Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Relax u kávičky
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
no zkuste to
...tak se uvolněte....a zkuste...zdraví MARTIN
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
... věřím, že se " TO " povede ......
Právě jsem se vrátil z lyžovačky...
Kdysi když jsem ještě byl dítko vysokou školou povinné tak mě lyžování bavilo až tak, že jsem jezdil v jednom oddíle a myslel jsem si, že mě to bude bavit celý život.
Dnes jsem ženskou vyvezl na kopec z čistě sociálně-společenských důvodů, neříkám, že jsem si nezajezdil, jen jsem měl víc jak 8 hodin možnost sledovat cvrkot, lidičky, přemýšlet, a to vše na čerstvém vzduchu. Spousta lidí, co si přijeli zasportovat kdoví odkud, postaví se do různě drahé výbavy, a stojí. Kotva pod zadek, a stojí až nahoru. Chvilku pauza, nahoře nezbytné telefonáty, pořád stojí. Pak to rozjedou, jedou dolů různými způsoby a přitom pořád stojí.
Sakriš, proč se tomu říká sport ? Platit dobrovolně za to, aby gravitace vláčela mé tělo dolů strání a nahoru zas elektromotor.
No, alespoň ženská byla spokojená. Jo, nic už není, jak bývalo.
JiMi
Dnes jsem ženskou vyvezl na kopec z čistě sociálně-společenských důvodů, neříkám, že jsem si nezajezdil, jen jsem měl víc jak 8 hodin možnost sledovat cvrkot, lidičky, přemýšlet, a to vše na čerstvém vzduchu. Spousta lidí, co si přijeli zasportovat kdoví odkud, postaví se do různě drahé výbavy, a stojí. Kotva pod zadek, a stojí až nahoru. Chvilku pauza, nahoře nezbytné telefonáty, pořád stojí. Pak to rozjedou, jedou dolů různými způsoby a přitom pořád stojí.
Sakriš, proč se tomu říká sport ? Platit dobrovolně za to, aby gravitace vláčela mé tělo dolů strání a nahoru zas elektromotor.
No, alespoň ženská byla spokojená. Jo, nic už není, jak bývalo.
JiMi
Přestavba motoru Š120 na stirling
- Edgar
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
- jeff
- Zasloužilý člen