.
Pokud se kolem kolena viditelně udelá nějaká třeba temná skvrna, nebo je temná skvrna přímo v noze, necháme ji at vystoupí a pluje vzhůru do světla, kde se rozplyne. Koleno pak vidíme zcela čisté a zářící, ale musí zářit i uvnitř.
Co je to ta láska, ten prožitek, který k tomu tolik potřebujeme a ne ne ji najít, natož zakomponovat do léčení..
Láska je cit, je to cit k nekomu nebo necemu, který přichází tak nejak sám od sebe, nasemu srdci nelze poručit, ted budeš milovat, cítit lásku, prožívat lásku, ted budu léčit koleno a potřebuju k tomu vložit lásku tak šup. To nejde.
Kdysi jsem si myslela, že si prožitek můžu vypujcit z jiné události, která se stala, která byla radostná a můžu ji tak vsunout k léčení.
Ale jakmile bych takový prožitek chtěla vsunout k léčení kolene, léčení se vypne a mysl se soustředí na prožitek a zase obráceně.
Proto nemyslím, že to je to pravé ořechové a jelikož nelze srdci poručit a lásku si vynutit, tak musí být pochopena podstata toho co se od nás žádá.
Ono používané slovo láska, je jakousi šifrou, který by měl každý v sobě vyluštit, aby se posunul dál a pochopil tak souvislosti.
Prožívat k sobě lásku, šířit lásku, to jsou velice těžké pojmy a mozek nechápe co má vlastně dělat.
Ale pokud si slovo láska jaksi obrátíme, začneme chápat co se od nás žádá.
například nešířit nenávist, neprožívat zlobu, závist, nebýt neohleduplný, nechápavý k druhým..., spadají sem všechny negativní postoje a to i ve vztahu k sobě.
Když si to takto otočíme, už nám začíná svítat, co se po nás vlastně chce a která energie je ta pravá a jak se máme vlastně chovat, aby láska byla prožitkem a energií, která vstupuje do našich těl, at uz fyzických tak jemnohmotných. Ty jsou totiž propojená a nelze je oddělit, oddělují se pouze smrtí.
Pokud budeme prožívat lásku, dokážeme ji velice jednoduše myslenkově spojit s léčeným kolenem, protože bude všude ve vás a automaticky se jako cit nabídne a přidruží se k léčbě. Nebude ji pak nutné hledat po vzpomínkách, bude ted a tady, okamžitě v dosahu.
No a ted jak si vysvetluju přítomný čas.
Je to moment, který čtete tyto řádky a v tento moment žijeme a aniž si to uvědomujeme tak v tento moment vám hlavou běží myslenky, myslenky které utváří vaši budoucnost. Proto je přítomný čas tak důležitý. Po probuzení clovek žije pouze přítomností, v podstate nedokáže nebo velice obtížně plánovat budoucnost, jeho mozek mu to uz nedovoluje a pokud ano, tak velice mlhave a takového člověka to v podstate ani moc nezajímá, ví že to nemá smysl, protože budoucnost si tvoří nyní, okamžikem přítomnosti.
Prožívá stěstí, prožívá lásku a zdraví a moc dobře ví, že pokud se soustředí na přítomné prožitky, budoucnost je zajištěná a nemá se důvod ani vracet ani vymýšlet cobykdyby.
Takže je potřeba se soustředit na svou přítomnou mysl, protože to není jen o tom, že si v hlavě poskládáme nákup nebo si setsakramentsky v hlavě poskládáme co řekneme šéfovi a jak mu to vytmavíme. Mysl nynějšího okamžiku je to, co budeme prožívat zítra, za měsíc a třeba za rok
pa
já si to vysvětluju asi takto..
při léčení sama sebe nebo kohokoliv jiného, je důležité vidět osobu sice tak jak ji chceme vidět, to znamená šťastnou, usměvavou, se spoustou světla kolem, jakoby na na ni zářilo ostrý sluneční svit, je možné přiblížit si konkrétní problémovou oblast a videt ji tak jak má být správně, např. když někoho bolí koleno, přitáhnu světlo na koleno a vidím toho člověka jak vesele hopsá a delá spoustu věcí, které jinak nemůže..., světlo je potřeba videt i uvnitř kolena, jakoby se cele prozářilo a nejen kolem. Tohoto člověka si sice představujeme pro budoucí čas, ale myslíme v čase přítomném, už to je.
Pokud se kolem kolena viditelně udelá nějaká třeba temná skvrna, nebo je temná skvrna přímo v noze, necháme ji at vystoupí a pluje vzhůru do světla, kde se rozplyne. Koleno pak vidíme zcela čisté a zářící, ale musí zářit i uvnitř.
Co je to ta láska, ten prožitek, který k tomu tolik potřebujeme a ne ne ji najít, natož zakomponovat do léčení..
Láska je cit, je to cit k nekomu nebo necemu, který přichází tak nejak sám od sebe, nasemu srdci nelze poručit, ted budeš milovat, cítit lásku, prožívat lásku, ted budu léčit koleno a potřebuju k tomu vložit lásku tak šup. To nejde.
Kdysi jsem si myslela, že si prožitek můžu vypujcit z jiné události, která se stala, která byla radostná a můžu ji tak vsunout k léčení.
