Ahoj, omlouvám se, že zakládám nové vlákno, ale jedná se o podle mne docela zásadní věc a proto mne snad omluvíte, navíc mne Gewo vybídl, abych podal zprávu o výsledku svého sažení, tudíž - tady je:
Včera jsem dostal geniálně jednoduchý nápad - jeden z mých nejhorších a absolutně ničím co jsem doted vyzkoušel nezlepšitelných problémů je chronická bronchitida(zánět průdušek), každodenní vyplivávání hory hlenů z dýchacích cest, neustálé vytahování hlenů z krku a následné oplivávání veřejných prostor, prostě a jednoduše, měl jsem průdušky a pravdepodobně i plíce plné nějaké svině, která si tam vesele žila už mnoho let a tělo nemohlo dělat nic jiného než její odpady(toxiny) odplavovat pryč zabalené do hlenů a proto mne napadlo - NEJÚČINNĚJŠÍ JE VŽDYCKY APLIKACE ŘEŠENÍ PŘÍMO LOKÁLNĚ V MÍSTĚ PROBLÉMU = BUDU MMS VDECHOVAT.
Vyhrabal jsem včera odpoledne doma starý inhalátor na bylinné čaje(nic složitého prostě umělohmotná miska s takovou připevnitelnou rourou zakončenou takovým trychtýřem tvarovaným na nacpání na nos a ústa) a nakapal do něj 5 KAPEK MMS PLUS AKTIVÁTOR, nechal jsem to zaktivovat a potom jsem kolem 17.hod se zacpaným nosem přiložil trubici na pusu a začal hlubokými vdechy natahovat MMS do sebe. A teď to přišlo, nijak jsem zaktivovaný roztok nezředil a prakticky všehno uvolňované mms jsem díky inhalátoru dostal do sebe, dokázal jsem provést asi pět až šest opravdu hlubokým nádechů a potom mne začalo tak brutálně pálit v krku, zvedat se žaludek, točit hlava a já nevím co ještě, že jsem okamžitě zbytek z inhalátoru vylil do záchodu a běžel se nalemtat čisté vody.
A pak to začalo, po několika málo minutách mi začaly téct hleny z nosu, brutálně slzet oči, pálení v krku se zvětšovalo a po chvíli to nejhorší - strašná dušnost. Jestli znáte astmatický záchvat tak přesně něco takového. Říkal jsem si mazec, chvíli to vydržím a už přístě nebudu dělat takové blbosti, jenže ono se to pořád zhoršovalo a po chvíli už jsem skoro nemohl dýchat a při dýchání mi úplně brutálně pískalo v průduškách, musel jsem opravdu použít hroznou námahu abych se vůbec nadechl, pálilo mne na hrudníku a k tomu jsem začal kašlat. Obrovské množství hlenů vycházelo při tom kašli(a to jsem na hleny zvyklí, ale tohle bylo fakt hustý...) do toho jsem neustále smrka. Takhle to trvalo od pěti až do deseti večer, šílený masakr nic jsem nemohl dělat, jenom jsem kašlal a byly to zvuky jak tuberkuloza v posledním stadiu, už mne úplně šíleně bolely dýchací cesty z toho neustálého dráždění, ale kašel se spíše pořád zhoršoval. Naštěstí jsem potom našel doma Theofyllin(lék užívaný na rozšíření průdušek) a dal si konskou dávku 600 mg. Potom jsem provedl pokus jít si lehnout, ale když jsem si lehl tak už jsem nemohl dýchat vůbec, takže jsem až do 2:00 v noci seděl na židli a kašlal a smrkal. Potom naštěstí asi trošku zabral ten lék a také už pomalu odeznívalo čištění průdušek, takže se mi povedlo si nachvilku lehnout, moc jsem toho tedy nenaspal a ještě ve čtyři ráno jsem smrkal a kašlal jako o život, ikdyž už to nebylo tak strašně jako předtím....
no nicméně ted, v 6:00, pohoda dýchá se mi krásně, cještě se trošku třesu, ale pocit mám dobrý a hlavně hleny jsou na minimu, ještě méně než před aplikací MMS!
Takže aplikace inhalací je brutální a ale velice účinná(aplikace pitím, kterou provozuji už skoro dva měsíce, mi v tomto problému skoro nepomohla...)
rozhodně ale doporučuji velkou dávku opatrnosti! Raději pomalu! Dnešní noc bych opravdu nikomu nepřál....