Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Tachyony? Co to jee?

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Tachyony? Co to jee?

Příspěvek od Palo »

vlákno čisté - poo.

Narazil jsem na tachyony ve smyslu se zdravím. Zde jsem to nenalezl, tak přidávám téma.

Narazil jsem na to zde:
http://www.symbinatur.com/TACHYON-rubrika-76.html

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
krovak
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Tachyony? Co to jee?

Příspěvek od krovak »

pokial si pamatam, tak su to rozne predmety (myslim), videl som kovove platnicky - disky udajne nabite tachyonovou energiou, cize vlastne ziarice. Podla popisu autor tohoto celeho vymyslel a zostrojil stroj, ktory to vie spravit (tusim sa snazil vyliecit manzelku).
Z jednej strany sa mi zda velmi pochybne tvrdit ze to su tachyony (opravte ma ak sa mylim, ale tachyon je vo fyzike skor "teoreticka" castica), navyse vzhladom na ceny je to dost slusny biznis (a system MLM pokial viem).
AVSAK aby som na to iba nekydal - disk naozaj nieco vyzaroval, dalo sa to pekne citit ked som k nemu priblizoval dlan a tiez voda, na ktoru je to vraj dobre bola naozaj lepsia.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Tachyony? Co to jee?

Příspěvek od Palo »

Setkal jsem se s člověkem, který tvrdí, že pracuje na omlazovacím zařízení. Mluvil o rotující tyči na špagátu, ale zároveň o Teslovi a hledá (nebo hledal) "frekvenci". Když jsem hledal na internetu, tak jsem narazil na tyto tachyony... Tak nevím, jestli to spolu souvisí a co si o tom všem mám myslet. Tesla byl mág a šťoural do všeho a udělal hodně věcí, které se našim "pánům" nelíbí. Je celkem možné, že Teslovo omlazování nám uteklo... ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

http://www.tachyon-czech.com
"Tachyony" považuju za seriózní věc. Žádné šméčko na lidi. Ještě když jsem pochyboval, udělal jsem testík. Sillica disc jsem strčil do obalu od CD na to postavil sklinku s vodou. Aniž bych řekl energovidné kamarádce co dělám, měla mi hlásit změny v energii té vody. Ze začátku měla tmavozelenou barvu 2cm od sklinky (klasika vodovod) a po asi půl hodině světle modrou 20cm od sklinky. Takže docela slušná čistička a nabíječka, přesně jak je psáno.
Kdo je bez ranního kafe mrtvej, ať si místo něho nakape 10 kapek tach. vody...

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Tak to koukám. naposledy jsem slyšel o tachyonech ve star treku. Nějak tím hnali kupředu voyagera. Můj voyager jezdí na naftu. Tachyonový pohon bych taky bral. Hlavně tu varp rychlost.
Pokud máte někdo osobní zkušenosti s tachyonama, tak pište.Já se zatím budu tvářit rezervovaně, páč se mi to nějak nezdá.
Připadá mi to jako samolepky proti geomagnetickým anomáliím.
Budu li však fundovaně umravněn a poučen, budu rád.

Klient

tachyony

Příspěvek od Klient »

Vnitřní struktura tach předměrů je upravena tak, že jednotlivé částice materie mají mít rozmístění takové, že tvoří mezi sebou spojnice které mají stejné vzdálenosti a svírají stejné úhly, nebo se k tomu alespoň blíží.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zdravím Tachyony

Příspěvek od laik »

Tak si myslím že si některé společnosti dělají busines založenej na tajemným názvu "Tachyonová energie".....si jako laik myslím ,že když si udělám malinkou pyramidku nebo několik ,či koupím nějaký krystaly a zavěsím si je třeba na sebe tak to splní stejnej ůčel ne ???(Je to jedna a ta samá energie ne???) nemusím si kvuli tomu kupovat tachyonovej kokon......a když tu energii budu nazývat třeba harmonická ,nebo božská ,tak to taky nebude vadit ne???....(ale asi by se to tak neprodávalo).......
Pokud se mejlím tak mě opravte....
:bye:

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Ls.lucki

To je pravda

Příspěvek od Ls.lucki »

Každá přírodní substance má svůj určitý potenciál. Na věci a bytosti v okolí nějak působí. Například voda (očišťuje, ozdravuje, vyplavuje atd..), nerosty (snadno si najdeme informace, třeba na internetu, o léčivé síle drahokamů a krystalů), byliny, potrava kterou přijímáme atd...