Ale jakmile bych takový prožitek chtěla vsunout k léčení kolene, léčení se vypne a mysl se soustředí na prožitek a zase obráceně.
Proto nemyslím, že to je to pravé ořechové a jelikož nelze srdci poručit a lásku si vynutit, tak musí být pochopena podstata toho co se od nás žádá.
Ono používané slovo láska, je jakousi šifrou, který by měl každý v sobě vyluštit, aby se posunul dál a pochopil tak souvislosti.
Prožívat k sobě lásku, šířit lásku, to jsou velice těžké pojmy a mozek nechápe co má vlastně dělat.
Ale pokud si slovo láska jaksi obrátíme, začneme chápat co se od nás žádá.
například nešířit nenávist, neprožívat zlobu, závist, nebýt neohleduplný, nechápavý k druhým..., spadají sem všechny negativní postoje a to i ve vztahu k sobě.
Když si to takto otočíme, už nám začíná svítat, co se po nás vlastně chce a která energie je ta pravá a jak se máme vlastně chovat, aby láska byla prožitkem a energií, která vstupuje do našich těl, at uz fyzických tak jemnohmotných. Ty jsou totiž propojená a nelze je oddělit, oddělují se pouze smrtí.
Pokud budeme prožívat lásku, dokážeme ji velice jednoduše myslenkově spojit s léčeným kolenem, protože bude všude ve vás a automaticky se jako cit nabídne a přidruží se k léčbě. Nebude ji pak nutné hledat po vzpomínkách, bude ted a tady, okamžitě v dosahu.
No a ted jak si vysvetluju přítomný čas.
Je to moment, který čtete tyto řádky a v tento moment žijeme a aniž si to uvědomujeme tak v tento moment vám hlavou běží myslenky, myslenky které utváří vaši budoucnost. Proto je přítomný čas tak důležitý. Po probuzení clovek žije pouze přítomností, v podstate nedokáže nebo velice obtížně plánovat budoucnost, jeho mozek mu to uz nedovoluje a pokud ano, tak velice mlhave a takového člověka to v podstate ani moc nezajímá, ví že to nemá smysl, protože budoucnost si tvoří nyní, okamžikem přítomnosti.
Prožívá stěstí, prožívá lásku a zdraví a moc dobře ví, že pokud se soustředí na přítomné prožitky, budoucnost je zajištěná a nemá se důvod ani vracet ani vymýšlet cobykdyby.
Takže je potřeba se soustředit na svou přítomnou mysl, protože to není jen o tom, že si v hlavě poskládáme nákup nebo si setsakramentsky v hlavě poskládáme co řekneme šéfovi a jak mu to vytmavíme. Mysl nynějšího okamžiku je to, co budeme prožívat zítra, za měsíc a třeba za rok
pa
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Je značný rozdíl mezi tím "žít" a mezi "projektováním".Hela píše:Koukat do budoucnosti je v podstatě stejně k ničemu jako koukat do minulosti. Jediné, co opravdu funguje, je žít v přítomnosti.
Při "projektování" je nezbytné pracovat s představami jak stavů minulých, tak i přítomných a zcela nutně i s představou stavu budoucího, ke kterému celý proces směřuje. V minulosti se "hledá" počátek a nebo příčina současného stavu, se kterým nejsme spokojeni a ze kterého tím procesem hledáme cestu - a to právě k tomu budoucímu, zlepšenému stavu.
Tohle se nedá nijak obejít a s tím, co právě v přítomnosti prožíváme, to má společné jenom to, že se současným stavem nejsme spokojeni natolik, abychom "si v něm mohli náležitě lebedit".
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
Juli, to je úžasné. Ty jsi našla tu původní vzpomínku, která ti způsobuje to, že býváš nemocná. Dělej na ni LK. Určitě to pomůže. Možná to ovlivní i vztah s rodiči.julietta píše:ked niekde mam ísť, začnem byť chora...ako som mala 2roky a sťahovali sme sa ... Mozno som si priala aj ja byt chora ako brat, aby boli viac aj pri mne. A teraz za svet neviem, čo s tym.
-
- Starší člen
Heli, este tak najsť tie pozitíva nech sa to zmeníHela píše: Juli, to je úžasné. Ty jsi našla tu původní vzpomínku, která ti způsobuje to, že býváš nemocná. Dělej na ni LK.
Dakujem vsetkým, že tu môžme spoločne rozoberať . každý niečo pridá zo svojich skusenosti ako si pomôcť
-
- Zasloužilý člen
Můžeš si při provádění LK třeba opakovat: "Mám se ráda, přestože mě mamka nepodporuje tak, jak bych potřebovala." Nebo něco podobného. Když už mě pro danou situaci nic konkrétního nenapadne, opakuji si třeba jenom: "Mám se ráda. Všechno je v pořádku." A v průběhu provádění LK pak prohlášení třeba upravím.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Pochopila jsem dobře, že problémy pojmenováváte jeden za druhým?To já nebudu stíhat. Budu muset najít nějakou všeobecnou formulku.
Ještě jsem se nedostala na ty jejich stránky. Registroval tam už někdo knížku a vyčetl z informací něco víc než je v knížce?
Ještě jsem se nedostala na ty jejich stránky. Registroval tam už někdo knížku a vyčetl z informací něco víc než je v knížce?