Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Relax u kávičky
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
kurňa něco jednoduššího...
...kurňa něco jednoduššího by tam nebylo...koloběžka...tříkolka...ze zájmu jsem to projel očima...no fakt zajímavá temata...pro bývalého rallye jezdce....když jsme u toho konstruování motorů....já jen 2 takt...jak kdysi dopadl jakýsi pokus s 2 taktem a vstřikováním...žádné rozvody jednoduchá konstrukce, minimum pohyblivých dílů.při stejném výkonu poloviční váha motoru....sorry...hmotnost...???dělá na tom někdo???...při dnešním stavu katalyzátorů by neměli být výfuk.plyny problem...???...to řeší i naše forum....napiš...ke kávičce...MARTIN11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
2tak
Tak bohužel o dvoutaktech jsem tady nedoslechl zatím, neb jsem se o ně nezajímal. Paměť laborek bude v práci až v pondělí, zeptám se jestli nezapomenu.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
jó...to jsem byl mladej a ...
...tak to jsem já...uvnitř...na tachometru 98...ale do vinglu....to jsem byl mladej a blbej...teď už jen blbej....ať všem chutná kávička...Martin11
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
... věřím, že se " TO " povede ......
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Martina11
Tak to bych potřeboval do Wartburka. Stejný obsah, dvojnásobný výkon
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Krásný den to byl....
tak jsem si obnovil licenci AVG, ale od skončení té minulé uplynuly 3 týdny. Doma máme tři počítače, dva pubertální jedince, jednu předpřechodovou ženu. Za tři týdny tak zapráskaný počítače to jsem teda nežral.
Celej den, kompletně přeinstalovávám noťase a počítač u děcek. Můj je můj, a tak jen stačilo aktivovat licenci a přetestovat. Fakt bych neřekl, že se do chvilku nehlídanýho kompu může dostat takovýho balastu.
Zas mě budou mít rádi. Zvýšil jsem restrikce, ale stejně to asi nemá význam.
Celej den v pytli. Ale aspoň jsou komply jak znovuzrozený.
Sice už nesedím u kávičky, ale konečně mám aspoň chvilku na zkouknutí fóra.
JiMi
Celej den, kompletně přeinstalovávám noťase a počítač u děcek. Můj je můj, a tak jen stačilo aktivovat licenci a přetestovat. Fakt bych neřekl, že se do chvilku nehlídanýho kompu může dostat takovýho balastu.
Zas mě budou mít rádi. Zvýšil jsem restrikce, ale stejně to asi nemá význam.
Celej den v pytli. Ale aspoň jsou komply jak znovuzrozený.
Sice už nesedím u kávičky, ale konečně mám aspoň chvilku na zkouknutí fóra.
JiMi
Přestavba motoru Š120 na stirling
Re: Krásný den to byl....
...
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 16:19, celkem upraveno 1 x.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: souhlas
Potvrzuji - od dob, kdy Grisoft dělá antiviry pro Windows, stojí to za velký... Nehledě na to, že je to pěkně otravnej antivir... Takovej DOSovej AVG, to byl mazec!petr111 píše:jako lakoma lakomý si každých 30 dnů nainstaluji zkušební NOD32 a maká tu super.....AVG jsem měl, nic moc......strašně vrzdí PC a navíc ty databáze virů jsou aktuální s trochou zpoždění.....
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
AVG
Mám AVG dva roky a chytl jsem jen jednou trojáka.Není zase asi tak úplně špatný.Ono je to taky o nastavení kompu,mám na mysli nástroje pro správu a následně služby,je tam takový bastl všeho nepotřebného že je dobrý většinu zakázat . Jinak se vám do kompa tlačí spousta nesmyslů včetně možného prohlížení z druhé strany
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
AVG - NOD
To jsem vůbec nechtěl řešit. To je normální žabomyší válka bez efektu. Chtěl jsem jen podotknout, jak v dnešní blbé době je nepoužívání antiviru (teda alespoň u neznabohů) celkem smrtelná záležitost.
Na noťasu bylo za tři týdny nehlídání přes 15 hlavně trojanů, myslím že i nějaký keyloger, na velkým kompu (ten jde prakticky furt) myslím 38 fyzicky defektních souborů se známým virem nebo spy.
A to nepočítám, kolik ten antivir zastaví nákaz normálně za života.
Prostě jsem byl jen překvapen.
Jelikož se považuji za zdatného uživatele a nechovám se konflktně, tak mi to nikdy tak nepřišlo.
Jenže vysvětlujte pravidla chování na NETu děckám a ženským.... Bez zábran klikají na cokoliv co se hýbe a má pěkný barvičky. Dokonce jsem odchytil i jakýsi phishing na Citibank, když jsem po tom pátral, tak klikli dokonce na cosi v anglicky psaným mailu, kterej byl nadepsanej Dear Jirka. Anglicky neumí, ale vidí tam Jirka, tak klikne. Od tam myslím byl ten keyloger.
Tak teď už snad je vidět, že AVG/NOD neřeším.
Mimochodem, ofiko NODa jsme měli v bývalé práci, takže si myslím, že vím proč zůstávám u AVG.
Ale říkám, toto nemá vůbec cenu řešit, to jsou osobní preference a to je jak názor na krásu ženské.
Mě prostě jen fakt překvapila ta totální zkaženost a prohnilost internetového světa, který mi normálně zůstává skrytý.
JiMi
Na noťasu bylo za tři týdny nehlídání přes 15 hlavně trojanů, myslím že i nějaký keyloger, na velkým kompu (ten jde prakticky furt) myslím 38 fyzicky defektních souborů se známým virem nebo spy.
A to nepočítám, kolik ten antivir zastaví nákaz normálně za života.
Prostě jsem byl jen překvapen.
Jelikož se považuji za zdatného uživatele a nechovám se konflktně, tak mi to nikdy tak nepřišlo.
Jenže vysvětlujte pravidla chování na NETu děckám a ženským.... Bez zábran klikají na cokoliv co se hýbe a má pěkný barvičky. Dokonce jsem odchytil i jakýsi phishing na Citibank, když jsem po tom pátral, tak klikli dokonce na cosi v anglicky psaným mailu, kterej byl nadepsanej Dear Jirka. Anglicky neumí, ale vidí tam Jirka, tak klikne. Od tam myslím byl ten keyloger.
Tak teď už snad je vidět, že AVG/NOD neřeším.
Mimochodem, ofiko NODa jsme měli v bývalé práci, takže si myslím, že vím proč zůstávám u AVG.
Ale říkám, toto nemá vůbec cenu řešit, to jsou osobní preference a to je jak názor na krásu ženské.
Mě prostě jen fakt překvapila ta totální zkaženost a prohnilost internetového světa, který mi normálně zůstává skrytý.
JiMi
Přestavba motoru Š120 na stirling