Dokážeme si nyní postavit před svou duši, jak na nás věci v okolním světě působí a jak nám ovlivňují i kvalitu našeho zdraví a života. TachyonizaceTM je proces, který zmíněný potenciál substancí maximalizuje o 1.580.000 %. Vezměmě si takový krystal Křišťálu. Nauka o krystaloterapii říká, že Křišťál je nejuniverzálnější ze všech drahokamů. Působí na naše tělo očišťující energií, posiluje spojení se svým vnitřním já, harmonizuje veškeré naše energetické dráhy, srovnává životní energii, působí proti negativní energii, celkově zbavuje tělo chorob atd...

Jestliže krystal Křišťálu je na 14 dní vložen do Tachyonizační komory, vlastnosti, kterými vládne se maximalizují o 1.580.000 %, což z něj dělá univerzální prostředek k léčení všech chorob. Tyto proncipy měl David Wagner poprvé na mysli, když konstruoval první Tachyonizační komoru. V té nyní vyrábí TLC Bars pro profesionální i naprosto "domácí" léčení nemocných bytostí.

Takto také Tachyonizuje i mnoho dalších materiálů, které si lze dnes na webu objednat a následně používat dle své intuice.

TachyonizovanéTM materiály si svůj maximalizovaný potenciál již uchovávají navždy.

Další články a pojednání na téma Tachyony a Tachyonizace najdete například zde http://www.tachyon-ostrava.webnode.cz

jarda ovčák svitavy

Takže, sláva tychyonům. ovšem tehdy, až se dozvíme něco o mechanismu jejich emitování, jejich obohacování či fortifikace a o jejich působení.
Zde asi těžko někdo přijme nějakou pravdu bez hlubších informací.
Tachyony lze nahradit slovosledem tajemné paprsky qxp a jsme na stejném.
A protože tychyony dopadají na naši zem od začátku světa, tak bychom měli dle mého selského rozumu tachyonama jen stršet a být zdraví jak řepa cukrovka.
A to nejsme.naopak
Klidně bych si tu komoru pořídil sám pro sebe, i pro moje ovce.

ls.lucki

Takhle ne

Příspěvek od ls.lucki »

Tachyonizační komora zatím k dispozici není, jsou na trhu pouze Tachyonizované předměty. Mimo jiného se netachyonizuje kov. Jinak Tachyon je pouze slovo, název pro první kondenzaci po poli nulového pole veškerých možností - zde jsme však v kvantové fyzice. Název Tachyon vzniknul z Řeckého "Tachyos" - nadrychlostní nadsvětelné. Pojmenoval jej jakýsi fyzik Fienberg v 60 letech. Tachyony na nás dopadají, předávají informace v každou miliontinu sekundy, neustále, bez nich bychom nebyli a ani žádná hmota by bez nich nemohla vzniknout. Tachyonizované předměty však mají takové pole, ve kterém je proudění tachyonů masivně zesíleno, zvětšeno. Proto se taky při jejich působení na biologický systém zesiluje příjem, předávání potřebných životních a jiných informací a dochází k harmonizaci, uzdravování, detoxikaci atd...
Jde jen o to mít o této problematice více informací, správně a objektivně s nimi naložit.
Nikomu nic tu nenutím, snažím se právě o předání informací, co s nimi uděláte je pouze na Vaší svobodné vůli.
Až budete brouzdat na netu a koukat po dalších informacích, stojí za povšimnutí, že všichni, kteří horují proti Tachyonům (mluvím pouze o výrobcích a technologiích firmy ATTI - Advanced tachyon technologies), nemají osobní zkušenosti s těmito produkty a postupy. Každý však kdo získal jakoukoliv osobní zkušenost, píše ze strany poznání, nikoliv víry, či nevíry, získaných dogmat a doměnek.
Přeji krásné dny a zdraví ( i bez Tachyonizovaných věcí :-))

jarda ovčák svitavy

Jasně že tady nikdo mikomu nic nenutí. Já to tak i chápu, Jen mám zřejmě větší díry ve znalostech využití tachyonů než běžný volič.
Takže, dovolte mi tři otázky:
dá se tachyonové záření měřit?
jakou mají vlnovou délku?
kde se nachází generátor tachyonů určený k sycení předmětů tachyony?

