Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Relax u kávičky

Společenské dění u nás i ve světě.
Zamčeno
gemini

žabičky

Příspěvek od gemini »

Pro bystré,až na to někdo přijde,dejte mi vědět :cry:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Při kávičce by jste si mohli vybrat doktorandské studium, na katedře vozidel a motorů Liberecké univerzity, tak že vám předkládám řešitelské témata a v další příloze můžete si rovnou vybrat scripta aby jste k nám nedorazili hloupí.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

kurňa něco jednoduššího...

Příspěvek od martin11 »

...kurňa něco jednoduššího by tam nebylo...koloběžka...tříkolka...ze zájmu jsem to projel očima...no fakt zajímavá temata...pro bývalého rallye jezdce....když jsme u toho konstruování motorů....já jen 2 takt...jak kdysi dopadl jakýsi pokus s 2 taktem a vstřikováním...žádné rozvody jednoduchá konstrukce, minimum pohyblivých dílů.při stejném výkonu poloviční váha motoru....sorry...hmotnost...???dělá na tom někdo???...při dnešním stavu katalyzátorů by neměli být výfuk.plyny problem...???...to řeší i naše forum....napiš...ke kávičce...MARTIN11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

2tak

Příspěvek od lajos »

Tak bohužel o dvoutaktech jsem tady nedoslechl zatím, neb jsem se o ně nezajímal. Paměť laborek bude v práci až v pondělí, zeptám se jestli nezapomenu.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

jó...to jsem byl mladej a ...

Příspěvek od martin11 »

...tak to jsem já...uvnitř...na tachometru 98...ale do vinglu....to jsem byl mladej a blbej...teď už jen blbej....ať všem chutná kávička...Martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Peter
Zasloužilý člen

Pro Martina11

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 16:21, celkem upraveno 1 x.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro Martina11

Příspěvek od Ilem »

Tak to bych potřeboval do Wartburka. Stejný obsah, dvojnásobný výkon :D

"Dum spiro spero"
Ciceron
Peter
Zasloužilý člen

Re: Pro Martina11

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 16:20, celkem upraveno 1 x.

Peter
Zasloužilý člen

Schéma

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 16:20, celkem upraveno 1 x.

JiMi
Zasloužilý člen

Krásný den to byl....

Příspěvek od JiMi »

tak jsem si obnovil licenci AVG, ale od skončení té minulé uplynuly 3 týdny. Doma máme tři počítače, dva pubertální jedince, jednu předpřechodovou ženu. Za tři týdny tak zapráskaný počítače to jsem teda nežral.

Celej den, kompletně přeinstalovávám noťase a počítač u děcek. Můj je můj, a tak jen stačilo aktivovat licenci a přetestovat. Fakt bych neřekl, že se do chvilku nehlídanýho kompu může dostat takovýho balastu.

Zas mě budou mít rádi. Zvýšil jsem restrikce, ale stejně to asi nemá význam.
Celej den v pytli. Ale aspoň jsou komply jak znovuzrozený.

Sice už nesedím u kávičky, ale konečně mám aspoň chvilku na zkouknutí fóra.

JiMi

Přestavba motoru Š120 na stirling
Peter
Zasloužilý člen

Re: Krásný den to byl....

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 16:19, celkem upraveno 1 x.

petr111

souhlas

Příspěvek od petr111 »

jako lakoma lakomý si každých 30 dnů nainstaluji zkušební NOD32 a maká tu super.....AVG jsem měl, nic moc......strašně vrzdí PC a navíc ty databáze virů jsou aktuální s trochou zpoždění.....

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: souhlas

Příspěvek od Palo »

petr111 píše:jako lakoma lakomý si každých 30 dnů nainstaluji zkušební NOD32 a maká tu super.....AVG jsem měl, nic moc......strašně vrzdí PC a navíc ty databáze virů jsou aktuální s trochou zpoždění.....
Potvrzuji - od dob, kdy Grisoft dělá antiviry pro Windows, stojí to za velký... Nehledě na to, že je to pěkně otravnej antivir... Takovej DOSovej AVG, to byl mazec! :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

AVG

Příspěvek od Aquarius1 »

Mám AVG dva roky a chytl jsem jen jednou trojáka.Není zase asi tak úplně špatný.Ono je to taky o nastavení kompu,mám na mysli nástroje pro správu a následně služby,je tam takový bastl všeho nepotřebného že je dobrý většinu zakázat . Jinak se vám do kompa tlačí spousta nesmyslů včetně možného prohlížení z druhé strany 8)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
JiMi
Zasloužilý člen

AVG - NOD

Příspěvek od JiMi »

To jsem vůbec nechtěl řešit. To je normální žabomyší válka bez efektu. Chtěl jsem jen podotknout, jak v dnešní blbé době je nepoužívání antiviru (teda alespoň u neznabohů) celkem smrtelná záležitost.
Na noťasu bylo za tři týdny nehlídání přes 15 hlavně trojanů, myslím že i nějaký keyloger, na velkým kompu (ten jde prakticky furt) myslím 38 fyzicky defektních souborů se známým virem nebo spy.
A to nepočítám, kolik ten antivir zastaví nákaz normálně za života.
Prostě jsem byl jen překvapen.
Jelikož se považuji za zdatného uživatele a nechovám se konflktně, tak mi to nikdy tak nepřišlo.
Jenže vysvětlujte pravidla chování na NETu děckám a ženským.... Bez zábran klikají na cokoliv co se hýbe a má pěkný barvičky. Dokonce jsem odchytil i jakýsi phishing na Citibank, když jsem po tom pátral, tak klikli dokonce na cosi v anglicky psaným mailu, kterej byl nadepsanej Dear Jirka. Anglicky neumí, ale vidí tam Jirka, tak klikne. Od tam myslím byl ten keyloger.
Tak teď už snad je vidět, že AVG/NOD neřeším.
Mimochodem, ofiko NODa jsme měli v bývalé práci, takže si myslím, že vím proč zůstávám u AVG.
Ale říkám, toto nemá vůbec cenu řešit, to jsou osobní preference a to je jak názor na krásu ženské.

Mě prostě jen fakt překvapila ta totální zkaženost a prohnilost internetového světa, který mi normálně zůstává skrytý.
JiMi

Přestavba motoru Š120 na stirling
Zamčeno

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“