Nevíte jak vyrobit tuto vodu?
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Voda Světla - jak ji vyrobit?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
slyšel jsem
od jednoho léčitele, že voda prochází trubičkou omotanou silnými elektromagnety. Nic víc. Navíc se na to ti, co znám tváří velice vlažně a obezřetně. Je to one man show.......Lidské zdraví vždy přitahovalo kujony a čtveráky.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Voda Světla Jak ji vyrobit..?
To skutečně nevím, dokonce ani nevím, co to je.aragonit píše:Nevíte jak vyrobit tuto vodu?
V poslední době se vyrojilo i několik jiných novinek, namátkou třeba Diamantová voda. Voda jde upravovat tisícerým způsobem, ale osobně bych dal spíš přednost způsobům starým a osvědčeným, jakým je třeba úprava vody v Tibetské míse. Z novějších "mechanických" způsobů se také osvědčilo rozdělování vody na Mrtvou a Živou, jejichž účinek je dostatečně ověřený. Pokud se zajímáš konkrétně o vodu, pak nejvíc toho o ní sděluje "Viktor Schauberger", ale leckdy je obtížné jeho terminologii správně pochopit. Programování vody, většinou ke zcela konkrétním účinkům, je již mentální technika, která se nedá provádět nějakým technickým zařízením. Na obdobném principu pracují i homeopatické roztoky.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Voda Světla Jak ji vyrobit..?
Problémem je, že většina lidí hledá způsoby jak se k nečemu, či nekam dostat, v udělátkách a udělátky, místo v sobě, a nevidí, že je daleko lacinější a účinější se naučit, než se dřít a platit, a platit, a platit...... To se potom dělá byznys.aragonit píše:Nevíte jak vyrobit tuto vodu?
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
laicky harmonizovaná voda...
Zdravím
Já ted nově praktikuji ,že mám ve džbánku na vodu krystaly křištálu případně růženínů ,které občas nechám "nabít" na slunci...vždy po nalití vody do džbánu tím trochu promýchám aby se to pořádně výřivě promlelo a voda měla pocit že se řítí horskou křištálovou bystřinou .......případně je to možné doplňovat ještě zpusoby dle rad p.Masaru Emota.....
ale pracuji na "nabíječce" vody co bude rovnou ve vodovodním řádu......a bude mít obě funkce v jednom....
Já ted nově praktikuji ,že mám ve džbánku na vodu krystaly křištálu případně růženínů ,které občas nechám "nabít" na slunci...vždy po nalití vody do džbánu tím trochu promýchám aby se to pořádně výřivě promlelo a voda měla pocit že se řítí horskou křištálovou bystřinou .......případně je to možné doplňovat ještě zpusoby dle rad p.Masaru Emota.....
ale pracuji na "nabíječce" vody co bude rovnou ve vodovodním řádu......a bude mít obě funkce v jednom....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: laicky harmonizovaná voda...
Slib mi, že budeš mít kus trubky skleněnej a ve vokně naštelovaný zrcátkolaik píše:... ale pracuji na "nabíječce" vody co bude rovnou ve vodovodním řádu......a bude mít obě funkce v jednom....
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- laik
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
laická nabíječka.
Zdravím
Použiju klasickej plastovej pruhlednej vodní filtr do kterýho se normálně dávají výměnně vložky...
ty "šutry" je snadné kdykoliv vyjmout a vyměnit za "nabité" co si poleželi na sluníčku....
ještě řeším průtok vody ,aby se přes tu nádobu pohyboval výřivým pohybem ....ale to už je drobnost....
pruhlednej filtr má výhodu že ho mužu "osvětlovat" barevnýma ledkama....
Nápad ze zrcátkem je zajímavej ......ale to asi neřeší "nabíjení" ale jen osvětlení sklepa....což taky není k zahození...
Použiju klasickej plastovej pruhlednej vodní filtr do kterýho se normálně dávají výměnně vložky...
ty "šutry" je snadné kdykoliv vyjmout a vyměnit za "nabité" co si poleželi na sluníčku....
ještě řeším průtok vody ,aby se přes tu nádobu pohyboval výřivým pohybem ....ale to už je drobnost....
pruhlednej filtr má výhodu že ho mužu "osvětlovat" barevnýma ledkama....
Nápad ze zrcátkem je zajímavej ......ale to asi neřeší "nabíjení" ale jen osvětlení sklepa....což taky není k zahození...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: laická nabíječka.
No neco mi říká, že "nabíjení" LEDkama místo slunkem nebude úplně to pravý... Ale zkus a porovnej, přindu wokosztowat, když nebudeš protilaik píše:...že ho mužu "osvětlovat" barevnýma ledkama....
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
moje řeč
Ledky nebrat. Ale takový výkonný lasery, ty už by té vodě mohli rozčískout čupřinu a nábít ji světlem k prasknutí.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- laik
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
nabíjení
Zdravím
NAbíjení ledkama samozřejmě není nejlepší.......
žádným umělým světlem nenahradíme tu pravou sluneční energii ,kterou ty "šutry" dovedou na sebe nachytat a pak vyzařovat......to ví a využívá každý kdo se trošku zajímá o energii krystalů.......
ale i užívání světel ruzných barev je využíváno třeba u fototerapie (která je známá už od dob starého egypta)....
kdy se používájí i lampy s vámi zavrhovanými LED diodamy.......
ps.Palo neboj , přijdu si pak pro radu ohledně LED....
ta voda bude lépčí než MMS1,2,3,4.... fakt....
NAbíjení ledkama samozřejmě není nejlepší.......
žádným umělým světlem nenahradíme tu pravou sluneční energii ,kterou ty "šutry" dovedou na sebe nachytat a pak vyzařovat......to ví a využívá každý kdo se trošku zajímá o energii krystalů.......
ale i užívání světel ruzných barev je využíváno třeba u fototerapie (která je známá už od dob starého egypta)....
kdy se používájí i lampy s vámi zavrhovanými LED diodamy.......
ps.Palo neboj , přijdu si pak pro radu ohledně LED....
ta voda bude lépčí než MMS1,2,3,4.... fakt....
..
NO, ČEKAL BYCH V DNEŠNÍ DOBĚ něco originálnějšího než "jen"kamínky, jsou super, mám to vyzkoušené, ale přijde mi škoda upnout se jen na tuto možnost, co tvarové zářiče?Barvy, tachyony, orgonity..?Magicky aktivní supstance, či materiál, cokoli jiného než to co už tady bylo...ikdyž ono už tady všechno jednou bylo.
jak používáte tu tibetskou mísu?:)
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: ..
Díky za optání ,za minutu je kohoutková voda bez chloru a za druhou minutu jak za studánky.aragonit píše:NO, ČEKAL BYCH V DNEŠNÍ DOBĚ něco originálnějšího než "jen"kamínky, jsou super, mám to vyzkoušené, ale přijde mi škoda upnout se jen na tuto možnost, co tvarové zářiče?Barvy, tachyony, orgonity..?Magicky aktivní supstance, či materiál, cokoli jiného než to co už tady bylo...ikdyž ono už tady všechno jednou bylo.
Manželka už to motá taky. Zcela dobrovolně.
- laik
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
hmmm...
Zdravím
co takovej "Vodnářskéj zvon" ?
ten mě taky před nedávnem hodně zaujal....
aragonite ....já si myslím ,že v tech " jen kamínkách" je vše o čem píšeš......
co takovej "Vodnářskéj zvon" ?
ten mě taky před nedávnem hodně zaujal....
aragonite ....já si myslím ,že v tech " jen kamínkách" je vše o čem píšeš......