Jsem optimista, ale normálně si připadám jako akord.
Když ti dám krucifix a řeknu ti, že byl svěcen samotným archandělem rohatým, tak se ti zcela jistě uleví. Stejně, joko kdybych ti vtisknul do ruky kuličkové ložisko nebo sobolí trus podchlazen na minus 50 stupňů.
Je to náš starý dobrý placebo efekt, který však funguje spolehlivěji, než mnohé medikamenty.Pokud však opravdu znáš nějaké konkrétní informace, jsem připravensát jako houba.

krovak
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Takhle ne

Příspěvek od krovak »

ls.lucki píše:...Nikomu nic tu nenutím, snažím se právě o předání informací, co s nimi uděláte je pouze na Vaší svobodné vůli.
Až budete brouzdat na netu a koukat po dalších informacích, stojí za povšimnutí, že všichni, kteří horují proti Tachyonům (mluvím pouze o výrobcích a technologiích firmy ATTI - Advanced tachyon technologies), nemají osobní zkušenosti s těmito produkty a postupy. Každý však kdo získal jakoukoliv osobní zkušenost, píše ze strany poznání, nikoliv víry, či nevíry, získaných dogmat a doměnek.
Přeji krásné dny a zdraví ( i bez Tachyonizovaných věcí :-))
problem je prave v tom ako to pises (ako som povedal - tachyonovy disk som v ruke mal na par minut, ze nieco vyzaruje, resp nejako posobi mozem len potvrdit. Len som opatrny s pouzivanim pojmu tachyony.)
Co ma ale trosku zaraza pises ako fakt, ze sa posobenie zosili o 1.580.000%, zabrdas do kvantovej fyziky atd a zaroven pises ze kazdy, to ziskal akukolvek osobnu skusenost pise zo strany poznania, nikoliv viry, dogmat atd. Preto sa pytam
- Co vies o kvantovej fyzike?
- K zosilneniu - meral si ho, zistoval, alebo je to informacia ktoru si nastudoval v knizke, ci na nete? (dogmy?)

kient Bohnice Praha

Příspěvek od kient Bohnice Praha »

jarda ovčák svitavy píše: Takže, dovolte mi tři otázky:
dá se tachyonové záření měřit?
jakou mají vlnovou délku?
kde se nachází generátor tachyonů určený k sycení předmětů tachyony?
Třeba tady, pokud by se jednalo o vodu,
jak změřit změnu vody je otázka např pro ing Žerta běžně to nikdo neumí.
http://www.spiritofwater.org/5001.html
z toho vyjímám obrázky struktur, které změnu způsobují, per analogia to bude i pro látky pevné.
A ne že ta barva spojnic je libovolná, ani náhodou a musí tam být vidět- světlo, čím víc, tím líp.
Přeju Ti Jardo hoodně tlustý ovce ........
Klient :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Ls.Lucki

Informace

Příspěvek od Ls.Lucki »

Pokud tedy chcete informace, račte prosím kliknout na odkazy na můj web, tam najdete většinu žádaných informací.
http://tachyon-ostrava.webnode.cz/produ ... oucasnost/
http://tachyon-ostrava.webnode.cz/otazky-a-odpovedi/

tady videa s informacemi o tachyonech v podání žijícího vynálezce Tachyonizace D.Wagnera
http://tachyon-ostrava.webnode.cz/videa/

Pokud by informace nestačily, můžete si klidně napsat o další, rád vše zodpovím. Pište miklidněi na maila,pokud budete cítit že to není pro všechny...
Budu se těšit

pepe
Zasloužilý člen

Re: Informace

Příspěvek od pepe »

Ls.Lucki píše:...Pokud by informace nestačily, můžete si klidně napsat o další, rád vše zodpovím. Pište miklidněi na maila,pokud budete cítit že to není pro všechny...
Budu se těšit
Priznám sa ti , nestačí . Ale preto že ,,Spolky sú čertové volky" zaregistruj sa prosím a ,,hodíme to do placu". Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“