Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

DCA - dostupnost

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
aldrtik
Nový člen
Dostal: 3 poděkování

DCA - dostupnost

Příspěvek od aldrtik »

Zdravim, czchem DCA (100g/2400 Kc) uz nenabizi a v dohledne dobe nebudou, nevim co za tim je.
Nevite o nejakych jinych zdrojich, nejlepe tuzemskych nebo v blizkem dosahu?

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: dostupnost DCA

Příspěvek od sisa »

Já pátrala, ale našla jenom Kanadu. Czchem už nenabízí, protože jim to neustále zadržovali na celnici.

mahatma

Příspěvek od mahatma »

preveril som dostupnosť z Austrálie - cena 590 eur za 1 kg vrátane poštovného. pravdepodobne na to bude clo a DPH... ak bude záujem viem zabezpečiť. môj brat tam žije, kúpi to a pošle mi to...

miroj
Nový člen

Příspěvek od miroj »

skchem ponuka http://www.skchem.sk/index.php?page=sho ... &Itemid=79.
Je to ono? Tiez mam zaujem.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

miroj píše:skchem ponuka http://www.skchem.sk/index.php?page=sho ... &Itemid=79.
Je to ono? Tiez mam zaujem.
Mám pocit, že za ty prachy se to dá toho dá koupit barel od půmyslových dodavatelů. Je mi jasný, že co s barelem, ale ono by se našlo, kdy by to koupil další, jen to rozházet do menších balení a dát třeba na blešák. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
mahatma

Příspěvek od mahatma »

Slávku, mám obavy, že v pharma grade sa za lepšiu cenu malé množstvo nedá kúpiť. tá cena čo som písal je priamo od čínskeho výrobcu. samozrejme pri odbere 1000 kg by bola úplne iná cena za kg ako pri dvoch kilách...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

mahatma píše:Slávku, mám obavy, že v pharma grade sa za lepšiu cenu malé množstvo nedá kúpiť. tá cena čo som písal je priamo od čínskeho výrobcu. samozrejme pri odbere 1000 kg by bola úplne iná cena za kg ako pri dvoch kilách...
Mám obavy, že máš pravdu. Dost peněz za trochu ochlorovanýho octa vyreagovanýho s jedlou sodou. Pěkně to střihaj.
Jenom pro přesnost. Je tady opět bordel v názvosloví.

Řikaj DCA jak dvouchlorové kyselině acetátové, tak její soli se sodíkem. Na toho raka jde o sodíkový dvouchlorový acetát. Ta kyselina je zatracená žíravina pH 1.7 a naprosto něco jiného.

Jinak tady jsou nějaké odkazy na klinické výsledky v Anglině.
http://www.thedcasite.com/

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
miroj
Nový člen

Příspěvek od miroj »

Tak som objednal a dostal 100g DCA z vyssieuvedeneho zdroja za 115.32 Euro aj s postovnym. Na obale je uvedene - Spotrebujte do 8/2012. Takze zajtra zacinam reklamacne konanie.
Ma niekto moznost dodat pouzitelny material?

mahatma

Příspěvek od mahatma »

ano, objednal som balenie 1000 g, 400 g budem mať na predaj, cena by mala byť do 80 eur za 100 gramov, podľa toho aké clo a poplatky zaplatím milovanej vlasti... do mesiaca by som to mal mať. ak má niekto záujem napíšte mi sz a dohodneme sa

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“