Narazil jsem na tachyony ve smyslu se zdravím. Zde jsem to nenalezl, tak přidávám téma.
Narazil jsem na to zde:
http://www.symbinatur.com/TACHYON-rubrika-76.html
problem je prave v tom ako to pises (ako som povedal - tachyonovy disk som v ruke mal na par minut, ze nieco vyzaruje, resp nejako posobi mozem len potvrdit. Len som opatrny s pouzivanim pojmu tachyony.)ls.lucki píše:...Nikomu nic tu nenutím, snažím se právě o předání informací, co s nimi uděláte je pouze na Vaší svobodné vůli.
Až budete brouzdat na netu a koukat po dalších informacích, stojí za povšimnutí, že všichni, kteří horují proti Tachyonům (mluvím pouze o výrobcích a technologiích firmy ATTI - Advanced tachyon technologies), nemají osobní zkušenosti s těmito produkty a postupy. Každý však kdo získal jakoukoliv osobní zkušenost, píše ze strany poznání, nikoliv víry, či nevíry, získaných dogmat a doměnek.
Přeji krásné dny a zdraví ( i bez Tachyonizovaných věcí :-))
Třeba tady, pokud by se jednalo o vodu,jarda ovčák svitavy píše: Takže, dovolte mi tři otázky:
dá se tachyonové záření měřit?
jakou mají vlnovou délku?
kde se nachází generátor tachyonů určený k sycení předmětů tachyony?
Priznám sa ti , nestačí . Ale preto že ,,Spolky sú čertové volky" zaregistruj sa prosím a ,,hodíme to do placu". PepeLs.Lucki píše:...Pokud by informace nestačily, můžete si klidně napsat o další, rád vše zodpovím. Pište miklidněi na maila,pokud budete cítit že to není pro všechny...
Budu se těšit