Tak jsem zabrousil za paní doktorkou, co dělá i homeopatii zkrz diagnostiku EAV. Žádnou diagnostiku jsem nedostal, přičemž, jak se mě vyptávala a já podával výsledky z vyšetření jedno za druhým, tak usoudila, že ty chlamydie plicní asi opravdu budu mít... Vysvětlila mi, jak je důležité, abych věřil tomu, že se uzdravím a napsala mi 4 homeopatický minipixle velikosti malé injekční stříkačky plné pilulí - chuťově nic jiného než - jak dříve existovaly antiperle, takový lehce mentolový bonbóny... ...v ceně jedna minipixla 67 Kč, celkem tedy 268 Kč.
Paní doktorka mě ujistila, že jsou to věci na pročištění těla. V duchu jsem si pomyslil něco o rozdílu likvidace problému a čištění těla od bordelu, co ta chlamydie způsobila (nebo borelioza, brucela a paraziti), nemluvě o MMS...
Homeopatikum obsahuje - cituji: sacharózu a monohydrát laktózy. Nic víc napsáno není.
Dále je napsáno, že cituji "U přípravku nebyl požadován důkaz účinnosti."
Paní doktorka mě ujistila, že chce pro mě to nejlepší, takže ideální bude, když budu k ní chodit pro antiperle po 4 minipixláxh v ceně celkem 268 Kč a že diagnostiku dělat nebudeme, protože ta je drahá - ta stojí totiž 1000 Kč. Ještě doplnila, že antiperle nejsou žádný zázrak, že to není něco ve smyslu "vezmu si a hned se budu cítit líp".
Pro Ty, co nejsou v obraze - předtím jsem totiž navštívil paní Bláhovou (Brno), ta je vybavená diagnostickým přístrojem Salvia EAV/EAM. K tomu mi homeopatická paní doktorka sdělila, že paní Bláhová zřejmě nemá žádné doktorské vzdělání a tedy to nelze brát vážně. Paní doktorka homeopatická je - jestli si dobře pamatuju - internistka. A ta její EAV mašina - podle toho, co povídala, přijde tak leda na chlamydii, na další věci oproti Bláhové nikoliv...
Nevědíc jsem šel k paní doktorce homeopatické se stovkou v peněžence... Nakonci pohovoru mi sdělila, že vstupní pohovor stojí 700 Kč. Ale teda že mám jen těch 100 Kč, tak mě bude účtovat jenom to.
V každém případě jsem paní homeopatickou přemluvil na vyšetření EAV, kvůli kterému jsem tam vlastně původně šel - čekal jsem, že bude, nemluvě o tom, že v dotazníku se dotazovala na pojišťovnu (jaksi jsem předpokládal, že díky tomu platit nic nebudu - když jsem u "kvalitního doktora", kterému pojišťovny nemají důvod neplatit).
Takže tedy homeopatie by měla vycházet pro "normálního člověka" takto:
700 Kč vstupní pohovor
1000 Kč diagnostika, která NEMÁ v databázi parazity (zřejmě je nikdy mít nebude) a kdoví co chybí ještě zásadního
268 Kč lentilky, 4 minipixle
a doufej, že se uzdravíš
Když to porovnám s paní Bláhovou, tak jsem přišel, proměřila mě a za 350 Kč jsem o sobě věděl všechno, co mi je. Sice je pravda, že jsem její preparáty odmítl, ale v každém případě mi nabídla řešení - u kterého je na první pohled evidentní, že nejde o lentilky typu "záleží jen na Tobě, jestli se uzdravíš..."
Zatím mám pocity následující:
- zlaté MMS
- zlatá paní Bláhová
- kdo není zdravý, doktoři si s ním neví rady - a chce vědět co mu je - a v dobré víře přijde na homeopatii, dostane lentilky a radu "jsou sladké, že? to ti pomůže!"
No nevím, nevím... Můžete mě někdo přesvědčit, že se mýlím?
Připadám si teď totiž jako úplnej debil co naletěl titulovanejm na špek (nemám rád hladový titulovaný co za titulem vidí jen prachy, ale teď je asi začnu opravdu k smrti nenávidět)
Zkroťtě mě, řekněte mi prosím někdo, že to tak není, ukažte mi, že se pletu a že moje přesvědčení, že dělají z nás ani né debily ani né idioty ale rovnou imbecily je mylné!